FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ipoteza surprinzătoare a lui Pițurcă: „Dică nu și-a dorit să se mai întoarcă la FCSB!” + De ce ar fi acceptat acesta până la urmă un nou contract

Nicolae Dică // FOTO: Imago
Nicolae Dică // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2022 15:30 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 16:35

Victor Pițurcă a vorbit despre al doilea mandat al lui Nicolae Dică la FCSB, fiind convins că acesta nu a dorit să revină la formația roș-albastră.

Fostul selecționer a analizat și situația în care se află antrenorii români, nevoiți să accepte condiții dificile din cauza patronilor. El i-a sfătuit pe tehnicieni să semneze contracte cu clauze clare, care să interzică imixtiunile patronilor.

Mititelu nici nu vrea sa audă de presingul lui Becali: „Are clauză de 8 milioane, nici nu e de luat în seamă”
FCU CRAIOVA
Mititelu nici nu vrea sa audă de presingul lui Becali: „Are clauză de 8 milioane, nici nu e de luat în seamă”

Ipoteza lui Victor Pițurcă: „Pe Dică l-am văzut foarte supărat”

„Îl vedem pe Dică, pe care l-am văzut foarte, foarte supărat. Și are dreptate. Eu sunt sigur că nu şi-a mai dorit să mai vină la FCSB, dar ce era să facă? El are nevoie să antreneze şi toţi trebuie să antreneze. Dacă stau, nu e bine pentru ei, îi uită lumea.

În fotbalul românesc, 80% dintre antrenori sunt obligați să facă anumite compromisuri. Altfel nu antrenează. Ce sfat pot eu să le dau eu? Ca să îşi desfășoare activitatea ca profesionişti, cel mai important e ce semnează. Am vorbit cu mai mulţi antrenori tineri şi mi-au spus: «Nea Piţi, nu vor» (n.r. - patronii nu acceptă contracte cu clauze care să-i apere pe antrenori de imixtiunile şefilor).

Dacă semnezi un contract, e bine şi pentru patron, şi pentru tine, ca antrenor. Ai posibilitatea să îţi desfășori activitatea cum vrei tu.  Eşti la mâna patronului, că te dă patronul afară după două săptămâni. Ai discuții cu patronul și sugerează cine trebuie să joace. Spune: «Am dat bani pe el, vreau să îl vând». Și atunci nu mai introduci în teren ce vrei tu.

Niciodată nu o să-l mulţumeşti, poate doar să câştigi campionatul, să duci echipa în Champions League şi să-i aduci 20-30 de milioane. Probabil ar fi mulţumit pe moment, că după o perioadă se uită”, a spus Victor Pițurcă la OrangeSport.

VIDEO Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună. Dan Petrescu e singurul care știe să-l motiveze”

Citește și: 

Gigi Becali, dezvăluire inedită: „Tata trebuia să dea 75.000 de lei ca să intru la Facultatea de Drept”

Mondialul a salvat TVR-ul! Cum arată top 10 evenimente sportive transmise la televizor în 2022 + recorduri incredibile la nivel mondial

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
valentindragobete
valentindragobete  •  27 Decembrie 2022, 09:41

" Dacă stau, nu e bine pentru ei, îi uită lumea. " Pițurcă simte pericolul uitării și atunci se băgă-n seamă singur cu tot felul de prosti devenind, vai lui, un părerolog penibil. Știți cum se spune, Pițurcă te-ai epuizat resursă !

Danpinalty
Danpinalty  •  27 Decembrie 2022, 05:51

Dica i-a refuzar pe Bayern Munchen ca sa vina la FC FCSB

brutusp
brutusp  •  26 Decembrie 2022, 19:52

Atât a rămas din Pițurcă, un comentator trist a cărui singură temă e Becali. Că antrenor nu a mai făcut nimic de...nspe ani! Nici măcar la arabi nu a făcut nimic. Nu înțeleg cum nu ii e jena sa iasă cu aceleași *** de fiecare data. Un om trist, un antrenor mediocru. Când a avut jucători a mai mișcat echipa, in rest praf praf. Să ne aducem aminte de scandările cu lasa-ne de pe stadioane.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează