FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț MAJOR dinspre FCSB: „Până în septembrie jucăm în Ghencea! O spun, chiar dacă se supără MM”

În etapa 4, FCSB a învins-o pe CFR Cluj în Ghencea, 1-0 // foto: GSP
În etapa 4, FCSB a învins-o pe CFR Cluj în Ghencea, 1-0 // foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 17:59 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 23:50

Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, susține că noua campioană a României a rezolvat deja închirierea stadionului din Ghencea pentru meciurile din preliminariile cupelor europene și primele partide din proximul campionat. Surse din cadrul CSA Steaua contrazic această variantă.

Campioană după 9 ani, FCSB va intra în turul 1 preliminar al Champions League. În cazul în care va pierde, va trece în turul 2 de calificare în Conference League. Altfel, își va continua drumul către marele vis al patronului Gigi Becali, grupele Champions League, o misiune imposibilă la prima vedere.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”
INTERVIU GSP
A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

FCSB va avea un handicap în drumul către grupele unei competiții europene. Stadionul pe care s-a obișnuit să-l numească „acasă”, Arena Națională, va fi indisponibil peste vară, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă din decembrie 2023.

Motivul? Municipalitatea a închiriat cel mai mare stadion al țării pentru mai multe concerte majore, două Coldplay, unul Ed Sheeran, alte două care urmează a fi anunțate.

FCSB a semnat contractul pentru stadionul din Ghencea, susține Mustață

În acest context, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, principala facțiune a susținătorilor FCSB, susține că FCSB și CSA Steaua au semnat deja contractul de închiriere a stadionului din Ghencea pentru meciurile din preliminarii.

„Îți dai seama ce înseamnă să mergem 30.000 de oameni pe Ghencea anul ăsta, când vom juca în preliminarii? Stadionul full! Acolo vom juca, normal. Contractul e semnat, până în septembrie acolo jucăm. Acum suntem campioni, putem spune tot, nu e problemă.

Chiar dacă se supără MM și cine se supără, asta este, n-am ce face. Nu trebuia să spun, dar n-are ce să mai... Contractul e semnat, contractul cu CSA e semnat, să jucăm acolo”, a afirmat Mustață în cadrul unui dialog online cu jurnalistul Gabi Safta.

Surse CSA Steaua: „Nu am semnat nimic!”

Surse GSP din cadrul clubului Armatei susțin că FCSB s-a interesat de închirierea arenei Steaua, dar nu a făcut demersurile necesare în acest sens, contractul nefiind încă parafat.

La solicitarea noii campioane a României, oficialii CSA și-au direcționat omologii către regulamentul de închiriere de pe site-ul clubului. Oricum, punerea la dispoziție a stadionului rămâne în mâinile administratorului, Ministerul Apărării Naționale.

Când sunt programate meciurile din preliminariile cupelor europene

Meciurile din primul tur preliminar al Champions League vor avea loc pe 9 și 10 iulie, iar partidele retur o săptămână mai târziu. Tragerea la sorți pentru a stabili „dublele” din prima rundă de calificări va avea loc pe 18 iunie.

În caz că va trece mai departe, FCSB va disputa meciurile din turul 2 preliminar al Champions League pe 23/24, respectiv 30/31 iulie. Partidele din turul 3 sunt programate pe 6/7, respectiv 13 august, iar meciurile din play-off, ultimul obstacol înaintea grupelor, pe 20/21, respectiv 27/28 august.

Meciurile din preliminariile Europa League și Conference League vor avea loc în aceleași săptămâni, dar în ziua de joi.

VIDEO. Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregătite de Gigi Becali

Mai multe știri despre FCSB:

Țeapă! Qatarezii n-au mai venit azi pentru transferul lui Florinel Coman » Ce se întâmplă cu negocierile
FCSB
Țeapă! Qatarezii n-au mai venit azi pentru transferul lui Florinel Coman » Ce se întâmplă cu negocierile
Întrebat despre titlul FCSB-ului, Tudorel Stoica a răbufnit: „Echipa aia nu există! Sunt doar 4 litere din alfabet” » Liderul „viteziștilor” lansează o provocare
FCSB
Întrebat despre titlul FCSB-ului, Tudorel Stoica a răbufnit: „Echipa aia nu există! Sunt doar 4 litere din alfabet” » Liderul „viteziștilor” lansează o provocare

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (83)
HappyLeaf
HappyLeaf  •  07 Mai 2024, 14:21
Postat de Catalynn.19 pe 04 Mai 2024, 16:36

Nu, vreau ca fcsbistii sa se laude cu 27 la petrecerea de titlu! Dar sa fie flamboiaianți nu reținuți și criptici ca la meciul cu Farul. Vreau ca toată echipa cu mm în frunte să se pozeze cu 27, să spună ca ei sunt Steaua și tot tacâmul! De ce!? Dacă chiar nu știi, vei afla curând! :-))))))

flamboiaianți ? putrezitul in ligile de amatori iti afecteaza grav intelectul. si noi n-am jucat cu farul ci cu viitorul. vezi ca daca noi ne laudam cu ce spune frf si uefa despre noi nu poate talpan sa faca nimic. oricum clona csa se desfiinteaza la vara si vom avea liber sa jucam in ghencea de cate ori vrem hahaha

Catalynn.19
Catalynn.19  •  04 Mai 2024, 16:36
Postat de HappyLeaf pe 04 Mai 2024, 10:07

sa am dreptate adica sa fie clar pentru toata lumea ca frf si uefa spun ca fcsb e steaua. si ca clona infiintata in 2017 si fara drept de promovare se va desfiinta in maxim 3 ani. in caz ca nu stii,daca frf spune ca fcsb nu e steaua si nu are decat 6 titluri atunci trebuie sa o retrogradeze si sa o desfiinteze. daca nu se intampla asta la finalul procesului atunci fcsb ramane cu tot palmaresul si vreau sa vad procesul in constatare cum obliga o federatie sa retrogradeze o echipa asta nu se va intampla niciodata. talpan de ce nu vrea sa mearga la tas? ca stie ca pierde si aici in tara are sanse cu procese ridicole

Nu, vreau ca fcsbistii sa se laude cu 27 la petrecerea de titlu! Dar sa fie flamboiaianți nu reținuți și criptici ca la meciul cu Farul. Vreau ca toată echipa cu mm în frunte să se pozeze cu 27, să spună ca ei sunt Steaua și tot tacâmul! De ce!? Dacă chiar nu știi, vei afla curând! :-))))))

Catalynn.19
Catalynn.19  •  04 Mai 2024, 12:34
Postat de Hcm27 pe 03 Mai 2024, 21:32

Alo, alo, nu spun eu, spune presa.Si dacă e face news, rămâne de văzut.Deocamdata nu am văzut vreo dezmințire.Si atâta timp cât Bichir a declarat acest aspect în calitate de comandant, nu de persoana fizica, totul este ok pana la apariția unei dezmințire.Daca tu găsești una, aratami-o.Asta înseamnă să fi inginer:sa citesti, sa cauți și sa înțelegi.Deosebirea între un cunoscător de matematica și restul, vorba unui profesor de-al meu știi care e?Cine stie matematica, restul le învață, dar invers e puțin probabil

Îmi e pur și simplu jenă cu tine … Va să zică un inginer cu diploma obținută pe vremurile când chiar reprezenta ceva, deci o persoană cu inteligență analitică pt care nu există coincidente și nu crede fără a cerceta, pleacă pe fenta unui nimeni în drum, mai mult, în loc să bage capul în pământ de rușine când e prin copiind se mai și contrazice! Steaua, fiind instituție publică, are obligația să răspundă interpelărilor cetățenilor. Cum aceste întrebări sunt repetitive, oamenii au templateuri pe care le folosesc. Tu fiind fcsbist nu știi ca au fost steliști care au pus aceleași întrebări clubului și răspunsurile au fost exact aceleași primite de Grigore. Îi întrebi de Palmares, te vor trimite pe pagina Stelei să îl vezi acolo, aceea fiind “versiunea oficială”. Îi întrebi de ce nu interpelează FRF și UEFA îți vor răspunde ca “procesul încă se judecă”. Bichir este pe ultima 100m așa ca nu te aștepta să își pună tocmai acum în pericol pensia de general, așa ca va pasa toate aceste probleme succesorului. Acum, dacă într-adevăr nu ești un mincinos, arată-mi pasajul unde Bichir scrie textual ca FC Fcsb are 27 de titluri și îmi cer scuze, altfel din mincinos nu te scot până după Înălțare! :-)))

Vezi toate comentariile (83)
Comentează