FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

"Fac Steaua 3 din Rapid"

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Gigi Becali spune că va cumpăra Rapidul dacă George Copos va renunţa la giuleşteni

Patronul Stelei nu ezită să-l înţepe pe "prietenul" său din Giuleşti, George Copos, ori de cîte ori are ocazia. După ce patronul giuleştenilor a anunţat că va renunţa la echipa de lîngă Podul Grant, Becali îşi face planuri mari, anunţînd că va face din Rapid un nou satelit al Stelei, de la care va aduce în Ghencea toate vîrfurile.

Dacă George Copos vinde Rapidul o să cumpăr eu echipa. Apoi îi voi transforma pe giuleşteni în Steaua 3, pentru că Steaua 2 este Buzăul. O să le iau tot ce este mai bun, pentru a slăbi echipa şi astfel o să mai elimin un adversar", a declarat Becali.

Apoi, Gigi a spus că omologul său din Giuleşti a anunţat că vinde echipa pentru că nu mai poate ţine pasul cu Steaua. "Copos ştie că e greu să ţină pasul, trebuie buget serios, nu aşa cum face el. Copos este doar un negustor. Nu dă el echipa, ci doar face aceste lucruri ca să îi sperie pe suporteri. O să îi fac o ofertă de 30 de milioane, chiar dacă el a cerut 20, şi dacă nu acceptă atunci o să-i ofer 50 de milioane. Ca să faci ceva trebuie să investeşti foarte mulţi bani nu aşa cum face Copos. El doreşte cu bani puţini să joace în Champions League", a comentat Becali.

Replica Rapidului: "Să cumpere toată Liga I"
Replica giuleştenilor a venit imediat după ce Becali a anunţat că vrea să cumpere Rapidul. "Cu două-trei sute de milioane de euro ar putea cumpăra cele şaptesprezece cluburi din Liga I...Pac-pac! Problema denumirilor s-ar rezolva repede, de la Steaua 2 la Steaua 18! Astfel, Steaua va ocupa de fiecare dată prima poziţie a clasamentului. Pac-pac! Investiţia s-ar amortiza şi ea în vreo douăzeci de ani de participări în Liga Campionilor, astfel că totul ar fi perfect", stă scris într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului din Giuleşti.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (22)
 •  31 Ianuarie 2008, 16:13

oierul e un gogoman! Cu toate manevrele lui murdare,RAPID este ca valoare mult peste steaua.Fara aranjamente berbecul gigi nu ar prinde nici UEFA. S-ar uita la clasament ca motanul in apa. gigi tu esti presedintele oilor.

 •  30 Ianuarie 2008, 22:42

cum sa cumpere RAPIDul un cioban ca gigi!!! mai bine sa-si vada de oile lui bete si strambe si sa faca o oferta javrelor de catei din stefan cel mare.......... FORZZZZZZZZZZA RAPID

 •  30 Ianuarie 2008, 18:42

NEA GIGI CUM SA CUMPERI "RAPIDUL"??? AR TREBUI SA-TI MAI DEA COPOS BANI CA SA-L IEI CA LA CE VALOARE ARE!!! ESTE ZERO DOMNULE!!! HA,HA,HA

Vezi toate comentariile (22)
Comentează