FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRII

Foc încrucişat

Articol de - Publicat marti, 13 mai 2008 00:00

În Adunarea Generală a FRF, Dragomir l-a atacat iar pentru delegarea arbitrilor pe Lupescu, iar acesta a încercat să provoace suspendarea şefului Ligii.

Tot Dumitru Dragomir a spart le­ha­mitea generală a Adu­nării Generale a FRF, doborîtă de plictis şi, ici-colo, chiar de somn: “Sînt vigilent, că văd că pe preşedinţi şi pe investitori îi doare în pălărie de ce se întîmplă aici. M-a convins Mircea Sandu să merg pe blat, să nu-l mai atac pe Ionuţ Lupescu, dar nu pot” . Şi Mi­tică a început: “Cînd l-a desemnat pe Lupescu să delege arbitrii, Co­mitetul Executiv nu avea com­pe­tenţa să facă asta. Apoi, Lu­pescu nu poate negocia contractele staff-ului tehnic şi ale jucătorilor de la «na­ţională» fără aprobarea prea­labilă a Co­mitetului de Urgenţă”. Mir­cea Sandu i-a dat dreptate par­ţial, în a do­ua speţă, amen­da­mentul lui Corleone fiind aprobat.

Contră eşuată
Lupescu n-a rămas dator: “De doi ani încercăm să cîştigăm cre­di­bi­litate şi prestanţă. Dar Dumitru Dra­gomir a dat federaţia în ju­de­cată, pe problema comisiilor. Apoi, cred că era normal, cum e la FIFA sau UEFA, ca un membru al Co­mi­­tetului Executiv să fie suspendat cît timp este acuzat într-un proces ci­vil. Aţi putea lua în discuţie această pro­blemă!” . “Dacă aş pune pe cineva să te dea în judecată, nici tu n-ai fi suspendat! Cînd am fost de acord să delegi arbitrii, am greşit toţi. Eu credeam că ai minte”, a sărit Dra­­­gomir. Ini­ţiativa lui Lu­pescu n-a avut efect, nici măcar la Mircea San­­­du, care a evitat dibaci mo­me­n­tul.

Repriza a treia
La final, cînd lumea se grăbea să meargă la gustarea pregătită de federaţie, Dragomir l-a privit crunt pe Lupescu: “Cine dracu’ eşti tu, băi, să ceri suspendarea mea?”, îl tot “împungea” Dragomir. A in­ter­venit Mircea Sandu şi conflictul s-a stins. “Hai, băi Bela, unde ziceaţi că da­ţi de băut?”, a schimbat Cor­leone “macazul”.

Ultimele noutăţi

În 2008, FRF va avea un buget-re­cord de aproape 20 de milioane de euro.

Au sosit biletele pentru Euro. Ieri au fost împărţite cele rezervate “Familiei fotbalului”, ur­mînd ca suporterii să le pri­mească în următoarele două săptămîni.

FRF a cerut de la DNA toate dovezile în legătură cu valiza cu bani de la Cluj, pentru de­ma­ra­rea anchetei sportive la comisii.

Comisia Naţională pentru litigii va prelua de la CSJ diver­genţele dintre cluburi şi jucători. CSJ rămîne doar cu litigiile club-club sau club-antrenor.

Declaraţia zilei: JEAN PĂDUREANU, preşedinte Gloria Bistriţa

“Dacă Ionuţ Lupescu e mai tînăr, trebuie să aibă mai multă minte! Să înţeleagă anumite lucruri. Dragomir nu se lasă uşor. Normal că nu a fost un moment prea plăcut”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
 •  13 Mai 2008, 12:58

oare cit i-a iesit lui mitica in afacereacu sov? gigi poate dadea valiza la un egal desi nu cred. cu doua gorile de paza m-a face s-a cred ca nu. in cazul lui mitica totul e la vedere. astept reactia dna[daca se aplica in cazul de fata] banuesc ca nu.halal de prostimea din romania.

 •  13 Mai 2008, 12:12

daca secaturi ca dragomir si ca padureanu conduc fotbalul romanesc sa nu ne mire ca ii ataca pe cei care au fost fotbalisti de valoare ai Romaniei(Vezi si episodul in care dragomir il face oligofren pe Hagi).Pacat,mare pacat.Mergeti in strainatate si intrebati de dragomir si,probabil,veti primi la radul vostru o alta intrebare "Dar cei asta o planta?"dar daca veti intreba de Hagi va vor spune ca este un mare fotbalist.Trist...

 •  13 Mai 2008, 11:44

Dragomir e ca o fiara ranita.Mai bine zis,momentul Lupescu-Dragomir poate fi asemanat cu momentul in care Sf.Gheorghe il impunge si il rapune pina la urma pe marele balaur...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează