FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

GALERIE FOTO One man show » Sorin Cîrțu face spectacol la antrenamentele Craiovei

Sorin Cârţu este mereu cu zîmbetul pe buze la antrenamente +20   FOTO
Sorin Cârţu este mereu cu zîmbetul pe buze la antrenamente

Articol de , - Publicat sambata, 27 iunie 2015 00:00

CSU Craiova trage tare la antrenamentele din Austria, dar Cârțu are grijă să destindă atmosfera.

La cîțiva kilometri de celebra stațiune de ski Innsbruck, oltenii se pregătesc pentru noul sezon, unul de la care așteaptă o calificare în cupele europene.

E 10:45 și antrenamentul începe cu exerciții ușoare, cu mingea, de încălzire. Cârțu se bagă și el, la cei 60 de ani ai săi are un fizic de invidiat, doar șapca îl trădează. Are ghete, fără șosete, șort și tricou. Se mișcă puțin, dar mingea o lovește perfect, curat. E o miuță, cine greșește e pedepsit.

"Recompensa" constă într-un șut în posterior. Antrenorul lovește și el, nu tare, cu milă. Se rîde. Cârțu greșește și el, jucătorii par încurcați, însă tehnicianul nu se dă deoparte și-și acceptă pedeapsa, dar aceasta nu mai vine. Nimeni nu îndrăznește. "Glumim, dar nu riscăm", spune unul dintre "juveți".

Apoi gluma ia sfîrșit și începe chinul! Se lucrează la TRX, se aleargă, se folosește și mingea. Exercițiile sînt epuizante, iar jucătorii respiră greu, mai ales că afară sînt 27 de grade. Cârțu continuă să arunce glume: "Deja le dai apă? Nici n-au transpirat".

Nuno Rocha nu înțelege un exercițiu și încearcă să se sustragă, dar antrenorul îl prinde și-l trimite: "Fă și tu cum poți!". Atacantul, în loc să se dea peste cap și să fugă în sprint, se rostogolește, spre amuzamentul tuturor.

În finalul ședinței de pregătire, Cârțu comandă altă miuță. Împarte lotul în trei echipe și învingătoarea rămîne la masă. Sorinacio e atent la orice atingere, dar dă drumul la caterincă: "Achime, ce șut ai, în meci nu tragi o dată la poartă!" sau "Bravo, Băluță! M-ai convins. Să lași numărul secretarei că te angajez".

După o oră și jumătate, jucătorii iau drumul autocarului. Urmează masa, odihna și la ora 17:00 un alt antrenament.

1 transfera realizat CSU Craiova în această vară, bulgarul Popov, care evoluează ca stoper. A pierdut doi fotbaliști: Brandan și Frăsinescu

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (16)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Iunie 2015, 13:15

...Suntem o echipa curata care jucam fotbal ...normal ca avem dusmani...la dusmani nu le transmitem decat ...caldura mare ...

echilibrat
echilibrat  •  27 Iunie 2015, 12:10
Postat de sevilla_1986 pe 27 Iunie 2015, 11:49

fan_stiinta, hai oltene cu raspunsul...ce faci bibilesti prazul? hahaha....

Si acum pe bune, nici un stelist nu are caderea morala sa intrebe nimic niciodata pe teme de fotbal. Golaniile facute inainte de 1989 de Steaua MApN erau pedepsite cu excluderea din sport in orice stat normal. Iar dupa 1989, cazul Valiza - serios ? In mod normal acest club era retrogradat de mult pentru coruptie in sport. Dar in general sa auzi stelisti, dinamovisti sau rapidisti aducind morala in discutie e penibil. Blaturi, coruptie, inselarea bugetului de stat - astea au fost Steaua, Rapid si Dinamo in ultimii 20 de ani. Vrei sa pui intrebari pe teme de morala - atunci e bine sa fii curat precum Maica Tereza. E asemanator cu talibanii lui Mititelu pe tema curateniei morale - cind Mititelu a inselat bugetul statului cu zeci de milioane de Euro.

sevilla_1986
sevilla_1986  •  27 Iunie 2015, 12:09

Ati intrat prin in A prin abuz la fel ca Fc Scornicesti in epoca comunista...asa ca luati-i prazul lui Ponta si tamponul Olgutei si...ciocul mic ca aveti de lucru...hahaha..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează