FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Un candidat la primărie arbitrează Dinamo - FCSB! Decizie în premieră luată de Kyros Vassaras pentru „Derby de România”

Articol de , - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 11:21 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 13:05

După meciurile echipei naționale se reia Liga 1, iar duminică vom avea parte de „Derby de România”. Pentru jocul de pe Arena Națională, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Iulian Călin (36 de ani), acesta aflându-se la primul său meci dintre Dinamo și FCSB din carieră.

  • Derby-ul Dinamo - FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Iulian Călin va conduce în premieră un meci Dinamo - FCSB! Acesta a fost promovat în lotul de arbitri pentru Liga 1 în 2013. 

+16 FOTO

Primul meci pe care l-a condus în eșalonul de elită al fotbalului românesc a fost U Cluj - Concordia Chiajna 0-3, în august 2013.

FCSB e în avantaj cu Iulian Călin pe teren

În actualul sezon a condus doar șase partide și are contabilizate în total 127 de meciuri. 

Pe Dinamo a mai arbitrat-o de 15 ori până acum, „câinii” având doar 4 victorii cu Călin la centru. În rest, au strâns patru remize și 7 înfrângeri. Adică un procent de doar 35,5% puncte câștigate.

De partea cealaltă, FCSB a fost arbitrată de Iulian Călin în 17 jocuri, niciunul în actualul sezon competițional. 

Vicecampioana României a contabilizat cu el la centru 11 victorii, cinci remize și o singură înfrângere. Rezultă un procentaj de 74,5% de puncte câștigate cu „centralul” din Ștefănești pe teren pentru FCSB.

Iulian Călin e membru PNL și vrea la Primăria Ștefănești

Arbitrul Iulian Călin a fost cooptat de Partidul Național Liberal în filiala din orașul Ștefănești, județul Argeș, în urmă cu un an.

El este pregătit de PNL pentru a candida la funcția de primar al orașului la alegerile din 2024.

„Un om cunoscut și apreciat în comunitate a decis să se implice în viața politică și să se alăture PNL Ștefănești. Bun venit în echipa PNL Argeș, Iulian! Te asigurăm de întregul nostru sprijin și avem convingerea că împreună putem construi pentru viitorul orașului Ștefănești” a fost prezentarea făcută de pagina oficială a PNL Argeș.

+16 FOTO

Acesta s-a implicat deja în mai multe campanii ale partidului, a mers prin sate și comune și-a dat cadouri viitorilor alegători.

Actualul primar din Ștefănești este Nicolae Velcea, ales din partea PSD în toamna lui 2020.

Informații suplimentare despre Dinamo - FCSB

Citește și:

Imagini senzaționale de la primul FCSB - Dinamo din istorie » Burcă a comis-o, Pițurcă în extaz, MM pe garduri + Lupescu s-a însurat în timpul meciului
DINAMO - FCSB
Imagini senzaționale de la primul FCSB - Dinamo din istorie » Burcă a comis-o, Pițurcă în extaz, MM pe garduri + Lupescu s-a însurat în timpul meciului
Cine e femeia din spatele lui Edi Iordănescu » Și-au început relația după despărțirea de Delia și s-au căsătorit în secret
METROSPORT
Cine e femeia din spatele lui Edi Iordănescu » Și-au început relația după despărțirea de Delia și s-au căsătorit în secret

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
nikomunie
nikomunie  •  23 Noiembrie 2023, 14:36

Dar ce treaba are una cu alta?ca e arbitru si politician?unde ati vrut są ajungeti cu stirea asta?

fibra
fibra  •  23 Noiembrie 2023, 13:40

Eu apreciez GSP-ul in primul rand ca semneaza 99% din ce scriu asumandu-si si tot felul de aberatii. Asa este si acum cand spun ca acest meci este "derby de Romania".Un pic de decenta si profesionalism nu strica,dar va copleseste can-can-ul subuman.

viforul
viforul  •  23 Noiembrie 2023, 13:14

“Derby de România”? Un adevărat ziar de propagandă………. O echipă care vrea titlul și una care nu vrea să retrogradeze! GSP trăiește încă în trecut…………

Vezi toate comentariile (4)
Comentează