FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae respinge acuzațiile lui Gigi Becali: „S-a schimbat fotbalul, a crescut într-un mod sănătos” + Ce spune despre meciul cu Poli Iași: „Sper să nu fie o capcană pentru Rapid”

Daniel Niculae
Daniel Niculae

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 16:05 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 17:04

Daniel Niculae, președinte la Rapid, îl contrazice pe Gigi Becali și crede că nu mai poate fi vorba despre „omenii” în Superliga.

Context:

Întrebat de Radu Naum, la Fotbal Club, de la Digi Sport, Niculae a spus: „Suntem oameni de toată isprava, acuma depinde... Sunt organe abilitate care pot lua măsuri”.

Dan Șucu la Primăria Capitalei? Răspunsul patronului de la Rapid pentru GSP
Rapid
Dan Șucu la Primăria Capitalei? Răspunsul patronului de la Rapid pentru GSP

Daniel Niculae respinge acuzațiile lui Gigi Becali: „S-a schimbat fotbalul și a crescut într-un mod sănătos”

Jurnalistul, care este și editorialist GSP, a insistat: „Totul a plecat de la povestea pe care a spus-o patronul de la FCSB, că ar fi convinși unii de pe lângă el - dar el nu - că meciul vostru cu Hermannstadt ar fi fost unul de «omenie», din partea celor de la Hermannstadt, se înțelege. Și acum a răspuns acționarul majoritar, Dan Șucu, întrebându-se dacă nu cumva a fost o deturnare a atenției. Tu ai ceva suspiciuni legat de această situație, menționată de Dan Șucu?”

Niculae a răspuns: „A fost dat un exemplu, am putea să insinuăm meci de meci, etapă de etapă, fiecare dintre echipele care luptă pentru îndeplinirea obiectivelor, fie că e lupta la titlu, fie că e pentru evitarea retrogradării. Totuși, cred că ar trebui să ne vedem fiecare mai mult de jocul nostru, de ceea ce face echipa noastră și nu să aruncăm cu vorbe care pot fi interpretate ușor. Știți foarte bine că domnul Becali face asta în mod repetat.

A spus că nu crede în ruptul capului un asemenea scenariu? Așa mai spune că face și o glumă și aruncă fel de fel de cuvinte care nu sunt tocmai ortodoxe. Imediat după, vine și spune că a fost o glumă. Cel mai bine ar fi ca fiecare să ne vedem de echipa noastră, de jocul echipei noastre, de suporterii noștri.

Totuși, campionatul este viu, oricare echipă o poate încurca pe oricare alta. Nu mai contează forma de moment sau locul din clasament. Sunt echipe care traversează o perioadă bună și pot fi încurcate. Ați văzut și cazul Botoșaniului, și cazul lui Dinamo. N-au traversat o perioadă bună și, iată, acum ușor, ușor încep să lege victorii și au în componență jucători foarte buni.

Noi avem adversare etapă de etapă, fie că adversara se numește Craiova, FCSB sau Botoșani, că tot am pomenit de ei mai devreme”.

Niculae nu crede că mai poate fi vorba despre meciuri aranjate în Liga 1. Întrebat dacă „Ai echipe pe care le bănuiești că ar putea fi «omenoase» cu adversarele voastre?”, președintele alb-vișiniilor n-a ezitat: „Nu și sperăm să nu se întâmple lucrul acesta.

Totuși, credem că s-a schimbat fotbalul și a crescut într-un mod sănătos, mai ales în ultimul timp, odată cu revenirea echipelor de tradiție, cu implicarea unor oameni potenți financiar. Încercăm să creștem și să clădim echipe bine structurate, echipe bune, cu suporteri și încercăm să atragem lumea la stadion. Ați văzut că afluența a crescut foarte mult în ultimul timp și datorită acestor echipe bine organizate din toate punctele de vedere”.

Daniel Niculae, despre Poli Iași: „Sper să nu fie o capcană pentru Rapid”

„Sunt echipe care poate nu-și merită locul în partea a doua a clasamentului, care au jucători de valoare, care nu traversează o perioadă bună. Iașiul e o echipă rănită, practică un fotbal bun, dar, din păcate, nu adună puncte. Însă, oricând poate bate pe oricine. Sper să nu fie o capcană pentru jucătorii mei.

Sunt ferm convins că dacă vor fi sută la sută concentrați la ora partidei - și sută la sută vor fi -, vor da o replică dârză și, sper eu, să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Dar echipa Iașiului este una foarte, foarte puternică”.

Daniel Niculae: „Ratarea titlului n-ar fi un eșec. Ne dorim să fim acolo, în luptă, până la final”

Niculae a vorbit și despre lupta la titlu: „Noi nu ne gândim încă la campionat, încercăm să luăm fiecare partidă în parte. Mai sunt 4 jocuri de disputat din campionatul regular, încercăm să ne impunem jocul la fiecare meci, avem un program destul de greu, de complicat, dar Rapidului i-au plăcut mereu jocurile cu echipele bune, cu echipe cu suporteri și tot timpul am ridicat foarte mult nivelul”.

Întrebat dacă ratarea titlului ar constitui un eșec, Niculae a spus: „Nu, nu este un eșec. Fiecare club își cunoaște foarte bine strategia. Pentru noi n-ar fi un eșec, știm foarte bine ce ne-am propus la începutul sezonului, ce ne-am propus și acum, ne dorim să fim acolo, în luptă, până la final.

Nu uitați că, deși avem o perioadă foarte bună acum, venim totuși după o perioadă lungă în care nu am reușit să câștigăm tocmai din pricina acestor accidentări. Kait, Emmers, Onea sunt în continuare indisponibili. Probleme apar tot timpul, important e să nu intervină pe o perioadă lungă cum s-a întâmplat la finalul anului precedent”.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Nu suntem noi principala contracandidată a FCSB-ului. CFR nu a ieșit din luptă, Craiova e un pic departe”

Citește și alte articole despre Rapid:

Bogdan Apostu, drept la replică după atacul lui Andrei Balmoș: „Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere”
DREPT LA REPLICĂ
Bogdan Apostu, drept la replică după atacul lui Andrei Balmoș: „Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere”
Cristiano Bergodi s-a săturat de „aroganțele” lui Gigi Becali: „Spune aceleași lucruri în fiecare an. Nu mă interesează”
RAPID
Cristiano Bergodi s-a săturat de „aroganțele” lui Gigi Becali: „Spune aceleași lucruri în fiecare an. Nu mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează