FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Farul și Constantin Budescu sunt gata să bată palma! Gică Hagi anunță: „E ceea ce ne lipsea”

Articol de , - Publicat vineri, 04 august 2023 14:43 / Actualizat vineri, 04 august 2023 14:55

Farul continuă campania de transferuri. Gică Hagi îl vrea pe mijlocașul ofensiv Constantin Budescu (34 de ani).

Plecat cu scandal de la Petrolul, fiind nemulțumit de faptul că a fost schimbat în startul reprizei a doua cu FC Voluntari, Budescu și-a reziliat contractul cu formația din Ploiești.

Iar acum este la un pas să semneze cu Farul, acolo unde ar face din nou cuplu cu Denis Alibec, cu care a colaborat la Astra și FCSB.

Marea familie a lui Hagi la Farul » Tocmai l-a transferat pe ginerele lui Rivaldo, care n-a mai jucat de un an!
FARUL
Marea familie a lui Hagi la Farul » Tocmai l-a transferat pe ginerele lui Rivaldo, care n-a mai jucat de un an!

Gică Hagi îl aduce pe Constantin Budescu la Farul

Gică Hagi, acționar majoritar și manager tehnic la Farul, a dezvăluit că l-a căutat pe Constantin Budescu și că cele două părți sunt la un pas de a ajunge la un acord.

„El știe că mi-aș dori să lucrăm împreună. Sunt foarte aproape. Noi am fost primii care l-am contactat. Am discutat direct, personal, cu el. Se pare că suntem de acord ca să lucrăm împreună. În câteva ore, zile, o să ne înțelegem. L-am vrut pentru că e numărul 10 care ne lipsea, care poate să facă diferența.

El trebuie să fie încrezător și ambițios. Să își dorească să facă lucruri, să fie în formă. Budescu e un jucător extraordinar, e o persoană fenomenală, din ce m-am interesat. Normal că nu e ușor să antrenezi un jucător cu personalitate, dar încercăm să îl facem să dea randamentul cel mai bun. Budescu și Alibec vor juca împreună.

Trebuie să joace. Echipa îi va ajuta să nu se simtă singuri, îi vor face să exceleze. Cu Budescu ne propunem să devenim mai buni, mai mari. Cu acești jucători cu personalitate, cărora să le dau rolul de protagoniști, îmi place să lucrez ”, a declarat Gică Hagi la Fanatik.

De-a lungul carierei, Budescu a mai trecut pe la Petrolul, Astra, Dailan Yifang, FCSB, Al Shabab, Damac FC și FC Voluntari. În acest sezon a strâns 3 meciuri și o pasă de gol la Petrolul.

Vor pleca mai mulți jucători, cu siguranță. Avem 7-8 copii care se antrenează separat, suntem foarte mulți în club. S-ar putea să mai plece și câte un jucător de bază, dacă va fi vreo ofertă.
- Gheorghe Hagi

450.000 de euroe cota lui Budescu, potrivit transfermarkt

VIDEO Denis Alibec, autorul unei „duble” la Erevan, declarații la revenirea în țară: „Sperăm să nu se mai întâmple asta”

Citește și: 

LPF ajută echipele din Conference League: meciuri amânate pentru Farul, FCSB și Sepsi » Cum arată programul etapei #5

Dragoș Nedelcu face autocritica echipei după succesul cu Urartu: „Suntem de conștienți de problema asta”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (36)
tororosso
tororosso  •  05 August 2023, 19:07

Brânză bună în burduf de câine ! Expirat cu fițe de vedetă și cu kg. peste normalul unui jucător. Nu face purici la Farul (azil) .

Misu1950
Misu1950  •  05 August 2023, 13:48

Singurul lucru bun e ca tinerii jucatori ai Farului sa invete sa manance de la Budescu, sa nu mai fie asa firavi...

Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  04 August 2023, 19:58
Postat de simplusuporter76 pe 04 August 2023, 17:13

asa Gica, bravo arata-ne tu cum se face academie profesionista. pui pe patron antrenor. promovezi copiii tuturor fotbalistilor amici sau prieteni, indiferent ca sunt nist ***, incepand cu propriul fiu, aduci jucatori mediocri gen artean, carnat, sarbu, larie care nu au cum sa fie tehnic peste niste copii talentati (daca cumva chiar ajung aia la tine in echipa), aduci gloabe batrane foste vedete, talente, dar cu mari carente profesionale si personale - adica un copil de 17 ani talentat va invata de la Budi ca e ok sa fii sarmalutza, sa faci calcaie si smecherii, dar sa ramai cel mai mare talent neimplinit care putea juca macar la o valencia daca nu la un real. cam asta invata copiii aia la hagi: nepotism, talentati ***, *** de travaliu. cam atat. prea putin pentru o academie care vrea ca Ajax. Hagi se saboteaza la fel de tare ca si Becali. Singura diferenta e ca Becali are mai multi bani, iar Hagi stia fotbalul jucat (nu academizat). In rest, performantele se vad. In Europa. si sunt zero. Asta e Gica. din pacate Zero!

3-2 Farul-zecesebe dupa ce zeceebe a avut 2-0 in meci decisiv pentru titlu. La Farul a inceput titular Mazilu (17 ani) si a intrat pe parcurs Enes Sali (16 ani). CUM SA MAI COMENTEZI MA LA ADRESA LUI HAGI CAND TU ESTI ZECESEBIST IAR TELECIOBANUL TAU A FOST FACUT PACHET DE NISTE COPII? CUM???

Vezi toate comentariile (36)
Comentează