FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-0

VIDEO Schimbare à la Gigi în Superligă » L-a scos de pe teren la 27 de minute după ce-l băgase! Explicațiile antrenorului pentru GSP

Sekou Sidibe, introdus pe teren la pauză // foto: GSP +19   FOTO
Sekou Sidibe, introdus pe teren la pauză // foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2024 22:39 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 00:29

Doar 27 de minute a jucat Sekou Sidibe (22 de ani) în FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Antrenorul Eugen Trică l-a aruncat în luptă pe belgian la pauză, dar l-a schimbat în minutul 72. GSP l-a întrebat pe tehnicianul alb-albaștrilor de ce a luat această decizie.

FCU Craiova a jucat în superioritate numerică vreme de aproximativ 70 de minute, dar nu a putut răpune apărarea celor de la FC Voluntari într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare.

La pauză, simțind nevoia de a muta jocul în benzi, de unde Blănuță să fie căutat cu centrări, Eugen Trică l-a trimis pe teren pe Sekou Sidibe. S-a dovedit a fi o mutare neinspirată, întrucât extrema belgiană cu 3 goluri în acest sezon l-a nemulțumit pe Trică și a părăsit terenul în '72, la numai 27 de minute după ce intrase!

Dezastrul Dinamo! Concluziile GSP după seara-horror de la Botoșani: note de 3, 4 și 5 pentru  „condamnații” lui Kopic!
FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1
Dezastrul Dinamo! Concluziile GSP după seara-horror de la Botoșani: note de 3, 4 și 5 pentru „condamnații” lui Kopic!

La conferința de presă, GSP l-a întrebat pe Eugen Trică despre raționamentul din spatele înlocuirii lui Sidibe, unul dintre favoriții galeriei, aclamat de ultrași la pauză, înainte de a intra pe teren.

VIDEO. Eugen Trică, explicații pentru înlocuirea lui Sekou Sidibe după 27 de minute

„Aștept foarte, foarte mult de la Sidibe, este un jucător cu calitate bună, are viteză, driblează, numai că nu a fost în joc, a pierdut câteva mingi ușoare.

Nu a fost conectat la ceea ce voiam eu. Atunci, dacă nu ești conectat, trebuie să bag pe altul care să facă ce trebuie să facă în meci”, a explicat Eugen Trică.

De altfel, în momentele în care Sidibe părăsea suprafața de joc pentru a-i face loc lui Bahassa, GSP l-a surprins pe Eugen Trică strigând în direcția băncii de rezerve: „Nu a intrat deloc bine!”.

Înlocuirea lui Sidibe a avut ca efect trecerea lui Blidar în banda dreaptă. Precum Sidibe, Blidar a fost introdus pe parcurs, în minutul 60. Pe el, Eugen Trică l-a lăsat pe teren până la fluierul final.

Fost internațional belgian de tineret până la nivelul U18, Sekou Sidibe, fotbalist de origine ivoriană, a ajuns la FCU Craiova în vara lui 2021, adus liber de contract după o aventură la FC Emmen, în Olanda. Sidibe a înscris 11 goluri în 94 de meciuri pentru formația craioveană.

Mai multe știri despre FC Voluntari - FCU Craiova:

Reporterii GSP au filmat cum fotbalistul de la FCU Craiova a criticat strategia lui Trică în fața suporterilor: „Suntem vai morții noștri!”
FC VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-0
Reporterii GSP au filmat cum fotbalistul de la FCU Craiova a criticat strategia lui Trică în fața suporterilor: „Suntem vai morții noștri!”
Scandal la FC Voluntari - FCU Craiova! S-a ajuns la flegme și la înjurături violente între oficiali!
VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-0
Scandal la FC Voluntari - FCU Craiova! S-a ajuns la flegme și la înjurături violente între oficiali!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
o_bic
o_bic  •  24 Aprilie 2024, 13:08

Măi Eogeneee,las-o pe Lorena să antreneze că tu ești varză.

Mitza_Biciclista
Mitza_Biciclista  •  24 Aprilie 2024, 10:49

Ce curios, nu mai comenteaza nicun postac antiFCSB despre cat de rau este Trica? Despre cum a distrus el un fotbalist scotandu-l din joc in minutul 27? Aaaa? Aud? Daaaa, stim Gigi e un nenorocit, ceilalti cand procedeaza asa sunt antrenori emeriti :))))

hopsiasa
hopsiasa  •  24 Aprilie 2024, 07:42

Creer Trica asta se vede pe fata lui. Mititelule ai ales pina ai cules.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează