FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Emoţii!

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2008 00:00

Mirel va fi nevoit să se pregătească separat de restul lotului pentru următoarele 3 zile, după ce a suferit o contractură musculară

"Rădoi a suferit o contractură la nivelul coapsei drepte şi se va antrena separat în zilele următoare, pentru a evita o accidentare mai gravă", a fost anunţul pe care staff-ul medical al Stelei l-a făcut ieri în ceea ce priveşte accidentarea lui Rădoi. Căpitanul din Ghencea s-a resimţit la şedinţa de pregătire de marţi, cînd a plecat la vestiare înainte de finalul antrenamentului din cauza unei înţepături pe care a simţit-o la coapsă.

Mirel a fost supus ieri unor teste suplimentare şi, chiar dacă s-a constatat că are doar o contractură, el va fi menajat în zilele următoare. "Situaţia sa nu este una îngrijorătoare, dar va relua pregătirile normale, alături de colegii săi, în primele zile ale stagiului din Cipru", a adăugat doctorul Stelei.

Tocmai pentru a se menaja de o accidentare mai gravă, Rădoi nu va risca absolut nimic în zilele următoare şi se va pune din nou sub comanda lui Lăcătuş abia la finalul săptămînii. Decizia de a fi menajat a fost luată şi pentru că Mirel a revenit după o gravă accidentare la genunchiul stîng, el fiind mai vulnerabil tocmai pentru că a stat pe bară o perioadă lungă de timp.

5 luni au trecut de la ultimul meci oficial pe care Rădoi l-a jucat în triocul roş-albastru, CFR Cluj - Steaua 0-0, disputat pe 19 august 2007

Naşu' îl încurajează
Mircea Sandu a ţinut să-l îmbărbăteze pe căpitanul Stelei, care se confruntă din nou cu probleme medicale, după ce în ultimul an şi jumătate a suferit două operaţii şi a stat pe bară 9 luni. "Şi eu am jucat după ce am fost de două ori pe masa de operaţie şi pe vremea mea nu erau condiţiile de acum. Atunci eram nevoit să-mi leg ganterele de picior cu o curea. Îl ştiu pe Rădoi ambiţios şi sînt convins că va reveni", a declarat Mircea Sandu.

Fizic, stă bine
În cantonamentul de la Oliva Nova din Spania, Rădoi a fost unul dintre cei mai buni stelişti la testele de rezistenţă, viteză şi forţă. Acest lucru se datorează şi faptului că în perioada în care echipa s-a aflat în vacanţă, el mergea zilnic la stadion pentru a face alergări sub îndrumarea preparatorului fizic Horia Codorean.

Ghionea e OK
În privinţa celuilalt jucător care n-a terminat antrenamentul în picioare marţi dimineaţă, Sorin Ghionea, veştile sînt foate bune. El şi-a revenit şi aseară s-a pregătit normal, alături de colegii săi. Ghionea nu s-a simţit bine pe terenul sintetic, pe care a avut loc antrenamentul de acum două zile, şi a decis să plece mai devreme la cabine. Ieri, însă, steliştii s-au pregătit pe stadionul mare şi Ghionea n-a mai avut nici o problemă. Fundaşul a revenit după 11 luni de inactivitate, timp în care a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, dar şi complicaţii post operatorii la rotulă. 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează