FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Chiar înainte de FCU Craiova - FCSB, Tavi Popescu a răspuns afirmațiilor lui Gigi Becali: „I s-au dus seva și puterea”

Octavian Popescu // foto: Imago Images
Octavian Popescu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 10:13 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 11:10

Octavian Popescu (20 de ani) a urmărit din fața televizorului meciul dintre FCU Craiova și FCSB, scor 2-0, în urmă căruia roș-albaștrii au fost eliminați din Cupa României ♦ Înaintea partidei, decarul a publicat o fotografie din sala de forță, un răspuns indirect pentru ceea ce declarase recent patronul Gigi Becali.

Octavian Popescu este departe de forma de altădată. Decarul de la FCSB a înscris doar 3 goluri în acest sezon, ultimul în urmă cu două luni și jumătate, și a intrat în colimatorul lui Gigi Becali.

Latifundiarul consideră că viața de cuplu îi afectează prestațiile lui Tavi: „Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână». Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”.

Am aflat arbitrul de la derby-ul CFR Cluj - FCSB: „central” din București, care nu e pe lista FIFA!
CFR CLUJ - FCSB
Am aflat arbitrul de la derby-ul CFR Cluj - FCSB: „central” din București, care nu e pe lista FIFA!

Chiar înainte de FCU Craiova - FCSB, Tavi Popescu a răspuns afirmațiilor lui Gigi Becali

Seara trecută, cu puțin timp înainte de FCU Craiova - FCSB în Cupa României, Popescu i-a răspuns indirect lui Gigi Becali, cu o fotografie din sala de forță, în care lucrează mușchii spatelui prin tracțiuni la helcometru cu priza în supinație, adică mâinile orientate cu podul palmei în sus.

Chiar înainte de FCU Craiova - FCSB, Tavi Popescu a răspuns afirmațiilor lui Gigi Becali: „I s-au dus seva și puterea”
Sursă foto: instagram octavianpopescu7

Mihai Stoica: „Chiar trebuie să pună puțin pe el”

De altfel, forma fizică a lui Popescu a fost subiect de discuție încă de la apariția acestuia pe prima scenă. În cei trei ani de la debutul la prima echipă roș-albastră, Octavian a pus foarte puțină masă musculară, lucru comentat de curând și de Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB:

„Tavi are un metabolism deosebit. El arde foarte rapid şi e dificil să pui masă musculară. E un băiat care arde foarte rapid. Dar chiar trebuie să pună puţin pe el”.

Octavian Popescu nu a făcut parte din lotul FCSB cu FCU Craiova din cauza unei accidentări care-l ține departe de teren de mai bine de o lună. Ultima apariție a decarului a fost bifată în derby-ul de pe 5 noiembrie cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 2-1

Mai multe știri despre FCSB:

Charalambous, misterios după eliminarea din Cupa României Betano: „Cât de curând!”
FCU Craiova - FCSB 2-0
Charalambous, misterios după eliminarea din Cupa României Betano: „Cât de curând!”
Darius Olaru, nemulțumit de calculele făcute de Gigi Becali: „Nu vreau eu să judec”
FCU Craiova - FCSB 2-0
Darius Olaru, nemulțumit de calculele făcute de Gigi Becali: „Nu vreau eu să judec”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (19)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  08 Decembrie 2023, 20:40
Postat de observator_federal pe 08 Decembrie 2023, 15:34

Cât o fi el de longilin (deși mult din înălțime o datorează gâtului și maxilarului inferior impresionant), Tavi Popescu are doar 1,80m înălțime, față de -să luăm la întâmplare- cei 1,83m ai lui Markovic... Poate de asta Tavi NU a înscris niciodată gol cu capul (dar nu a înscris nici cu piciorul stâng?!) ori poate o avea si oarece carențe de coordonare psiho-motorii?? Pe bune, cât timp va mai trece până când Tavi (3,8 meleoane Transfermarkt?! ) va fi împrumutat gratis de Fcsb, și cărei echipe oare - că nu îl văd văd jucând nici prin Liga a doua de la noi- mai ales că în ultima vreme a dovedit că are și "personalitate". Tavi Popescu este un caz interesant, caz de studiu(!), despre cum massmedia și specialiștii de tot felul se pot înșela crunt în privința calităților unui jucător de fotbal - ori poate și ei or fi având oarece carențe?

Are carente la nivel mental. Si de la cap pleaca totul.

Aliluia
Aliluia  •  08 Decembrie 2023, 19:08
Postat de belane pe 08 Decembrie 2023, 15:06

Ce tot vorbesti acolo, ia du-te la Mc seara si treci pe carbogazoase sa vezi cum treci de suta cat ai zice "peste" :))

Nici o treaba. Beau carbo de vreo 10 ani si mananc numa’ porcarii:). Stilul meu de viata este total haotic, so…..been there done that:).

Aliluia
Aliluia  •  08 Decembrie 2023, 16:48
Postat de corectorul pe 08 Decembrie 2023, 12:47

Da, asa este. Are un corp tip ectomorf, cu metabolism rapid (arderi rapide), fiind extrem de dificil sa acumuleze masa musculara, ca si grasime. Practic, trebuie sa se supraalimenteze incomparabil mai mult decat cei cu tipuri de corp mezomorf sau endomorf, adica minim 5 mese zilnic foarte bogate in calorii si carbohidrati, plus fff multe suplimente alimentare zilnice pt ingrasare, ca sa poata acumul fff putine kg. Este o realitate indubitabila, certificata prin studii multiple si variate. Si subsemnatul am un corp tip ectomorf, practicand culturism de peste 20 de ani, cu supraalimentatie corespunzatoare si, la 1,80 inaltime, n-am resusit niciodata sa depasesc 85 kg, indiferent de cat antrenamente am facut si cat m-am supralimentat, cu o varietate de suplimente alimentare si nutritionism.

De masa musculara cat de cat n am dus lipsa, practicand handbal 5 ani si atletism vreo 3. Dar mi am mentinut constant greutatea pana in ziua de azi, desi au trecut secole de cand am renuntat la sport:).

Vezi toate comentariile (19)
Comentează