FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL

Ultimele vești de la Dinamo: noul transfer a ajuns la București + Cine e fotbalistul plătit degeaba de „câini”

În direct la GSP LIVE, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului central din Guinea-Bissau, Edgar Ie (29 de ani).
În direct la GSP LIVE, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului central din Guinea-Bissau, Edgar Ie (29 de ani).

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 09:19 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 09:19

Ultimul transfer al lui Dinamo, fundașul Edgar Ie, 29 de ani, a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală, va parafa actele și apoi va începe antrenamentele sub comanda lui Zeljko Kopic. În schimb, „câinii” îl plătesc degeaba pe Quentin Bena, 25 de ani, care doar se pregătește cu echipa. Nu-și găsește alt angajament, după ce a dispărut de pe lista A!

  • Dinamo - Oțelul se joacă diseară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și DigiSport 1.

Dinamoviștii au anunțat că duelul cu Oțelul de pe Arcul de Triumf este sold-out. „Câinii” vor să profite de victoria cu Farul (2-0) și să continue remontada, în tentativa de a evita retrogradarea.

Ce finală va fi în Cupa României, U-BT Cluj - Rapid! Ardelenii s-au distrat în semifinală, giuleștenii au produs marea surpriză
BASCHET
Ce finală va fi în Cupa României, U-BT Cluj - Rapid! Ardelenii s-au distrat în semifinală, giuleștenii au produs marea surpriză

Edgar Ie a ajuns la București, joi ar fi pierdut cursa către România!

Edgar Ie, 29 de ani, a ajuns azi noapte în Capitală! Este ultimul transfer al bucureștenilor pentru mercato invernal. Fostul jucător de la Barcelona și Bașakșehir, printre alții, era așteptat încă de joi noaptea în România, doar că fotbalistul n-a mai ajuns.

A transmis roș-albilor că ar fi pierdut avionul! Edgar Ie a ajuns la București, va efectua vizita medicală, apoi ar trebui să înceapă pregătirile sub comanda lui Zeljko Kopic. Diseară, va asista din tribune la meciul cu Oțelul.

În principiu ne-am înțeles. Îl așteptăm la București. A fost greu de adus, da. E un efort pe care-l facem pentru a fi cât mai competitivi. Încercăm să creștem nivelul jocului nostru prin aceste transferuri. E ultimul nostru transfer din iarnă
Andrei Nicolescu, la GSP Live, miercuri

Cine e Edgar Ie, noul fotbalist al lui Dinamo

Edgar Ie era liber de contract după despărțirea de Istanbul Bașakșehir.

Fotbalistul a fost crescut în Academia Barcelonei. A făcut pasul la echipa mare a catalanilor și a prins 26 de minute într-un meci cu Huesca, din Cupa Spaniei, în 2014.

În cariera lui, Edgar Ie a mai jucat la cluburi precum Nantes, Lille, Belenenses, Feyenoord și Trabzonspor.

Acesta a jucat 35 de minute în naționala Portugaliei, într-un amical cu Arabia Saudită, scor 3-0, disputat în 2017.

Ulterior, a ales să joace pentru Guineea-Bissau, pentru care a debutat în 2023 și a strâns două apariții, dintre care una la Cupa Africii, recent încheiată, în eșecul din faza grupelor, 0-1 cu Nigeria.

În prezent, stoperul este cotat la 1,7 milioane de euro pe platforma de specialitate transfermarkt.com. Cea mai înaltă cotă a atins-o în 2022, când juca la Trabzonspor - 7,5 milioane de euro.

Stoperul are două trofee în palmares: Cupa Spaniei, câștigată cu Barcelona în 2015, și o Cupă a Turciei, cucerită cu Trabzonspor în 2021.

Eddy Gnahoré, conferință de presă înaintea partidei cu Oțelul Galați + ce le-a transmis Mircea Lucescu „câinilor”: „Ne-a purtat noroc!”

Quentin Bena a ieșit de pe lista A a lui Dinamo, dar nu-și găsește alt angajament

Quentin Bena, 25 de ani, a contribuit la promovarea echipei, a jucat și în Liga 1, fie fundaș central, fie mijlocaș defensiv, însă nu va continua în tricoul "câinilor". El se antrenează sub comanda lui Zeljko Kopic, atât.

Practic, Dinamo nu a găsit nicio echipă interesată de francez și nici el nu a avut mai mult succes. Conform Radio Dinamo, de Bena ar fi interesată o formație din liga secundă din Polonia, dar nu e nimic sigur nici cu această grupare. Se mai trag speranțe că ar putea ieși ceva din Bulgaria, conform informațiilor GSP. Acolo unde tocmai a semnat Gorka Larrucea, cu Etar Veliko Târnovo.

Altfel, Dinamo va trebui să-l plătească în continuare pe jucător, cel puțin până la vară, când e următoarea fereastră de mercato. Bena mai are contract cu bucureștenii până în vara 2025.

19 meciuriși un gol a bifat Bena în actuala stagiune pentru Dinamo

41 de meciuria strâns Bena în total la Dinamo, două goluri și două assist-uri

Željko Kopić, încrezător înaintea partidei cu Oțelul Galați și încântat de sprijinul lui Mircea Lucescu: „Moralul este mai bun în cadrul echipei”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”

Ioan Ovidiu Sabău, amuzat când a fost întrebat cine ar învinge la un meci de box între Dan Nistor și Alex Chipciu: „Fără gol marcat!” + Ce a sesizat la FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
creeperno534
creeperno534  •  18 Februarie 2024, 22:43

Ai avut gura aurita

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  18 Februarie 2024, 14:25

Ar fi frumos sa castige Dinamo! Pentru competitia sportiva! Nu ar mai sta unii numai pe la TV, cu fonfleuri, daca ar sti ca au cutitul in coasta! .....Deci, Hai Dinamo!

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  18 Februarie 2024, 10:55

Bena este bun in B !! Merge pentru planul B !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează