FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

video Dinamovistul care și-a făcut junioratul la Manchester United e entuziasmat de revenirea în România: „Am urmărit Dinamo de mic” + visează și la națională

Dennis Politic FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Dennis Politic FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 21:51 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 23:04

Dennis Politic (23 de ani) a debutat în Liga 1 în FCSB - Dinamo 2-1, la 11 ani de când a plecat în România pentru a face parte din Academia lui Manchester United

„Sunt foarte fericit să fiu aici, să vin la un club atât de mare ca Dinamo. Abia aștept să dovedesc ceea ce pot pe teren.

Știm cu toții ce istorie are Dinamo, ce club enorm de fotbal este, cred că odată cu revenirea în Liga 1 putem face o figură frumoasă sezonul acesta, să urcăm și să ne luptăm.

Viitorul nu-l putem cunoaște niciodată, dar mi s-a părut o oportunitate foarte bună pentru mine și am vrut să-mi încerc șansa, să vin la Dinamo. 

Am urmărit Dinamo de mic, de când am crescut la FC Brașov și îi vedeam în Liga 1. Știm cu toții ce fani extraordinari are Dinamo, așa că a fost un lucru entuziasmant când am aflat că aș avea oportunitatea să joc aici.

Mă bucur că am revenit în țara unde m-am născut. Crescând în Anglia de mic, de la 12 ani, m-am simțit ca acasă acolo. Nu a fost ceva diferit, neobișnuit.

Am făcut junioratul la Manchester United, apoi m-am dus la Bolton, unde am debutat la prima echipă. A fost o experiență foarte bună, am crescut foarte mult ca fotbalist și ca persoană, m-a întărit, din punctul de vedere al caracterului, să fiu departe de România”, a explicat Politic într-un interviu pentru pagina oficială a lui Dinamo.

Fotbalistul „câinilor” a vorbit și despre unde se simte cel mai bine pe teren: 

„Pot juca pe toate 3 pozițiile, oriunde în față. Aș prefera bandă stânga într-un 4-3-3, dar pot să joc și decar, și dreapta, oriunde mă va folosi Mister o să dau ce am mai bun”.

Dennis Politic: „Ar fi o onoare să reprezint România”

[Despre naționala României] De ce nu? O să dau tot ce pot sezonul acesta și dacă voi fi chemat voi merge cu cel mai mare drag. Ar fi o onoare să reprezint România.

Eu sunt un băiat destul de simplu, familist, m-am căsătorit anul trecut, petrec mult timp cu familia, când avem zile libere sau între sezoane, îmi place să călătoresc, să mă bucur de viață.

Dinamovistul care și-a făcut junioratul la Manchester United e entuziasmat de revenirea în România: „Am urmărit Dinamo de mic” + visează și la națională
Dennis și Diana Politic

Nu am idoli, dar am jucători favoriți. Messi, Ronaldo, am fost fan Ronaldo de când eram mic, dar maturizându-mă ca fotbalist am început să-l apreciez mai mult pe Messi, datorită caracterului și stilul de joc, a ceea ce face pe teren. Dar încerc să mă uit la mai mulți, să învăț câte ceva de la fiecare, îmi plăcea mult Eden Hazard când era la Chelsea, Neymar...

Vreau în primul rând să mă țină Dumnezeu sănătos, să pot să joc, să dau randament și să mă antrenez cât mai bine, să cresc, să dau goluri, assisturi, să ajut echipa cum pot mai bine. Abia aștept să joc în fața suporterilor și sper să realizăm lucruri cât mai frumoase în acest sezon!

Dennis Politic

VIDEO FCSB - Dinamo // Goncalo Gregorio profită de eroarea lui Târnovanu și reduce din diferență

Lamine Ghezali visează la o altă națională, nu la cea a Franței: „Sper să atrag atenția selecționerului”
dinamo
Lamine Ghezali visează la o altă națională, nu la cea a Franței: „Sper să atrag atenția selecționerului”
Noul director al Academiei Dinamo are planuri mari, deși a pornit pe minus: „Am găsit grupe întregi lipsă. Numărul de copii a fost cel care m-a șocat!”
dinamo
Noul director al Academiei Dinamo are planuri mari, deși a pornit pe minus: „Am găsit grupe întregi lipsă. Numărul de copii a fost cel care m-a șocat!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
caineleelectronic
caineleelectronic  •  27 Iulie 2023, 08:45

Un interviu cu mult bun simț. Bine ai venit Dennis, îți urez sănătate și succes! Forța Dinamo!!!

Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  26 Iulie 2023, 17:41

are nume de sitcom

liviut1
liviut1  •  26 Iulie 2023, 11:59

Vise de Manstcher si Real Madrid si noi suntem de liga 2.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează