FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a declarat-o pe FCSB deja campioană: „Trebuie să fii un idiot notoriu să zici asta”

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 09:31 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 11:14

Gigi Becali, patronul FCSB, și Mihai Stoica, managerul general al clubului, nu se pun de acord în ceea ce privește lupta la titlu.

FCSB are 11 puncte avans față de CFR Cluj și Rapid și 13 față de Universitatea Craiova. În timp ce Gigi Becali e euforic și anunță că „Titlul e gata”, Mihai Stoica are o altă părere: „Trebuie să fii un idiot notoriu să zici că ești campion înainte să înceapă play-off-ul”.

Rivala surpriză din Superligă care îi dă emoții lui Mihai Stoica: „O văd cea mai bună!”
FCSB
Rivala surpriză din Superligă care îi dă emoții lui Mihai Stoica: „O văd cea mai bună!”

VIDEO Gigi Becali: „Titlul e gata”

Marți dimineață, după 4-0 cu UTA, și după ce CFR Cluj și Universitatea Craiova au făcut pași greșiți, Gigi Becali anunța că e sigur că FCSB va lua titlul. Și că rivalele se luptă pentru locul secund.

„Dacă noi intrăm cu 8 puncte diferență... Toți se bat pentru locul 2. Titlul e gata! E luat. Nu au ce să mai facă. Părerea mea că locurile 2-3 vor fi CFR Cluj și Craiova. Pe 4 și 5 vor fi Rapid și Farul. Nu știu care. Și Sepsi va fi pe locul 6. Așa cred eu că va fi. Nici arbitrii nu vor mai avea ce să facă”, a declarat Gigi Becali.

Mihai Stoica: „Trebuie să fii un idiot notoriu să zici că ești campion înainte să înceapă play-off-ul”

Seara, la câteva ore distanță după declarația lui Gigi Becali, Mihai Stoica a spus că nu consideră că FCSB e campioană și că încă e devreme pentru a face o astfel de declarație.

„Fac pariu că acum dacă discutăm cu băieţii noştri şi îi pui să spună următoarele trei meciuri, niciunul nu ştie. Nu-i interesează. O iau meci cu meci. Nu există niciun target. Chiar nu suntem campioni. Știm că nu suntem. Avem speranţe, avem încredere, dar încă nu suntem campioni. 

Acum două sezoane, CFR Cluj avea un avans de 14 puncte. Au rămas 7 puncte la intrarea în play-off, iar după doar două etape au mai rămas cu un avans de două puncte. Trebuie să fii un idiot notoriu să zici că eşti campion înainte să înceapă play-off-ul”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Citește și: 

Ce l-a șocat pe Mihai Stoica în runda cu numărul 22 din Superligă: „Nu mă așteptam!”
FCSB
Ce l-a șocat pe Mihai Stoica în runda cu numărul 22 din Superligă: „Nu mă așteptam!”
Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” +  Cine e „bomba” din lotul liderului
FCSB
Mihai Stoica numește găselnița de titlu de la FCSB: „Nimeni nu îi dădea vreo șansă! E foarte, foarte bun” + Cine e „bomba” din lotul liderului

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (37)
laur33
laur33  •  25 Ianuarie 2024, 11:31

Pai si ce-i cu asta. MM l-a mai facut pe Gigi si cioban oparit daca va aduceti aminte. Mare lucru ca l-a facut acum *** notoriu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Ianuarie 2024, 21:02
Postat de CitizenX pe 24 Ianuarie 2024, 20:48

Corect. Dar si multi suporteri care debiteaza la greu pe aici adevaruri absolute pentru ei, le place hatereala, caterinca ieftina, jigniri. Pare ca s au molipsit si de la mult hulitul jiji, atat ei, cat si presa.

Exact.

CitizenX
CitizenX  •  24 Ianuarie 2024, 20:48
Postat de Dobermannul pe 24 Ianuarie 2024, 19:19

Exact ce tot spun eu. Gazeta a devenit o tribuna pentru hateri nu pentru suporteri. Asta pentru ca suporterii adevarati cei mai multi dintre ei nu au ce citi aici despre echipele cu care tin. In schimb sunt serviti zilnic cu zeci de articole de caterinca cu subiectul favorit al GSP ... Becali. Aceleasi prostii debitate de personajul in cauza repetate la infinit de asa-zisii jurnalisti pentru satisfactia unor neica nimeni amatori de scandal.

Corect. Dar si multi suporteri care debiteaza la greu pe aici adevaruri absolute pentru ei, le place hatereala, caterinca ieftina, jigniri. Pare ca s au molipsit si de la mult hulitul jiji, atat ei, cat si presa.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează