FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo vrea un croat „fără vârstă”! Joacă pe șase posturi și a impresionat la patru echipe în Liga 1

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu / foto: GSP
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 17:11 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 00:20

Șefii lui Dinamo sunt la capitolul elaborării listei pentru mercato 2024 și un loc de cinste îl ocupă numele lui Adnan Aganovic, 36 de ani, fotbalistul polivalent al celor de la Sepsi.

Dinamo este la retrogradare, înțepenită de luni bune pe penultimul loc în clasament, pe poziție retrogradabilă, dar nu vrea să cedeze. Conducerea clubului anunță că este pregătită de transferuri serioase în mercato invernal, au transmis-o și Eugen Voicu, și Andrei Nicolescu, în public.

Probleme pentru Dinamo în mercato de iarnă » Cine dă peste cap planurile „câinilor”
DINAMO
Probleme pentru Dinamo în mercato de iarnă » Cine dă peste cap planurile „câinilor”

Bucureștenii au elaborat o listă "bogată" cu nume ce trezesc interesul lui Dinamo, rămâne de văzut pe cine vor putea convinge să semneze cu "haita". Pe listă, printre primele nume, se află și cel al croatului Adnan Aganovic, 36 de ani, fotbalistul polivalent al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, conform informațiilor GSP.ro!

Jucătorul nu a mai evoluat în ultimele două partide ale covăsnenilor, cu Dinamo (0-1) și cu Oțelul Galați (3-2), ambele din campionat, dar nici în cea de Cupa României, cu Petrolul (2-2). Practic, de la sosirea germanului Bernd Storck. Oricum, Aganovic era pe lista roș-albilor de mai multă vreme.

3 goluriși un assist a reușit fotbalistul de 36 de ani în Liga 1 în această stagiune

Adnan Aganovic a făcut treabă pe oriunde a fost, în România și afară

În ciuda vârstei din "buletin", Aganovic este unul dintre "clasicii" Ligii 1 și a dat randament oriunde a jucat în campionatul intern. Iar când a plecat în străinătate, din Liga 1, a câștigat Cupa în Cipru, la AEL Limassol, în 2019.

Croatul care vorbește perfect românește are cinci trofee în România, patru cu Sepsi, unul cu FCSB. A sosit în urmă cu un deceniu, la FC Brașov, apoi a ajuns la Viitorul în 2015. Gruparea lui Gică Hagi l-a vândut la AEL Limassol, de unde a fost transferat de FCSB. După alte experiențe în Cipru, Grecia și Turcia, s-a întors în România, la Sepsi, punând umărul la performanțele majore ale clubului.

4 goluriși 2 assist-uri a adunat Aganovic în 23 de meciuri în acest sezon la Sepsi, în toate competițiile interne și internaționale

Aganovic, fotbalistul bun la toate

Dinamo vrea un croat „fără vârstă”! Joacă pe șase posturi și a impresionat la patru echipe în Liga 1
Adnan Aganovic // foto: Imago Images

Aganovic este genul de jucător care poate evolua pe orice poziție în câmp! Cu o rezistență fizică impresionantă, croatul a fost folosit, doar în acest sezon, la Sepsi pe posturile de mijlocaș central ofensiv, mijlocaș defensiv, aripă dreaptă, aripă stânga, fundaș dreapta și al doilea vârf!

În plus, este recunoscut și ca un fotbalist de vestiar, cu personalitate. Iar Zeljko Kopic ar dori, e clar, să lucreze cu un conațional de-ai săi, care să pună umărul la redresarea lui Dinamo.

18meciuri, două goluri și un assist a adunat croatul pentru FCSB

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cristi Borcea, nostalgic după ce-a văzut imagini de colecție, fabuloase, cu Dinamo: „Uite așa-i plimbam, costa vreo o sută de mii de euro!” + Pronostic surprinzător privind salvarea

EXCLUSIV Un patron din Superligă face un anunț radical: „Dacă ne bate Dinamo, tragem obloanele!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (11)
therealreddog33
therealreddog33  •  15 Decembrie 2023, 17:13
Postat de lapusneanul pe 15 Decembrie 2023, 16:56

te pricepi la fotbal ca baba la mitraliera..baa, degeaba ai 10 mijlocași dacă nici măcar unu nu știe sa dea o pasa filtranta si sa pună în valoare atacanții...

Si cu aducerea lui Aganovici - noul Pirlo, la 36 ani - rezolvăm problema asta, zici tu? Văd și eu că ăia 10 sunt șchiopi, intrebarea e de ce ne trebuie si al 11 lea șchiop?

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Decembrie 2023, 16:56
Postat de therealreddog33 pe 15 Decembrie 2023, 09:58

Aduceți bå atacanti, ca mijlocași centrali mai avem vreo 10 în lot! Vorbiți cu Danciulescu și Bratu, sunt încă slim-fit, dacă se antrenează un pic sunt sigur peste Abdallah! Și sunt și liberi de contract.

te pricepi la fotbal ca baba la mitraliera..baa, degeaba ai 10 mijlocași dacă nici măcar unu nu știe sa dea o pasa filtranta si sa pună în valoare atacanții...

mirstelistu
mirstelistu  •  15 Decembrie 2023, 14:02

Asta nu merge la dinamo ca nu îi plac clatitele el e fan kurtos

Vezi toate comentariile (11)
Comentează