FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO „«Dodel», te întreb bărbătește: te droghezi?” » Ce a făcut Cristi Tănase în direct când a auzit moderatorul

Cristi Tănase, 36 de ani, este în centrul unui nou episod șocant, fostul căpitan al lui FCSB fiind filmat în week-end în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului. +9   FOTO
Cristi Tănase, 36 de ani, este în centrul unui nou episod șocant, fostul căpitan al lui FCSB fiind filmat în week-end în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului.

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 20:31 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 10:06

Cristi Tănase, 36 de ani, este în centrul unui nou episod șocant, fostul căpitan al lui FCSB fiind filmat în week-end în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului. Întrebat dacă a consumat droguri, acesta a încheiat convorbirea telefonică, invocând că nu mai aude moderatorul.

La o lună și jumătate de când a ieșit pozitiv la un control drug test al Poliției rutiere din Pitești și s-a ales cu dosar penal, Cristi Tănase a apărut într-o filmare tulburătoare: beat și întins pe jos pe holul blocului, în fața ușii apartamentului, fără un dinte și cu urme de sânge. 

„Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?”, a explicat „Dodel” pentru GSP.RO.

Ea este femeia care nu i-a deschis ușa lui Cristi Tănase, când fostul „decar” al naționalei a fost filmat într-o stare deplorabilă
MONDEN
Ea este femeia care nu i-a deschis ușa lui Cristi Tănase, când fostul „decar” al naționalei a fost filmat într-o stare deplorabilă

Cum a reacționat Cristi Tănase când a fost întrebat dacă se droghează

Astăzi, Cristi Tănase a intervenit telefonic la Fanatik, în emisiunea lui Horia Ivanovici. „Vreau să te întreb bărbătește și direct, s-o aud din gura ta: Ai căzut în patima drogurilor? Te droghezi?”

„Dodel” a negat: „Eu? Doamne ferește! Doamne, mă lași mască cu întrebarea asta. Ce fel de întrebare e asta? Nu există așa ceva! Cum? Nu credeam vreodată că o să vând așa de bine și că o să apar în fiecare zi la televizor și în ziare. Cred că acum apar mai mult decât înainte. Nu înțeleg cu ce ajută. Nu înțeleg oamenii care vor să facă rău sau să denigreze pe cineva. De ce? Pentru ce? Nu câștigă nimic. Măcar dacă câștigau bani”.

Ivanovici a revenit: „Dar nu mi-ai răspuns la întrebare. Te-ai drogat vreodată? Vreau s-o lămurim clar, să terminăm cu povestea asta”. Moment în care Tănase nu a mai zis nimic secunde bune. 

„Alo! M-auzi? Alo? Nu te aud”, a reacționat Tănase la încercările repetate ale moderatorului de a relua dialogul, care a fost nevoit să oprească discuția.

Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
+5 FOTO

Andrei Vochin: „Sunt îngrijorat de situația lui Cristi Tănase”

Invitat în studio, Andrei Vochin, fostul redactor șef-adjunct al Gazetei Sporturilor, a fost tulburat de dialogul cu Cristi Tănase:

 „În continuare sunt îngrijorat și în continuare spun că cel mai dificil lucru în situații de genul ăsta este acceptarea din partea celui care are o problemă. Aș vrea să nu aibă nicio problemă, dar mi-e teamă că există ceva la mijloc. Nu mă bazez pe imaginile astea, ci pe acea întâmplare cu Poliția. E posibil ca acest «dușman», hulit de toată lumea acum, cel care l-a filmat, ar putea să-i fi dat un semnal pentru îndreptarea lui. 

Să înțeleagă, să fie îndrumat de prieteni și să meargă la un ajutor de specialitate. O să-i vină pe lume un copilaș. E incredibil de greu pentru iubita lui să știe că omul pe care îl iubește are o problemă de sănătate pe care nu o conștientizează și nu vrea s-o rezolve. E cel mai greu lucru. El vorbește despre dușmani și crede că toată lumea are ceva cu el. 

O parte dintre prietenii lui cred că vor să-i facă bine. Trebuie să conștientizeze că nu face ce trebuie pentru a avea o viață sănătoasă și liniștită în continuare”.

Cristian Tănase fusese prins drogat la volan

În finalul anului trecut, Cristian Tănase a fost prins conducând sub influența drogurilor în apropierea orașului Pitești, în drumul spre comuna Bradu.

„Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drug test.

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, au transmis la acea vreme surse din cadrul poliției pentru Știrile ProTV.

Cristi Tănase susține că a oferit probe de sânge pentru a demonstra că nu era drogat

Tănase a abordat în dialogul cu GSP de luni și subiectul legat de momentul când a fost prins la volan sub influența drogurilor, așa cum au transmis oficialii Poliției Române.

„M-am dus la analizele de sânge, aștept rezultatele. Nu am înjurat pe nimeni, n-am încercat... Eu doar le-am zis polițiștilor: «Băi, mergem la sânge și vedem ce s-a întâmplat, apoi decideți!».

Și cu acest subiect m-ați făcut în toate felurile fără să știți dacă e sau nu e! Mi-au zis mai mulți amici să dau în judecată... Dar... Rezolv ceva?! Nu vreau să ajung la asta. După ce vor ieși analizele, voi vedea ce se întâmplă.

Rezultatele de sânge? Cică dacă nu plătești tu, s-ar putea să dureze câteva luni bune. Păi, m-am dus, am vrut să plătesc... Am zis că plătesc 15-20 de milioane. Și mi s-a răspuns că nu se poate plăti, că trebuie să aștepți... Nu mai pricep nimic”, a mai declarat fostul fotbalist.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Imagini șocante cu „Dodel” Tănase » Întins pe jos, cu sânge la gură și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”

Citește mai multe știri despre Cristi Tănase:

Adi Popa a comentat imaginile șocante cu Cristi Tănase: „Eu asta știu, iar MM are dreptate”
IMAGINI TULBURĂTOARE
Adi Popa a comentat imaginile șocante cu Cristi Tănase: „Eu asta știu, iar MM are dreptate”
Mihai Stoica, furios că „Dodel” Tănase a fost filmat, face o comparație șocantă la TV: „La alții, dacă făcea asta ...”
ATAC
Mihai Stoica, furios că „Dodel” Tănase a fost filmat, face o comparație șocantă la TV: „La alții, dacă făcea asta ...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
Daniel1
Daniel1  •  20 Februarie 2024, 20:55

Spre deosebire de tine,sunt o persoana normala. Mie nu mi rage vaca in grajd de foame! Du te si dai un braț de fân, nea Caisă????????????!

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Februarie 2024, 17:59
Postat de VanBasten2000 pe 14 Februarie 2024, 12:28

Ma uit la poza ta de profil. Eu cred ca te droghezi.

Te uiți dar ca tot ce faci tu, te uiți degeaba adică te uiți dar nu vezi !

VanBasten2000
VanBasten2000  •  14 Februarie 2024, 12:28
Postat de valentindragobete pe 14 Februarie 2024, 11:40

La cat ești de *** tu poți să crezi ce vrei

Ma uit la poza ta de profil. Eu cred ca te droghezi.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close