FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dusan Uhrin, primele declarații după ce a ajuns în România: „Va fi mult mai dificil decât anul trecut” + clubul anunță că a ajuns la un acord cu antrenorul ceh

Dusan Uhrin a ajuns în România / Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)
Dusan Uhrin a ajuns în România / Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 09 martie 2022 16:39 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 17:19

Dusan Uhrin Jr. (54 de ani) a ajuns în urmă cu scurt timp în România și a oferit primele declarații despre revenirea la Dinamo. Cehul a explicat ce l-a determinat să se întoarcă în Ștefan cel Mare și ce planuri are în perioada următoare. Câteva minute mai târziu, clubul a anunțat perfectarea înțelegerii. 

UPDATE 16:50 / OFICIAL Dusan Uhrin s-a înțeles cu Dinamo

La doar câteva minute după ce Uhrin a vorbit în aeroport despre preluarea lui Dinamo, clubul a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că a ajuns la un acord cu tehnicianul ceh.

Bine ai revenit la Dinamo București, Dušan Uhrin! Dinamo București a ajuns la un acord cu antrenorul Dušan Uhrin pentru a prelua, de astăzi, conducerea tehnică a echipei noastre. 

Tehnicianul ceh a ajuns în urmă cu câteva momente în București și va conduce, la ora 17:30, prima ședință de pregătire în cantonamentul de la Săftica. 

Dušan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo București în carieră, în sezonul competițional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) și anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eșecuri), cifre în Liga 1.

- Comunicat FC Dinamo

Dusan Uhrin, despre revenirea la Dinamo: „Va fi mult mai dificil decât anul trecut”

Tehnicianul ceh, care va bifa cel de-al treilea mandat pe banca roș-albilor, a recunoscut că misiunea sa va fi mult mai dificilă decât anul trecut. Și atunci, Uhrin a fost chemat pentru a salva echipa de la retrogradare, scenariu care se repetă după un sezon. Rugămințile suporterilor au cântărit decisiv în decizia cehului, care mai spune că se simte legat sentimental de Dinamo.

„Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea. Trebuie să aflu situația exactă a clubului. Îmi place România. Am avut de rezolvat unele probleme personale, apoi am decis să revin.

Am revenit pentru fani. Am fost contactat aseară, urma să ne întâlnim astăzi pentru a discuta concret. Vom începe discuțiile cu adevărat în această seară. După ce semnez contractul, va trebui să discut cu jucătorii. 

Oricum, va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament.Vedem ce se va întâmpla în seara aceasta. Cine știe, poate mă întorc la Praga (râde). E mai bine să discutăm mâine dimineață”, a spus Dusan Uhrin, în dialogul purtat cu jurnaliștii în aeroport. 

Dusan Uhrin, atacat dur: „Vine a 50-a oară la Dinamo! Ori ești mort de foame, ori n-ai ce face!”
DINAMO
Dusan Uhrin, atacat dur: „Vine a 50-a oară la Dinamo! Ori ești mort de foame, ori n-ai ce face!”

Dusan Uhrin Jr., al treilea mandat la Dinamo

Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB.

Cehul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, iar dacă va reuși s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare direct, va încasa un bonus de 25.000 de euro. Dacă va păstra formația alb-roșie în prima ligă după baraj, va primi un bonus mai mic, de aproximativ 10.000 de euro.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin, atacat dur: „Vine a 50-a oară la Dinamo! Ori ești mort de foame, ori n-ai ce face!”

VIDEO Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo și are un mesaj ferm: „Va veni cu siguranță ziua când antrenorul va antrena și galeria va cânta, fără nicio imixtiune”

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Martie 2022, 18:19

Faceti intalnirea decisiva si gasiti cei 10 fantastici cu 1 milionde euro , sa luati clubul de la insolventa ! Lucescu ce mai astepti...scoate banii din Ucraina si fa din Dinamo echipa de Liga Campionilor !

jean_valjean
jean_valjean  •  09 Martie 2022, 17:12

Usor cu entuziasmul..cu Dusan sau cu Stoican tot la baraj ajungem...in CONDITII NORMALE ! Sunt niste echipe grele de tot, botosani, uta, rapid..greu de batut, care vor trage la locul 7 , pt baraj european ! Avem de recuperat 8-9 puncte in 8 etape..a 9-a nu o punem, ca e gaz metan care o sa piarda cu toate echipele.. nici daca castigam toate meciurile si tot nu putem depasi doua echipe. Dusan trebuie sa faca o echipa care sa nu aiba emotii la dubla din baraj..unde probabil vom scapa de echipe ca petrolul ori u cluj...cele doua termina pe locuri de promovare directa !

magic4ever
magic4ever  •  09 Martie 2022, 17:11

Welcome back Dusan Uhrin Jr.!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează