FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu ar putea sta pe banca formației CFR Cluj chiar din acest sezon » Ardelenii nu iau în calcul să rateze cupele europene

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 21:58 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 13:17

Revenirea lui Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj s-ar putea produce în etapa a 7-a din play-off. „Bursucul” a semnat pe 3 ani cu ardelenii.

Meciul de joi, cu Universitatea Craiova, ar putea fi ultimul pentru „interimarul” Francisc Dican pe banca lui CFR Cluj. După demiterea lui Adrian Mutu, cu Dican la comandă, echipa a câștigat în Giulești, 4-1, însă ulterior a înregistrat două eșecuri consecutive: 0-1 cu FCSB și 1-5 cu Farul.

Câine și circ! Dinamo, înfrângere halucinantă la Botoșani! Roș-albii sunt din nou pe loc retrogradabil!
FC BOTOȘANI - DINAMO
Câine și circ! Dinamo, înfrângere halucinantă la Botoșani! Roș-albii sunt din nou pe loc retrogradabil!

Dan Petrescu ar urma să stea pe bancă pe 5 mai, contra Rapidului

Astfel că s-ar pune problema unei reveniri mai devreme a lui Dan Petrescu pe bancă. Potrivit sport.ro, tehnicianul în vârstă de 56 ani ar urma să-i conducă pe ardeleni încă din etapa a șaptea a play-off-ului. Mai precis, pe 5 mai, de la ora 21:30, în derby-ul cu Rapid de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”.

Petrescu s-a despărțit de Jeonbuk pe 6 aprilie, iar o săptămână mai târziu, când a revenit în țară și a fost întrebat de CFR, el a surprins.

„E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

Vă daţi seama, acolo (n.r. la CFR Cluj) au fost cele mai mari succese ale mele şi e normal să se speculeze aşa. Mi-e dor de fotbal, asta e clar. La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă. Acum însă, am nevoie de o pauză”, a spus „Bursucul”, conform sport.ro.

Patronul Ioan Varga a anunțat că Dan Petrescu a semnat un contract pe 3 ani

Ulterior, după eșecul cu FCSB (0-1), patronul Ioan Varga a anunțat că Dan Petrescu a semnat un contract pe trei ani, dar că va prelua echipa în vară.

„S-a semnat totul, Petrescu nu a vrut să preia acum echipa, are nevoie de o perioadă de pauză”, a dezvăluit atunci jurnalistul Horia Ivanovici, în direct la Prima Sport 1.

VIDEO. Gigi Becali despre sărbătoarea de la meciul cu CFR, lupta pentru marca Steaua + lupta pentru titlu din sezonul viitor

Mai puteți citi:

A fost sau nu ofsaid? Golul marcat de Dinamo a fost anulat, dar reluările nu sunt deloc clare

Bogdan Andone a fost eliminat după ce a „explodat” pe marginea terenului » Scene de neimaginat cu antrenorul moldovenilor

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  24 Aprilie 2024, 05:26

Se reantoarce Dan căpitan de pla y- off, Napoli reloaded? Păi băi Dane, nu i- ai retrogradat tu pe băieții ăia din Korea de Sud? Este mai bună pâinea de acasă, este plângăciosule?

Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  24 Aprilie 2024, 05:25

Se reantoarce Dan căpitan de pla y- out, Napoli reloaded? Păi băi Dane, nu i- ai retrogradat pe băieții ăia din Korea de Sud? Este mai bună pâinea de acasă, este plângăciosule?

FalconCrest
FalconCrest  •  24 Aprilie 2024, 00:10
Postat de zetanu pe 23 Aprilie 2024, 23:15

Poate sa stea Bursucea si calare pe banca, si sub banca, chiar si pe banca Rapidului. CFR are Z-E-R-O sanse sa prinda cupele europene anul asta. Ca lot, e a cincea din cele 6 din playoff, dar nici asta nu e neaparat problema, la ce fotbal avem...chiar nu are importanta, ce conteaza e ca deja "s-au decis" participantele anul asta. mogosoaia si farul o sa fie in Europa, ambele niste reprezentante de urias succes in ultimii ani (Laci, Lokomotiva Tbilisi, Beer-Sheva, Sheriff Tiraspol, Urartu sau HJK Helsinki - niste sperietori pentru oricine in Europa - pot depune oricand marturie, ei au simtit furia celor doi "giganti" ai Mamaligii. Dar ce vorbim noi de astea doua, cand mare campioana, ilfovenii de pe primul loc, iau numai umilinte cand trec vama la Nadlac sau chiar si spre est - Liberec, Karagandy, Silkeborg 10-0 sau Nordsjaelland.

stiu ca ai probleme psihice dar nici chiar asa. pai Steaua din liga 1 joac ain ucl,nu in intertoto. dar si in intertoto sa intalneasca echipa aia a trebuit sa ajunga in grupe. deci tu spui ca ajungem in grupele ucl? ca asta spui. asa ai tu habar de europa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează