Comentarii (11)

cuviosul_pafnutie  •  15 Noiembrie 2018, 21:27

Impresarii astia au intermediat si transferul lui Stanciu si Chipciu la Anderlechtt?Prea a semanat a "inginerie financiara", iar pentru asa ceva trebuie "experti", nu d-alde Annamaria!

calinescu_  •  15 Noiembrie 2018, 14:52

TOTUL E PUTRED LA OVIDIU ....!!!!!!

iulihenry14  •  15 Noiembrie 2018, 14:19

Si apropo Stucane...my guy nu se traduce "baiatul meu"....daca nu esti capabil sa traduci o fraza simpla nu cred ca ai fost capabil sa traduci alte foi in engleza. My guy = omul meu; ala care se ocupa de chestiile nasoale, mana mea dreapta.

iulihenry14  •  15 Noiembrie 2018, 14:16

Deci Ianis a ajuns la Fiorentina in perioada cand era o anumita conducere si a primit minute apoi conducerea a plecat si au venit altii care nu l-au bagat in seama. Mama ce soc. Dezvaluire socanta. E prima data cand aud asa ceva in fotbal. Si apropo de "favorurile " facute lui Gica de catre diversi: bai Stucane, "diversii" aia care i-au facut "facilitat" accesul lui Ianis la Fiorentina...ba lucrau la Fiorentina ma. Nu au ajuns acolo pe pile. Ca i-au dat 1 mana de ajutor lu Ianis asta e altceva. Sunt o gramada de fotbalisti pe planeta asta care au primit ajutor. De la Ianis pana la Ronaldinho. Ai descoperit tu apa calda Stucane. Deaia te iau toti la misto peste tot.

dakesis  •  15 Noiembrie 2018, 13:25

cam asa, cu israeliti, albanezi, macedoneni si alti mafioti marunti... cam cu astia lucreaza haji. Astia ii transfera beizadeaua si apoi, cand aia nu mai trag sforile la cluburile tepuite, hopa vine caprioara inapoi... Cama sta e rezumatul.

magic4ever  •  15 Noiembrie 2018, 13:18

Direct teoria conspiratiei...e clar ca Ianis a ajuns la Fiorentina pe pile, nu avea valoare sa joace la formatia viola...

bodrin  •  15 Noiembrie 2018, 11:51

Ciorba fotbalului...

alexbarosanu  •  15 Noiembrie 2018, 10:06

neinteresant! daca ii iei numele de hagi pacaliciul asta revine la anonimat! tacsu e cu emblema! el e doar adulat slugarnic de presa!

whiteredarad  •  15 Noiembrie 2018, 10:04

Continua razboiul GSP cu Hagi, prin fiu. Practic acesta nu este acuzat de nimica, doar ca GSP incearca sa multiplice ideea ca Gica Hagi face afaceri necurate, cu oameni dubiosi. Articolul este plin de chestii dubioase, iar afirmatia ; "...Pietro Chiodi, - impresarul de casă pe care Academia Hagi îl recomandă tuturor tinerilor jucători crescuți la Ovidiu ..." este hilara- In multe locuri se "reincalzeste o cioarba mai veche" cind se vorbeste despre calitatile si defectele lui Yanis. Mai mult ca sigur autoritatile belgiene si italiene ancheteaza fraude fiscale, nu fotbalistice, asa ca, ce fac impresarii cu care colaboreaza, nu il va atinge pe Gica Hagi, chit ca GSP incearca pe orice cai sa il minimizeze, sa il discrediteze, sa il puna in lumini nefavorabile. Nu ma mira asta, la GSP s-au adunat destui, pentru care gazetaria e sinonima cu balacareala, iar sub motivul de crestere de rating se publica mizerii, la adresa lui Hagi, dar si destule articole ce par platite sa apara. Fiecare cu "productia" lui, Hagi cu stadionul facut de el, cu Academia lui, cu jucatorii Nationalelor , cu trecutul lui fotbalistic, iarGSP, cu batjocora si "mizeriile" la adresa unora care au facut ceva memorabil in fotbalul si sportul romanes. La GSP doar despre Becali se scrie la pozitiv, pina la saturatie.

firaldo  •  15 Noiembrie 2018, 09:51

Gresesti,Hagi era sub plapuma cu Dintarul:).Ce intelegem din articolul asta?Ca Hagi este parte a acelui grup si chiar si-a compromis copilul pentru bani.Vrei binele copilului dar i asociezi cariera cu niste mercenari...asta da tata.

  • 1
  • 2

Comentează