FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Întrebarea care l-a făcut pe Florin Tănase să roșească: „Tu ești jucătorul cu care vorbește Becali?” » Ce a răspuns

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 12:42

Florin Tănase, atacantul de 24 de ani la FCSB, a fost pus încurcătură de două întrebări la conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus. 

Vârful a fost întrebat despre declarația dată de Bogdan Andone pentru Gazeta Sporturilor, în care spune că i-a cerut unui jucător să nu mai vorbească așa des cu patronul Gigi Becali și dacă se referea la el.  

Nu îmi aduc să-mi fi spus asta Andone. Eu niciodată nu l-am sunat pe domnul Becali. În ultima perioadă nu am mai vorbit. Nu știu dacă Andone trebuia să ceară aprobare pentru schimbare. Asta ține de ce a vorbit el cu patronul echipei”, a spus Tănase, după câteva secunde de ezitare. 

„Din ce știu, un singur jucător vorbea cu patronul. Erau mai mult discuții generale, nu strict despre echipă. I-am spus să le limiteze, pe cât posibil. Până la urmă, dacă-l suna Gigi de douăzeci de ori, trebuia să-i răspundă la un moment dat. Dar jucătorul acesta nu comitea acte de indisciplină, își făcea treaba foarte bine. E o situație delicată, asta e clar, și e ceva ce antrenorul nu poate controla”  
Bogdan Andone pentru GSP.RO

„S-a dat cu tămâie la biserică” 

Atacantul a fost întrebat și despre dezvăluirile GSP despre decizia lui Alexandru Tudor și Bogdan Vintilă de a se da cu tămâie la baza de pregătire.  „Nu, în vestiar nu s-a dat! Unde s-a dat? La Biserică”, a adăugat Tănase.

Vezi AICI conferința integrală a lui Florin Tănase

Vezi și:

VIDEO // Nu i-a venit să creadă ce vede! Moment de sinceritate al lui Florin Tănase: „Chiar nu mă aşteptam la aşa ceva de la CFR!” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spritz123
spritz123  •  21 Septembrie 2019, 13:42

nu ati inteles "domnul becali "il suna pe el :)) si acum nu au mai vorbit ..in ultima vreme...doar sms uri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează