FOTBAL  »  Superliga  »  ARESTARE

Filmul arestării lui Dragoș Săvulescu » Ce făcea fostul acționar al lui Dinamo în momentul în care a fost săltat de polițiștii greci

Articol de - Publicat marti, 10 august 2021 14:19 / Actualizat marti, 10 august 2021 15:30

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut luni de poliție în Grecia, în Mykonos.

Fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță alături de iubită, modelul Angela Martini, iar potrivit informațiilor din Grecia, prezentate azi de Libertatea, a fost prins în zona morilor de vânt din Mykonos, urmărită de Interpol din cauza persoanelor care au legături cu lumea interlopă și care frecventează restaurantele de acolo.

Filmul arestării lui Dragoș Săvulescu » Ce făcea fostul acționar al lui Dinamo în momentul în care a fost săltat de polițiștii greci
Zona morilor de vânt din Mykonos // FOTO: Imago

Dragoș Săvulescu se afla la bar, alături de doi prieteni, când a fost arestat și nu a opus rezistență. Polițiștii l-au dus în fața unui procuror, iar grecii spun că Săvulescu ar urma să fie extrădat în România.

Dragoș Săvulescu, dat de gol de iubita-fotomodel

Săvulescu ar fi fost prins de poliție după ce iubita lui ar fi postat mai multe fotografii din vacanță, iar una dintre prietenele cu care se află în Grecia ar fi precizat că se află în Mykonos.

+38 FOTO

Dragoș Săvulescu, condamnat la închisoare

  • Dragoș Săvulescu a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu și a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.
  • În noiembrie 2020, pedeapsa fostului acționar dinamovist a fost redusă cu trei ani de Ministerul de justiție din Italia, iar Săvulescu ar mai fi avut de ispășit 2 ani, 5 luni și 28 de zile. 
  • Ulterior, în decembrie Curtea de Apel București a confirmat sentința de condamnare la 5 ani și jumătate, iar pe 11 martie Înalta Curte a validat decizia. 

Citește și: 

Primarul-pedofil din Iași șochează la primirea sportivelor de la Tokyo: „Comuna nu are bani de flori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
mario78a
mario78a  •  11 August 2021, 07:34

Filmul prezentat de gazeta pare mai degraba ,,interzis minorilor"

hashtag_truth
hashtag_truth  •  11 August 2021, 01:54

"Omul de Afaceri"...mda...omul "baietilor" ???...poate...cred ca Madalina Ghenea plange si nu mai poate dormi multe zile de acum incolo...cat despre Udrea plus "baby love" situatia incepe sa fie complicata...ce sa vezi...

steaua.libera
steaua.libera  •  10 August 2021, 23:33

E Borcea liber..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează