FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

CORONAVIRUS / EXCLUSIV Arena Națională e folosită în criză: cum a fost transformată sala de presă a stadionului

Articol de , - Publicat miercuri, 18 martie 2020 13:13

Locul jurnaliștilor din Arena Națională a fost ocupat de cei care răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus, pandemia cu care se confruntă Europa în aceste săptămâni.

GSP.ro a intrat în posesia unei fotografii realizate în sala de presă a Arenei Naționale din București. Aceasta este transformată, în această perioadă, într-un loc în care se răspunde la linia specială de telefon, TELVERDE, destinată întrebărilor legate de coronavirus.

De linia specială se ocupă Institutul Național pentru Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății.

Arena Națională, folosită în criza pandemiei de coronavirus

Gazeta a stat de vorbă cu Cătălin Cârstoiu, decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Carol Davila. Ieșit chiar dintr-o ședință legată de voluntarii UMF, acesta a declarat că, până în acest moment, s-au înscris 11 studenți voluntari pentru Telverde, care vor rămâne, deocamdată, în stand-by până vor fi solicitați.

Linia TELVERDE pentru coronavirus, 0800 800 358, a devenit operațională încă de pe 27 februarie.

De exemplu, conform datelor centralizate de Ministerul Sănătății și făcute publice de grupul de comunicare strategică, în perioada 17 martie, ora 08.00 – 18 martie, ora 08.00, au fost înregistrate 1.395 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 7.885 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează