FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cei doi jucători care vor apărea în echipa „câinilor” » Planul-surpriză al lui Ovidiu Burcă: „În scurt timp îi veți vedea jucând pentru Dinamo”

Planul-surpriză al lui Ovidiu Burcă
Planul-surpriză al lui Ovidiu Burcă

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 21:22 / Actualizat joi, 10 august 2023 21:34

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a declarat că se gândește să le ofere debutul în Superliga gemenilor Irimia, jucători pe care îi consideră de mare perspectivă.

Burcă este cel care i-a debutat și în Liga 2, în meciul Dinamo - Unirea Constanța 6-0, în februarie 2023. Alex este mijlocaș central, David e fundaș dreapta, ambii în vârstă de 17 ani.

Burcă despre gemenii Irimia: „Saltul este unul enorm”

„Alex și David sunt niște tineri care au demonstrat și la nivelul ligii a doua și demonstrează săptămână de săptămână că sunt niște proiecte în care Dinamo trebuie să investească. Frații Irimia sunt viitorul acestui club. Pe lângă acest fapt, ei sunt doi jucători la care acum, vă spun sincer, mă gândesc întotdeauna și îi iau în calcul și pentru lotul de 20 de jucători, și când încerc să alcătuiesc primul «11». 

Cei doi jucători care vor apărea în echipa „câinilor” » Planul-surpriză al lui Ovidiu Burcă: „În scurt timp îi veți vedea jucând pentru Dinamo”
David (stânga) și Alex Irimia după 3-0 cu Steaua în Liga 2

Saltul este unul enorm. În scurt timp îi veți vedea jucând pentru Dinamo în prima ligă! Intensitatea, capacitatea de a înțelege jocul a crescut enorm în ultimul timp. Ne bazăm pe ei anul acesta. M-am gândit foarte mult, vă dau un exemplu, dacă să-l folosesc pe David Irimia în meciurile care au trecut. Cu asta cred că am spus totul. 

Îi veți vedea pe amândoi în echipa lui Dinamo. Vreau să găsesc momentul potrivit, pentru că nu vreau să-i expun. Mai bine intră un tânăr într-un context favorabil, decât atunci când există presiunea rezultatului. Suntem într-un proces în care echipa nu e încă stabilă. Momentul promovării unui tânăr, când îl arunci în luptă, trebuie să-l identifici foarte atent. Dar sunt doi tineri care fără niciun fel de problemă fac față la nivelul primei ligi!”, a spus Ovidiu Burcă la Playsport „Dinamo 7/9”.

Dinamo s-ar putea muta pe Arena Națională din septembrie

+24 FOTO

Există discuția de a ne muta pe Arena Națională dinaintea degradării gazonului de pe „Arc”. Pentru că am simțit de foarte multe ori că cererea de bilete era mult mai mare decât capacitatea micuțului stadion și din discuțiile pe care știu că le-au avut cei din conducere întotdeauna a existat varianta ca din septembrie să jucăm acasă pe Arena Națională

Le promit fanilor că vom face absolut tot ceea ce ține de noi pentru a construi un Dinamo așa cum merită ei, așa cum merită istoria acestui club. Să aibă puțină răbdare, să strângă puțin din dinți, în cel mai scurt timp veți vedea o echipă puternică, una care se va bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga 1 

Ovidiu Burcă

VIDEO Dinamo e ultima în clasament, dar Ioan Andone le trasează un obiectiv îndrăznet alb-roșiilor: „Ar fi bine să-și propună să ajungă în play-off”

Un milionar român a cumpărat un pachet minim de acțiuni la Dinamo. Ce-ar putea urma în curând
DINAMO
Un milionar român a cumpărat un pachet minim de acțiuni la Dinamo. Ce-ar putea urma în curând
Gonçalo Gregório trăiește visul tatălui său: „Te rog, nu face aceeași greșeală ca mine!” + A venit cu fratele avocat să semneze cu Dinamo: „Aștepta o astfel de ofertă”
DINAMO
Gonçalo Gregório trăiește visul tatălui său: „Te rog, nu face aceeași greșeală ca mine!” + A venit cu fratele avocat să semneze cu Dinamo: „Aștepta o astfel de ofertă”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
popescu222
popescu222  •  11 August 2023, 12:30

Daca sunt atat de buni, de ce aproape am ratat promovarea jucand cu Oncescu U19, cand ii aveam la indemana pe cei doi???? In fine, mult succes, sper sa ajunga amandoi fotbalisti mari.

dragosnyk
dragosnyk  •  11 August 2023, 11:27
Postat de hannah.robinson pe 10 August 2023, 22:43

Care din ei e mai mare?

Ăla primu' ????

calinescu_
calinescu_  •  11 August 2023, 08:23

Burca trebuie sa coboare cu picioarele pe pamant. Dinamo nu mai foate face figuratie , Dinamo trebuie sa joace fotbal ...!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează