FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ALRO SLATINA, AZI, 21:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii plîng că au conturile goale: "Au uitat de banii noştri"

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Jucătorii i-au desemnat pe liderii vestiarului să discute cu conducerea în privinţa restanţelor salariale şi a primei pentru victoria cu Steaua.

În Ştefan cel Mare fotbalul se joacă pe burta goală. Au trecut aproape zece zile de la victoria din derby-ul cu Steaua, iar "cîinii" îşi verifică zilnic conturile în speranţa că promisiunea şefilor, aceea de a-i premia cu cîte 2.000 de euro de om, va deveni realitate.

Nici salariile nu sînt achitate la zi, iar roş-albii au început să strîmbe din nas: "Noi înţelegem conducerea că nu sînt bani şi e o perioadă mai dificilă, însă ei nu ne înţeleg pe noi că avem rate şi ne ameninţă băncile că ne iau bunurile! Promit ceva şi nu se ţin de cuvînt".

Felicitări şi aplauze
După victoria de la Bistriţa (2-0), jucătorii au fost felicitaţi în vestiar de Cristi Borcea, care i-a aplaudat pentru jocul prestat, însă nu le-a oferit nici un cent. Le-a promis însă că totul se va rezolva în zilele următoare, el suportînd şi precedenta primă, după victoria cu Rapid, cîte 7.000 de lei pentru fiecare jucător.

280.000 de euro este salariul lui Marius Niculae la Dinamo, cel mai consistent din lotul "cîinilor"

Dolha e liderul restanţelor
Dacă restul fotbaliştilor sînt cu două salarii în urmă, Emilian Dolha e de departe în topul jucătorilor care nu şi-au mai încasat banii. Portarul de 30 de ani este neplătit din luna iulie a acestui an, el trebuind să încaseze aproximativ 50.000 de euro! Şefii i-au promis de fiecare dată că îi vor achita datoriile şi va fi la zi cu plata, însă promisiunile nu s-au concretizat încă, întrucît conducătorii susţin că au mari probleme financiare.

Doar N'Doye cu banii la zi?
Unul dintre subiectele discutate în vestiarul dinamovist este legat de modul în care se face plata către Ousmane N'Doye. Roş-albii îi suspectează pe şefi că-i achită salariile la zi senegalezului: "Anul trecut, cînd nu-şi primise banii pe o lună, s-a dat accidentat ca să nu joace!". Africanul are un contract de 10.000 de euro pe lună şi un bonus de 1.800 de euro pentru fiecare gol marcat.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  26 Octombrie 2010, 12:02

sa vina investitori care vor cu sa faca performanta la dinamo platind salariile jucatorilor,dupa ce ca apararea e praf nus platiti,in cupa vom trece dar gazul se va pune pe noi si ne va distruge fara bani astia nu joaca si asa70% sint slabi ori trecuti,vindeti sa vina Nicolai acesta nu o sa bage fini cunostintele si alti pilosi care joaca acum,o sa investeasca si o sa joace jucatorii numai dupa valore,cearta in vestiar e ca intra finu da gol ii vine minge in picior si sut ce a facut tot meciul?

spartanul
spartanul  •  26 Octombrie 2010, 09:37

daca stiu caci nu mai au bani de ce nu vind clubu la nicolae ce tot o dau in colo in choace gata sa terminat nu mai sint bani la gara borcica sa vina alti cu bani pai va faceti iluzi caci baieti deseara vor juca fotbal astiea fara bani nu joaca nimic au demonstrato de atita ori ce o mai lungesc datile bani daca n u vreti sa aveti deseara ce mai mare surpriza hu hu

renegatul_
renegatul_  •  26 Octombrie 2010, 06:12

280.000 de euro este salariul lui Marius Niculae la Dinamo, cel mai consistent din lotul "cîinilor" - suma este trecuta doar sa arate ce banet ia el de la nashu, insa in realitate, numai el stie ca si-a distrus cariera revenind la Dinamo. S-a folosit autostivuitoristul de el, iar la finalul carierei, n-o sa-l mai bage in seama...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează