FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENT

Dezvăluiri de senzație despre Sânmărtean: "Face 3.000 de abdomene dimineața" » Se antrenează cu o echipă din Liga 1

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 13:57

Nana Falemi, preparatorul fizic al lui Lucian Sânmărtean, a vorbit despre ritualul de pregătire al mijlocașului de 37 de ani, dar și despre ofertele pe care acesta le-a avut în această vară.

"Are niște programe extraordinare. Face câte 3.000 de abdomene dimineața, am lucrat împreună cu el, e foarte serios la antrenament", a spus Falemi, citat de TV Digi Sport.

Acesta a adăugat că Sânmărtean se antrenează cu FC Voluntari, iar după ce a discutat cu Astra și Dinamo are oferte din Qatar și Kuweit.  

"Se antrenează cu Voluntari, a făcut-o, însă, și cu Astra. Am vorbit și cu câteva cluburi din Qatar și din Kuweit, așteptăm niște răspunsuri zilele viitoare. Cred că se va concretiza ceva. Și Astra, și Dinamo l-au dorit. Chiar a fost o discuție între Sânmărtean și Mutu.

Ideea este că în campionat nu există jucători de profilul lui. Deși are 37 de ani, el are nevoie de o perioadă de o lună, două, să se pună la punct fizic, să capete ritm și să joace la fel de bine, cum a făcut-o la Steaua", a adăugat Falemi.

În ianuarie, Sânmărtean s-a despărțit de Pandurii și a ajuns la Taawon, în Arabia Saudită, unde a evoluat până la finalul sezonului. Sânmărtean are în palmares două trofee de campion al României, cu FCSB și unul de campion al Greciei, alături de Panathinaikos.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (16)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  09 Septembrie 2017, 19:47

Bai fratilor,lasati-o moarta cu 3000 de abdomene in fiecare dimineata!Unde ne credem, in tara lui Pinocchio? Nu conteaza ca are 17,27,37,47,57,67!Conteaza ca ori cit de fit ai fi,nu ai timp intr-o dimineata sa faci 3000 de abdomene.Un campion,sau antrenor de fitness,bodybuilding,sau pur si simplu ein sport freak,nu are timp intr-o dimineata sa faca 3000 de abdomene.Iti ia timp asa ceva,sunt curios cine face 2-300 de sits-up la o serie, cu pauze si alte chestii,iti ia cel putin doua ore,si asta daca esti in stare sa faci 300 la o serie, ceea ce nu cred.Lasa-ti povestile de Petre Ispirescu,daca spunea 300 dimineata il credeam,dar asa,plimba-te!

ando89
ando89  •  09 Septembrie 2017, 18:11

La vârsta lui dacă face dimineața măcar în cinci zile pe săptămână două sute de abdomene executate corect, alternate cu serii de flotări si genuflexiuni, aleargă cinci km de genul două ture de stadion ca bătrânii, apoi una sprint ca un Usain Bolt pensionar alergat recuperatori si tot așa... nu țigară, alcool și o dieta sănătoasă, este peste orice fotbalist din liga 1.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  09 Septembrie 2017, 16:25

Pai da ma... 3000 abdomene x 2 secunde/repetare = 6000 secunde. Rezulta 1h si 40 min exercitiu efectiv. La care mai adaugam 30 min pauza. Bun asa... plus 2 antrenamente per zi, plus copii, plus etc activitati zilnice.... plus 8 ore somn... si uite asa ziua sânmărteană are 33 ore...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează