FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 1-1

Florin Pârvu, frontal: „Din păcate ne afectează. Avem nevoie de toţi jucătorii”

Florin Pârvu
Florin Pârvu

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 21:02 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 21:26

Antrenorul lui FC Voluntari, Florin Pârvu, a comentat eliminarea lui Ricardinho în minutul 24 al meciului cu FCU Craiova (0-0).

Deși a jucat în inferioritate din minutul 24, după eliminarea lui Ricardinho, FC Voluntari a reușit să scoată un punct din duelul cu FCU Craiova.

A fost sau nu ofsaid? Golul marcat de Dinamo a fost anulat, dar reluările nu sunt deloc clare
BOTOȘANI - DINAMO
A fost sau nu ofsaid? Golul marcat de Dinamo a fost anulat, dar reluările nu sunt deloc clare

Antrenorul ilfovenilor, Florin Pârvu, s-a arătat mulțumit de rezultat, în condițiile date, dar a insistat că decizia eronată a arbitrului Horațiu Feșnic îl afectează pe termen lung.

Florin Pârvu: „Sunt greşeli de arbitraj care nu sunt voite”

„Ne declarăm mulţumiţi de rezultat. Efortul a fost unul enorm. Jucând la trei zile, ne afectează foarte mult. Trebuie să îi facem pe băieţi foarte bine atât fizic, dar şi mental.

În timpul jocului, am fost linişit. Am crezut că poate să revină asupra deciziei. A trebuit să luptăm aşa în restul jocului. Din păcate ne afectează. Avem nevoie de toţi jucătorii. Sunt greşeli de arbitraj care nu sunt voite”, a comentat Pîrvu, după fluierul final al partidei de pe arena „Anghel Iordănescu”.

Eugen Trică: „Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”

Omologul Eugen Trică, în schimb, și-a criticat dur jucătorii pentru neputința de a materializa într-o victorie superioritatea numerică. „Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea.

Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.Mai departe vine inteligența jucătorului.

Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”, a comentat antrenorul juveților. 

VIDEO. FC Voluntari - FCU Craiova » Florin Pârvu: „Ținând cont că am jucat 75 minute în inferioritate numerică, suntem mulțumiți cu această remiză”

Mai puteți citi:

Scene teribile la Botoșani! Abdallah și-a făcut KO adversarul și a fost eliminat direct! Benzar, transportat de urgență la spital

Reporterii GSP au filmat cum fotbalistul de la FCU Craiova a criticat strategia lui Trică în fața suporterilor: „Suntem vai morții noștri!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează