FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

VIDEO Adversarii FCSB-ului s-au resemnat: „Campionatul e aproape jucat!”

Farul - FCSB 0-1 // foto: Cristi Preda, GSP +25   FOTO
Farul - FCSB 0-1 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de , , - Publicat luni, 01 aprilie 2024 08:49 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 08:49

Ciprian Marica (38 de ani), acționar minoritar la Farul, a comentat înfrângerea cu FCSB, scor 0-1, considerând că rezultatul este injust. Fostul atacant crede că „titul este aproape jucat”, roș-albaștrii având 7 puncte avans după două etape de play-off.

Farul începuse senzațional play-off-ul, a câștigat cu 2-1 în Giulești, dar a cedat în runda secundă, pe teren propriu, 0-1 cu liderul campionatului.

„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”
FARUL - FCSB 0-1
„Am cerut binecuvântarea să intru” » Gigi Becali, după ce l-a bulversat pe Radaslavescu: „Totul a fost perfecțiune, până și înjurătura lui!”

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, consideră că FCSB nu merita victoria și că diferența a fost făcută de calitatea individuală a fotbaliștilor liderului. La unicul gol, Florinel Coman a centrat din corner, Adrian Șut a finalizat cu capul.

VIDEO. Ciprian Marica, după Farul - FCSB: „Am fost mai buni, nu meritam să pierdem!”

„Meci echilibrat între două echipe diferite. O echipă în adevăratul sens al cuvântului, Farul, care joacă ca o echipă și își cunoaște partitura, și una care are individualități și jucători care pot face diferența în orice moment, așa cum e cazul FCSB-ului.

FCSB a luat o opțiune serioasă pentru titlu. Sunt 7 puncte, greu de crezut că îi mai poate prinde cineva. Până la urmă, nu ne-au fost cu nimic superiori. Din contră, Farul a fost mai bună, dar micile detalii fac diferența.

O fază fixă, am fost neatenți acolo, Șut a luat prim-planul și a trimis în poartă. Farul nu merita să piardă, a fost cel puțin egală cu FCSB, dacă nu chiar mai bună în această seară. Dar ăsta este fotbalul.

Trebuie să-i dăm meritele lui Târnovanu, este un portar bun, nu întâmplător este portar de națională. I-a ajutat în această seară, nu ne-a lăsat să marcăm”, a comentat Marica după meci.

Ciprian Marica: „Campionatul este aproape jucat!”

Fostul atacant al naționalei vede titlul „aproape jucat”. FCSB are 38 de puncte, 7 în plus față de principala urmăritoare, Universitatea Craiova. Din play-off mai sunt de disputat 8 etape, în proxima rundă urmând să se înfrunte chiar primele două clasate.

„FCSB reușește să închege un grup, au calitate, nu au pierdut jucători în pauza competițională. Se vede că au automatisme, calitate individuală. Cumva e meritat că sunt pe primul loc. Au furat startul, au plecat bine. E aproape jucat campionatul”, spune Ciprian Marica.

Referitor la Farul, el a adăugat că „nu aveam și nu avem presiune, obiectivul este îndeplinit. Nu suntem departe de cupele europene, continuăm lupta. Campionatul nu a fost niciodată în plan pentru noi”.

Mai multe știri despre Farul - FCSB:

Note GSP după Farul - FCSB 0-1 » Cât a primit Radaslavescu, după scenele din prima repriză
FARUL - FCSB
Note GSP după Farul - FCSB 0-1 » Cât a primit Radaslavescu, după scenele din prima repriză
Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”
Farul - FCSB 0-1
Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
legio.sud
legio.sud  •  01 Aprilie 2024, 10:43

Păi bă ziarelule păi marica este adversar ?! Nuu , el este pretin … așteaptă să întâlnească adversarii și apoi să vorbești …

dum.dragos
dum.dragos  •  01 Aprilie 2024, 10:34

“Adversarii FCSB s-au resemnat”… adică Marica ???? Asta e o glumă de 1 aprilie ?????

sorin_marcela
sorin_marcela  •  01 Aprilie 2024, 10:18

Gica Hagi, a fost ajutat, esential, sezonul trecut, de nasul JIJI si a ajuns campion, in contul unei datorii mai veche. A fost randul lui Hagi sa faciliteze succesul scontat al adevaratei STEAUA BUCURESTI. Deh... Suceese in familie...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează