FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OȚELUL

VIDEO Cristiano Bergodi ignoră mașinațiile enunțate de Gigi Becali: „Poate el se gândește la altceva...”

Cristiano Bergodi, conferință de presă Rapid (foto: Ionuț Iordache/ GSP) +25   FOTO
Cristiano Bergodi, conferință de presă Rapid (foto: Ionuț Iordache/ GSP)

Articol de , , - Publicat vineri, 02 februarie 2024 17:33 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 22:33

Cristiano Bergodi (59 de ani) a prefațat meciul pe care Rapid îl dispută în compania Oțelului, sâmbătă, de la ora 20:00, în cadrul rundei cu numărul 24 din Superligă. Antrenorul giuleștenilor refuză să își facă socoteli pentru play-off. 

Rapid este la 11 puncte în spatele liderului FCSB, dar Cristiano Bergodi nu a renunțat la titlu. Primul hop îl are sâmbătă, în Giulești, împotriva Oțelului pregătit de Dorinel Munteanu.

Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze
TRANSFER
Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze

VIDEO. Cristiano Bergodi, înainte de Rapid - Oțelul 

„Un meci foarte important pentru noi, dificil deoarece întâlnim o echipă care face ambele faze foarte bine, aglomerează bine zonele terenului și a luat foarte puține goluri. E o formație incomoda, e pregătită de un antrenor pe care îl respect, antrenează echipa de mult timp. 

Vom încercă în continuare să câștigam meciuri consecutive pentru a ține departe echipele din zona noastră și să micșorăm distanța de puncte față de FCSB. Oțelul n-a pierdut niciodată în deplasare în acest sezon, iar asta ne pune pe gânduri, e o echipa redutabilă, care aleargă foarte mult. Ei sunt pe drumul cel bun. 

Știu și eu că nu suntem o echipă invincibilă, e greu de găsit una în lumea fotbalului, nu suntem perfecți, am arătat asta. E o echipă greu de bătut, au mulți jucători străini, se pare că Dorinel a făcut o echipă bună care ne poate pune probleme mâine”, a spus Cristiano Bergodi într-o conferință de presă. 

Bergodi nu crede că FCSB e deja campioană

Întrebat despre posibila configurație a play-off-ului, după ce Gigi Becali a declarat că o vrea pe Farul în top 6, Bergodi a transmis că nu are vreo formație preferată: „Eu nu mă gândesc la asta. Sunt lucruri pe care le poate spune domnul Becali. Ce vrea să spună să spună. Nu mă interesează cine intră în primele 6. Poate el se gândește la altceva în play-off, că unele echipe stau cu unii, alte echipe stau cu alții. Pe mine nu mă interesează”.

Cristi Săpunaru are sângele de rapidist în venă, dar e meritul lui FCSB. E normal să fie supărat, eu sunt de acord cu el, nu cred că e deja terminat campionatul. Totul se joacă până la capăt. Momentan s-a rupt în două clasamentul, FCSB e cu mult în fața restului echipelor, dar nu vom renunța, în fotbal poți face două remize, iar cealaltă echipă să câștige două meciuri. Va fi un play-off strâns. Mutu poate face treabă bună la CFR, va lupta pentru titlu, nu pentru locul 2
- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

VIDEO. Cele mai importante informații înaintea meciului Rapid - Oțelul

Citește și alte știri din Superligă:

10 lucruri pe care să le urmărim în etapa #24. Obţine Dinamo prima victorie în faţa lui FCU? + Detaliul neobişnuit în duel Hagi vs FCSB
LIGA 1
10 lucruri pe care să le urmărim în etapa #24. Obţine Dinamo prima victorie în faţa lui FCU? + Detaliul neobişnuit în duel Hagi vs FCSB
A picat transferul lui Compagno » Echipa care s-a retras din cursă
FCSB
A picat transferul lui Compagno » Echipa care s-a retras din cursă

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
supereduardo10
supereduardo10  •  03 Februarie 2024, 22:20

FCSB are campionatul asigurat joaca numai amicale. Tremura chilotiti pe voi? Pai sa va tremura baieti ca v-a batut Rapidul cu rezervele pe NA in Giulesti va descalta. Postacii de mai jos sunt habarnisti de fotbal, nu urmaresc meciurile. Rapid are cel mai bun lot din liga . Ca joaca chinuit deocamdata aia e altceva dar valoarea jucatorilor se vede si cand joci prost si nu esti asamblat cum trebuie inca.

barghierimihai49
barghierimihai49  •  02 Februarie 2024, 20:39

Stai calmo Bergodi-totul este aranjat: Rapid-campioana.FRF,Vasaras,Hagi-blatistul(vezi meciul din anul trecut 7-2 cu Rapid),Mutu-ceferistul,Sepsi(prietenii stiu de ce),Craiova lui Rotaru-ei se sfatuira pe la apus de campionat sa mi-l"omoare"(fotbalistic) pe FCSB-Becali-fix ca in toti anii cu play-off.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Februarie 2024, 18:20

Rapid a castigat deja campionatul ca asa vor gino burleanu si hategan...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează