FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se poate muta pe Arena Națională, dar un pericol major îi pândește pe „câini” în culise

Dinamo ar putea juca cu porțile închise următorul meci acasă.
Dinamo ar putea juca cu porțile închise următorul meci acasă.

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 17:03 / Actualizat duminica, 20 august 2023 19:20

Roș-albii au primit cu exuberanță reacțiile oficiale ale conducerii, vizavi de faptul că începând de la meciul cu Petrolul Ploiești, sâmbătă seară, ar putea evolua pe cel mai mare stadion al țării, dar miercuri este ședința Comisiei de Disciplină a FRF, iar clubul ar putea fi pedepsit, să joace o partidă cu porțile închise!

Dinamo a savurat două victorii într-o săptămână, luni cu FC Botoșani (1-0), sâmbătă cu FC Voluntari (3-2), iar „câinii” pregătesc de luni, după ce azi au avut liber, etapa cu Petrolul Ploiești de acasă, de sâmbătă seară. În tribunele stadionului „Anghel Iordănescu” a fost prezent și Florin Pîrvu, antrenorul „lupilor”, care și-a luat notițe despre „câini”.

Povestea spectaculoasă a asistentului lovit în cap de fanul lui Dinamo: este militar și a fost în Afganistan » Când își află „câinii” pedeapsa
DINAMO
Povestea spectaculoasă a asistentului lovit în cap de fanul lui Dinamo: este militar și a fost în Afganistan » Când își află „câinii” pedeapsa

Un altfel de 23 august pentru Dinamo: miercuri este ședința Comisiei de Disciplină a FRF

Meciul are toate șansele să se dispute pe Arena Națională, conform planurilor și declarațiilor oficialilor dinamoviști. Mai ales că a existat și o nemulțumire vizavi de calitatea terenului de la „Arcul de Triumf”, suprasolicitat în ultima vreme. 

Totuși, există un detaliu pe care conducătorii roș-albilor nu l-au menționat, sau l-au trecut cu vederea, în euforia de după succesul cu Voluntari.

Pe 23 august, miercuri, este ședința Comisiei de Disciplină a FRF, pentru a studia incidentele de la meciul Dinamo - FC Botoșani, așa cum este menționat și pe site-ul lpf.ro. Iar Dinamo riscă să joace un meci fără spectatori, cu porțile închise.

Dinamo se poate muta pe Arena Națională, dar un pericol major îi pândește pe „câini” în culise

Un spectator prezent la „Arcul de Triumf” a aruncat cu un pahar în capul asistentului Mircea Orbuleț, în minutul 80. Aceasta după situația cu telefonul mobil aruncat spre Florinel Coman la Derby de România și după scandările și problemele apărute la meciul cu Sepsi, cu fundașul Bogdan Oteliță și cu arbitrul Istvan Kovacs, toate în confruntările disputate la „Arcul de Triumf”.

30de mii de euro este suma pentru închirerea Național Arena (55.000 de locuri) cu tot cu utilități, dar costurile se pot dubla după angajarea firmei de pază și a achitării unor detalii

Varianta optimistă: scapă cu un ultim avertisment și se anunță 30.000 de oameni pe Arenă

Dinamoviștii ar putea scăpa, în cel mai bun caz, cu un ultim avertisment, la ședința de miercuri a forului federal, astfel că ar putea evolua cu spectatori la meciul cu Petrolul, în week-end.

„Ne dorim foarte tare să jucăm pe Arenă. Când avem un gazon de calitate, și calitatea jocului nostru crește. Cred că va fi multă lume. Nu mă avânt să dau cifre, dar cred că vom avea 30.000 de dinamoviști în tribune”, a declarat Ovidiu Burcă. 

„De luni ne apucăm de treabă să pregătim meciul cu Petrolul. O să îl jucăm pe Arena Națională”, a comentat și Andrei Nicolescu.

18mii de euro costă închirirea stadionului „Arcul de Triumf”, de 8.000 de locuri

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Portretul celui mai bun dinamovist în victoria de la Voluntari: „A fost subevaluat” » Care sunt calitățile omului care i-a impresionat pe „câini”

video+foto Spectacol și după Voluntari - Dinamo: „Aduceți Aspacardin!”, momente de ultras ale directorului sportiv + omul meciului a fost savuros la interviuri

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
creeperno534
creeperno534  •  20 August 2023, 22:35

Pentru un prost, interzici 30000. Ce reguli de...

blackseacoast
blackseacoast  •  20 August 2023, 21:04
Postat de flick2020 pe 20 August 2023, 20:55

Pe caldura asta nu strica un pahar cu apa rece. ddb campioana...:::)))))':::))))

E o părere personală nu un verdict..

valentindragobete
valentindragobete  •  20 August 2023, 20:58
Postat de valentindragobete pe 20 August 2023, 18:33

***

Aveți "dreptate", acum ați dat-o pe deontologie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează