FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revine Dorin Rotariu la Dinamo? „Sună interesant, are un CV impresionant”

Dorin Rotariu
Dorin Rotariu

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 22:00 / Actualizat vineri, 25 august 2023 01:22

Extrema dreapta Dorin Rotariu (28 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, iar conducătorii lui Dinamo sunt gata să-i facă o ofertă dacă fotbalistul va fi dorit de antrenorul Ovidiu Burcă și directorul sportiv Gabriel Glăvan.

„Dacă apare ceva absolut interesant, pe care atât Ovidiu, cât și Gabi îl consideră interesant, vom face tot ce ține de noi să avem încă un transfer.

[Dorin Rotariu] sună interesant, are un CV impresionant, e un jucător care a demonstrat și aici, și afară că poate face performanță. Dar nu știu absolut nimic și nu pot să comentez”, a spus Andrei Nicolescu la „Dinamo 7/9” de la PlaySport.

Dorin Rotariu a plecat de la Ludogoreț Razgrad

Rotariu era jucătorul multiplei campioane de la sud de Dunăre din vara anului 2021, după despărțirea de FC Astana, din Kazakhstan. 

Ieri, jucătorul cu 10 selecții în tricoul primei reprezentative a rămas liber de contract. Informația a fost confirmată de unchiul acestuia, Iosif Rotariu (60 de ani), scriu cei de la sport.ro..

„Da, e adevărat, Dorin a încheiat cu Ludogoreț”, a precizat pentru sursa citată fostul mijlocaș al Stelei. 

Revine Dorin Rotariu la Dinamo? „Sună interesant, are un CV impresionant”

Dorin Rotariu, care mai avea contract cu Ludogoreț până în iunie 2024, ar putea lua în calcul inclusiv o revenire în Superliga, la 7 ani distanță de la transferul de la Dinamo la FC Bruges pentru 2,2 milioane de euro. Cota lui pe transfermarkt a luat-o la vale în ultimii ani, ajungând să fie evaluat în prezent la 500.000 de euro. 

A fost adus de bulgari în iulie 2021 de la FC Astana, echipă alături de care a devenit campion în Kazakhstan în sezonul 2018-2019. 

Ludogoreț l-a împrumutat în perioada ianuarie 2022 - iunie 2023 în Grecia, la Atromitos Atena. În jumătatea de an în care a îmbrăcat tricoul lui Ludogoreț, Dorin Rotariu a jucat 10 meciuri, a marcat un gol și a dat o pasă decisivă. 

Crescut de Poli Timișoara și Dinamo, Dorin Rotariu mai are în CV echipe precum Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana

VIDEO. Constantin Anghelache a vorbit despre povestea transferului lui Dorin Rotariu la Manchester United: „David Moyes mi-a spus ca vor să îl cumpere”

Citește și: 

Andrei Nicolescu despre oferta de un leu a lui Andrei Cionca și reacția unuia dintre acționarii lui Dinamo: „A spus: «Cum să dai cu un leu? Îți mai dau eu 1,2 milioane pentru 10%!»”
dinamo
Andrei Nicolescu despre oferta de un leu a lui Andrei Cionca și reacția unuia dintre acționarii lui Dinamo: „A spus: «Cum să dai cu un leu? Îți mai dau eu 1,2 milioane pentru 10%!»”
Cel mai apreciat dintre dinamoviști: „Ca să ajungi să ai noroc, trebuie să muncești din greu”
DINAMO
Cel mai apreciat dintre dinamoviști: „Ca să ajungi să ai noroc, trebuie să muncești din greu”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
iancu_constantin
iancu_constantin  •  25 August 2023, 12:45

Daca vrea Curca vine, daca nu, nu...it's clear???

parpalache
parpalache  •  25 August 2023, 08:33

N-are Dinamo bani ca sa-l convinga pe impresarul lui Rotariu sa semneze!

kidu2k3
kidu2k3  •  24 August 2023, 23:35
Postat de duta_dd pe 24 August 2023, 23:13

Mai bine la fecestiauabecali

Ce ură să ai pe bietul om să-l trimiți acolo... :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează