FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Arabii care vor să cumpere clubul au mers la Săftica! O fostă legendă a roș-albilor nu crede însă în proiect: „Doar el poate revitaliza Dinamo”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 19:36

DINAMO // Un fond de investiții străin, condus de familia regală din Emiratele Arabe Unite, își dorește în continuare să achiziționeze pachetul majoritar al clubului.

Reprezentanții arabilor, care au fost prezenți și la derby-ul Dinamo - FCSB 2-1, au vizitat baza de la Săftica a dinamoviștilor, pentru a aduna cât mai multe date despre roș-albi, informează Prosport.

SCRISOARE DIRECTĂ PRIMITĂ DE DINAMO

Familia regală din Emiratele Arabe Unite, prin compania Abu Dhabi Bussines Development, a trimis o hârtie în luna ianuarie către Ionuț Negoiță, prin care anunța că dorește să cumpere pachetul majoritar de acțiuni ale clubului Dinamo.

Tranzacția este intermediată de omul de afaceri Claudiu Florică, cel care în trecut a fost și el interesat de cumpărarea lui Dinamo.

„Suntem încântați să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziționeze FC Dinamo Bucuresti (92,3% din acțiunile totale), în concordanță cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem constienți de condițiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menționat anterior și suntem pregătiți să evaluam anul fiscal, precum și să analizăm diligențele legale și comerciale efectuate de reprezentanții noștri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni. În plus, trebuie să retineți că, pentru a încheia tranzacția, va trebui să obtineți licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 și asigurarea activităților operaționale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziționării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei.

Va rugăm, nu ezitați să îl contactați pe domnul Florică pentru informații”

Comunicat al familiei regale din Emirate, emis în luna ianuarie

DINAMO // Arabii care vor să cumpere clubul au mers la Săftica! O fostă legendă a roș-albilor nu crede însă în proiect: „Doar el poate revitaliza Dinamo”

Cornel Țălnar: „Borcea poate revitaliza Dinamo!”

Țălnar, 62 de ani, una dintre legendele lui Dinamo, a declarat însă că fostul finanțator din „Groapă”, Cristi Borcea, este singurul care poate redresa situația dificilă prin care au trecut „câinii” în ultimii ani.

Singurul care o poate revitaliza pe Dinamo e Borcea, dar nu ştiu dacă mai doreşte. El era un «câine» adevărat. Am mai avut nişte discuţii recente cu el despre Dinamo. Sufletul lui e la această echipă. Dorința lui este ca Patrick, fiul său, să preia clubul”, a spus Tălnar pentru aceeași sursă.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ // Anamaria Prodan, fascinată de un fotbalist al campioanei: „Mie îmi place Djokovic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
respect2014
respect2014  •  21 Februarie 2020, 15:46
Postat de ios_ge pe 21 Februarie 2020, 15:38

Asta a scris'o dupa aia Florica cu pixu' pe fax!

:))

ios_ge
ios_ge  •  21 Februarie 2020, 15:38
Postat de respect2014 pe 21 Februarie 2020, 11:10

Ce tare se termina scrisoarea "Dacă e ceva sunați-l pă Florică"

Asta a scris'o dupa aia Florica cu pixu' pe fax!

parpalache
parpalache  •  21 Februarie 2020, 11:46

Talnar nu crede in"project-ul"lui Florica?Nici noi!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează