FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

Veteranul Farului sperie Giuleștiul: „Dacă batem Rapid, o scoatem din cursa pentru Europa!”

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 18:16 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 18:34

După două victorii consecutive în fața rivalilor din lupta pentru locul 2 în Superligă, Universitatea Craiova și CFR Cluj, constănțenii sunt deciși să repete performanța și în duelul cu Rapid București. În cazul unei victorii, Farul se va distanța la 7 puncte de giuleșteni.

  • Farul - Rapid se joacă miercuri, de la ora 19:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.
Greșeala imensă de arbitraj din FC Voluntari - FCU Craiova » Eliminare ușoară pentru Ricardinho
VOLUNTARI - FCU CRAIOVA
Greșeala imensă de arbitraj din FC Voluntari - FCU Craiova » Eliminare ușoară pentru Ricardinho

Ionuț Larie: „Dacă batem Rapid, o scoatem din cursa pentru Europa!”

„Este un meci capital. Dacă-l vom câștiga, scoatem Rapidul din lupta pentru cupele europene. Rămân doar trei echipe care se vor bate pentru cele două locuri care pot duce în cupele europene. Noi, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Așa că suntem conștienți de importanța jocului și tot ce ne dorim este victoria.

Avem și ajutorul suporterilor, pentru că jucăm acasă și sper să le oferim o nouă seară frumoasă. Rapid nu este cea mai slabă echipă din play-off, chiar dacă a avut rezultate nefavorabile. A demonstrat și în meciul cu FCSB că are un lot foarte bun, dar sper să menținem seria negativă a lor, mai ales că presiunea este la ei”, a anunțat veteranul Farului, fundașul Ionuț Larie.

Gheorghe Hagi: „S-au schimbat doar mici detalii tactice la Rapid și s-a lucrat mai mult la mental”

La meciul cu Rapid, Gică Hagi nu se va putea baza pe serviciile lui Ionuț Cojocaru, cel care a marcat câte două goluri cu Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a ieșit accidentat în partida cu ardelenii, acuzând probleme musculare, și are șanse minime să fie recuperat. Alți doi jucători importanți, Ionuț Larie și Narek Gregoryan se confruntă cu probleme medicale, dar au șanse să fie pe teren împotriva giuleștenilor.

„Sunt ceilalți jucători, care nu au apărut în ultima perioadă, dar care au valoare și vom face o echipă competitivă și să câștigăm.

Din ce am analizat, s-au schimbat doar mici detalii tactice la Rapid și s-a lucrat mai mult la mental, la unitate și la grup. Sunt antrenori din casă, care au lucrat în staff și înainte. Ne cunoaștem, ne știm, așa că va fi greu să fim surprinși”, a spus Gheorghe Hagi.  

VIDEO. FARUL - RAPID » Bogdan Lobonț, declarații înainte de meciul de la Ovidiu, de miercuri seară

Citește și:

Lovitură înainte de Sepsi - FCSB! Convins să continue: „Sută la sută, am convenit toate datele”
SEPSI - FCSB
Lovitură înainte de Sepsi - FCSB! Convins să continue: „Sută la sută, am convenit toate datele”
Jucătorul lui Hagi a vorbit despre interesul lui Gigi Becali de a-l aduce la FCSB: „Mă motivează! Va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer”
FARUL
Jucătorul lui Hagi a vorbit despre interesul lui Gigi Becali de a-l aduce la FCSB: „Mă motivează! Va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  23 Aprilie 2024, 20:34

Bateti lae nu e in fiecare zi duminica . Dar de scos din europa oricum suntem scosi mergeti voi sa va faceti de ras ca in toate campaniile :)))

mafa
mafa  •  23 Aprilie 2024, 20:28

Aiiii....Larie...suporterii aia multi care-i aveti !!!...263 ...nu ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează