FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-2

Explicații pentru revenirea de senzație a Farului: „Acolo s-a schimbat cursul jocului”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2023 07:50 / Actualizat luni, 22 mai 2023 09:50

Farul a reușit o revenire incredibilă în derby-ul cu FCSB, de la 0-2. A câștigat cu 3-2 și a devenit campioană, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Prezent la meci, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a declarat că trupa lui Gică Hagi merita trofeul de campioană și a explicat că golul de 1-2, marcat înaintea pauzei a fost decisiv.

VIDEO Declarațiile lui Mihai Stoichiță după ce Farul s-a a devenit noua campioană din Superligă

„Farul merită să fie campioană, având în vedere cum a jucat în ultima vreme. Steaua (n.r. - FCSB) și-a revenit târziu. Farul a avut constanță și eficacitate. Extraordinar! A avut eleganță. Se vede că jocul e bine pus la punct.

Primul gol al Farului a schimbat total cursul jocului. Dar nu poți spune că Târnovanu a fost de vină”, a declarat Mihai Stoichiță la plecarea de la stadion.

A fost rău la 0-2, nu mai puteam. Dar la 2-2 am zis că-i batem. Suntem prea tineri, prea talentați și prea buni. Cel mai bun a câștigat! E cel mai frumos titlu. Pentru că e acasă, pentru domnul Hagi. Dacă am fi avut 10 de Hagi, eram departe. Nu știu dacă plec, să vedem dacă mă mai vinde.

-Denis Alibec, atacant Farul

La 0-2 am simțit dezamăgire. N-ar mai fi fost așa spectaculos dacă băteam lejer. A fost foarte important golul nostru de dinainte de pauză. Apoi, în partea a doua, am atacat, am încercat să câștigăm și am reușit.

- Gică Popescu, președinte Farul

VIDEO CU GOLUL. Mateus Barbosa, lovitură de cap pentru 1-2 în Farul - FCSB

Citește și: 

DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

Gică Hagi, anunț triumfal în conferință: „Se naște ceva de nivel mare! A fost o duminică perfectă” + „Ilie, na, că tot ca mine am făcut-o!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
Cormiz
Cormiz  •  22 Mai 2023, 10:19

Omul cheie: Baluță. Veriga slaba: mult lăudatul Tarnovanu. Mai încercați și cu Vlad. Oare dece nu reușește FCSB sa joace cu titlul pe masa? E ca un făcut, se impotmoleste în ultima repriza. Mor de curiozitate sa vad acum pe cine da vina managerul și analistul aro... ant. Tot pe arbitri?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează