FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - UTA

De-a șoarecele cu pisica la Ploiești » Clasament în play-out după Petrolul - UTA: „lupii” joacă riscant

Petrolul - UTA 1-1 +48   FOTO
Petrolul - UTA 1-1

Articol de , , , - Publicat luni, 22 aprilie 2024 20:43 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 21:26

Petrolul Ploiești - UTA, meci contând pentru runda #5 a play-out-ului, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Cronică de Andrei Crăițoiu la Petrolul - UTA » De-a șoarecele cu pisica

Vremea bună de afară a scos din case peste cinci mii de fani care și-au luat eșarfa și au plecat spre stadion. Ultașii au fost și ei prezenți.

Meciul a început cu o scenografie specială a unei facțiuni a galeriei prahovene ce-a împlinit 20 de ani de la înființare. N-a lipsit nici circul, câteva torțe au zburat spre jandarmi care au intervenit rapid în peluza scandalagie. Clasicul „Libertate pentru suporteri”...

Aniversare cu scandal la Petrolul - UTA » Au afișat scenografia uriașă cu Immortan Joe, apoi jandarmii au intervenit în forță în peluză
PETROLUL - UTA ARAD 1-1
Aniversare cu scandal la Petrolul - UTA » Au afișat scenografia uriașă cu Immortan Joe, apoi jandarmii au intervenit în forță în peluză

Omondi, ocazie rarisimă, ratare halucinantă

Pe teren, ocaziile mai mari au aparținut oaspeților. Cu un Rednic „titirez” pe margine, Freitas (3) și Omondi (9) au ratat ocazii mari, făcându-l pe tehnician să „turbeze”. Greu să ratezi din șase metri cu poarta goală în față, cum a făcut-o Omondi! Aproape imposibil!

„Lupii” și-au văzut de joc și au fost mai concreți în fața porții.

Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
Petrolul - UTA / Foto: Ionuț Iordache
+44 FOTO

Arădenii cu ocaziile, petroliștii cu golul

Hanca i-a pasat scurt lui Grozav, preluare, fentă, dribling în fața lui Cristian Mihai și șut de la 20 de metri în stânga portarului Iacob. 1-0!

Seto a făcut un fault prostesc în marginea careului, dar Micovschi n-a fost în stare s-o bage în ațe și să egaleze situația pe tabelă chiar înainte de pauză.

Ce bijuterieeeee! Păcat că a fost henț...

„Spiderman” Zima i-a salvat pe ploieșteni încă din startul reprizei. A scos senzațional capul lui Imoh, iar șutul deviat al lui Micovschi a ajuns în corner.

Portarul ceh n-a mai avut ce să facă la bijuteria fabuloasă a lui Omandi! Ce șut a prins kenyanul... Șut de la 25 de metri, dar golul a fost anulat după ce arbitrii din camera VAR au depistat hențul lui Luckassen. Mladinovici a anulat golul. Ce păcat, ce supergol!

Au ratat și i-au „mușcat”

După câteva minute de dominare în propria jumătate, Petrolul a început să forțeze. Iar ocaziile n-au întârziat să apară.

Musi (70) a trimis neinspirat un şut-centrare care a ocolit poarta lui Iacob, Isfan a tras în portar din doar câțiva metri (71), apoi șutul de la 20 de metri s-a dus tot pe lângă poartă (74).

Și, la fel ca în prima repriză, situația s-a repetat. Petrolul cu ocaziile, UTA cu golul. Micovschi a reușit egalarea și-a stricat sărbătoarea la Ploiești. Hanca și Huja au dormit, Claudiu i-a „mușcat”, din centrarea lui Căpușă. 1-1! Fluier final, iar play-out-ul devine tot mai interesant.

Notele GSP după Petrolul - UTA Arad 1-1

PETROLUL: Lukas Zima 6 - Sergiu Hanca 6, Paul Papp 5, Marian Huja 5, Valentin Ţicu 5 - Tommi Jyry 4 (86 Luccian Dumitriu), Takayuki Seto 6 - Alexandru Musi 6 (87 Iustin Răducan), Jair Tavares 5 (67 Alexandru Işfan 6), Gheorghe Grozav 7 (76 Guilherme Garutti) - Christian Irobiso 5 (67 Albin Berisha 5). Antrenor: Laszlo Balint - 6.

UTA ARAD: Florin Iacob 6 - Tiberiu Căpuşă 6, Ibrahima Conte 6, Marko Stolnik 6, Diogo Rodrigues 5 (84 Kemar Lawrence) - Claudiu Micovschi 7 (90+1 Rareş Pop), Marcelo De Freitas 6 (74 Alexandru Tudorie 6), Cristian Mihai 5 (74 Cătălin Vulturar 6), Eric Omondi 6 - Kevin Luckassen 5, Imoh Ezekiel 5 (73 Joao Pedro 6). Antrenor: Mircea Rednic - 6.

Arbitru: Horia Mladinovici (București) - 6. Asistenți: Mihai Marica (Bistrița) - 7, Mircea Orbuleţ (București) - 7

Petrolul - UTA 1-1

  • 5.120 de suporteri au fost prezenți la meci
  • Au marcat: Gicu Grozav (11') / Claudiu Micovschi (83')

Min. 83: GOL UTA! Micovschi îndeplinește o simplă formalitate, introducând balonul în poarta goală, la capătul unei acțiuni-fulger a „Bătrânei Doamne”. Micovschi se află la al 9-lea gol în Superligă, în actualul sezon.
Min. 59: VAR a intervenit și a anulat pentru un henț anterior eurogolul reușit de Omondi (UTA) în minutul 59. Jucătorul „Bătrânei Doamne” trimisese, de la aproximativ 25 de metri, aproape de vinclul porții apărate de Zima.
Min. 11: GOL Petrolul! Gicu Grozav a deschis scorul printr-un șut pe jos, de la aproximativ 20 - 22 de metri. Portarul Florin Iacob nu a putut opri al 8-lea gol din sezon al fostului internațional român.

Petrolul - UTA, echipele de start:

Petrolul (4-2-3-1): Zima - Hanca, Papp, Huja, Țicu - Jyry, Seto - Musi, Jair, Grozav - Irobiso
Rezerve: Eșanu, Dumitriu, Garutti, Meijers, D. Radu, Diomande, I. Paraschiv, Ișfan. Bratu, Răducan, Berisha, Bucur
Antrenor: Laszlo Balint

UTA (4-4-2): Iacob - Căpușă, Conte, Stolink, Rodrigues - Omondi, De Freitas, C. Mihai, Micovschi - Ezekiel, Luckassen
Rezerve: Kucher, Trif, R. Pop, Vulturar, Morar, Tudorie, Joao Pedro, Lawrence, Ariel Lopez
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Ilie Oană”, Ploiești
Arbitru: Horia Mladinovici (București) / A1: Mihai Marius Marica (Bistrița) / A2: Mircea Orbuleț (București) / Arbitru VAR: Sorin Costreie (Voluntari-Ilfov), Arbitru AVAR: Mihăiță Necula (București) / R1: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) / Observator arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Citește și alte știri din Superligă:

Dorinel Munteanu l-a bătut a doua oară în 4 zile pe Sabău și Oțelul e noul lider din play-out

VIDEO Dezbatere în platoul GSP pe tema transferului lui Coman în Qatar » „Du-te, Florinele, semnează!” vs „Nu trebuie să se înfunde acolo”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (27)
Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  28 Aprilie 2024, 18:29
Postat de Catalynn_18 pe 23 Aprilie 2024, 22:59

Omul e fan UTA, deci l-am întrebat de UTA nu de U! Încă odată: termină naibii cu “planurile” ca știi ca în 999 din 1000 de cazuri nu îți ies și DDB se salvează!

bann si pe contul asta ***. ha ha ha.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  28 Aprilie 2024, 18:29
Postat de concret pe 22 Aprilie 2024, 22:16

Esti rusinea acestui forum ran-dumb, la fel cum fcfcsb este rusinea fotbalului European. Pentru un repetent low-life, nu exista echipa care sa ti se potriveasca mai bine decat mizeria berceni-popesti. Restul sunt detalii.

Steaua campioana si *** retrogradat. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FalconCrest
FalconCrest  •  23 Aprilie 2024, 23:50
Postat de Catalynn_18 pe 23 Aprilie 2024, 22:59

Omul e fan UTA, deci l-am întrebat de UTA nu de U! Încă odată: termină naibii cu “planurile” ca știi ca în 999 din 1000 de cazuri nu îți ies și DDB se salvează!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează