FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Șefii vestiarului nu mai contează la CFR Cluj » L-au lucrat pe Marius Șumudică, dar viitorul lor e incert

Mario Camora, cu banderola pe braț // foto: Imago Images
Mario Camora, cu banderola pe braț // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 09:51 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 10:06

Regresul lui CFR Cluj coincide cu o situație neobișnuită în care se află liderii clasici ai echipei, Ciprian Deac și Mario Camora. Influenți și foarte buni în anii trecuți, ei au devenit doar niște oameni de lot. Au semnat în 2021 contracte care vor expira în vara anului viitor și nu mai sunt foarte importanți pentru antrenor.

CFR a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie și arată ca și cum ar fi gata să rateze încă un titlu după o perioadă în care dominase campionatul. 

Radu Naum, discurs dur la TV după Dinamo - FCSB: „E inadmisibil! Până când continuăm așa? Eu am rămas marcat”
Dinamo - FCSB
Radu Naum, discurs dur la TV după Dinamo - FCSB: „E inadmisibil! Până când continuăm așa? Eu am rămas marcat”

Vișiniii au remizat cu UTA sâmbătă seară după ce avuseseră tot un egal cu Poli Iași și o înfrângere cu Hermannstadt, adversare ale căror bugete și pretenții sunt de play-out, de salvare de la retrogradare.

Îi mai vor sau nu pe Ciprian Deac și Camora la CFR Cluj?

Ce se petrece cu trupa lui Mandorlini, una care pornise bine sezonul sub comanda italianului pe care patronul Ioan Varga l-a confirmat în funcție în ciuda rezultatelor dezamăgitoare?

Conflictul Mandorlini-Deac, unul devenit public în zilele recente, contează mai mult decât ar conta o dispută obișnuită dintre un antrenor și un jucător de-ai săi.

Deac, un om esențial în istoria de succes a vișiniilor, a devenit o rezervă. Camora, căpitanul echipei și un fotbalist cu o mare influență, de asemenea, nu mai are nici el statutul cu care a fost obișnuit.

Amândoi sunt într-o situație incertă. Contractele le expiră în iunie 2024 și nu e clar dacă amândoi ori măcar vreunul dintre ei o să mai fie în club.

Marius Șumudică a plecat din cauza lui Ciprian Deac și a lui Mario Camora

Deac și Camora au semnat în 2021 prelungirea contractelor pentru trei ani. Atunci aveau 34 de ani și conducerea a căutat să le demonstreze prin gestul acela cât de importanți erau. Acum sunt amândoi aproape de retragere sau de plecarea către alte cluburi.

Mandorlini a căutat să explice, după partida cu UTA, situația în care se găsea Camora: "A revenit după o accidentare și am stabilit să fie pe bancă doar ca să apară alături de echipă. Deși nu era într-o formă bună a acceptat să intre pentru ultimele zece minute și îi mulțumesc!".

Puterea pe care Deac și Camora o au la CFR a simțit-o Marius Șumudică. El a fost demis deși avea șapte victorii în șapte meciuri disputate în campionat. 

Șefii vestiarului nu mai contează la CFR Cluj » L-au lucrat pe Marius Șumudică, dar viitorul lor e incert
Ciprian Deac

Întrebat fiind dacă era adevărat că "veteranii" strigaseră "demisia" după un meci în care el fusese antrenor, Șumi a comentat la DigiSport și a confirmat: "Așa am înțeles, dar nu știu dacă e adevărat în totalitate. Eu nu am vorbit cu ei, cum aș fi putut să îi întreb pe Deac și pe Camora de ce îmi cereau să demisionez?".

VIDEO Atmosferă fabuloasă la derby-ul dintre U Cluj și CFR

Citește și alte știri din Superligă: 

Ioan Varga a luat decizia în cazul lui Andrea Mandorlini: „I-am pus un obiectiv clar! În iarnă aduc doi atacanți” + De partea cui e în conflictul dintre antrenor și tatăl lui Deac
CFR Cluj
Ioan Varga a luat decizia în cazul lui Andrea Mandorlini: „I-am pus un obiectiv clar! În iarnă aduc doi atacanți” + De partea cui e în conflictul dintre antrenor și tatăl lui Deac
Gigi Becali a ținut cont de sfatul lui Mihai Stoica și a improvizat în echipa de start la „Derby de România”: „Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul...”
Dinamo - FCSB
Gigi Becali a ținut cont de sfatul lui Mihai Stoica și a improvizat în echipa de start la „Derby de România”: „Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
hanskiller
hanskiller  •  27 Noiembrie 2023, 15:22
Postat de fan_nordjylland pe 27 Noiembrie 2023, 10:08

Cum le stie Raureanu asta pe toate ... el ii critica pe toti , doar pe fcsb o ridica in slavi .....ZI BAH DE FCSB ECHIPA TA DE SUFLET ...CA A JUCAT DE LA EGAL LA EGAL CU CEA MAI SLABA ECHIPA DIN LIGA 1 !!

tibi iq 33,ai spus ca daca nu bateti pe Steaua din liga 1,nu mai bateti pe nimeni. sper sa ai gura aurita de data asta:))

Moshu
Moshu  •  27 Noiembrie 2023, 14:33
Postat de fairplay pe 27 Noiembrie 2023, 10:20

Articol sau șopârlă? Nu-mi plac insinuările de acest fel! Dacă aveți dovezi, demonstrați cele scrise.

Oare cum zicea tolontan de ...loby ? Nu l-au acceptat p'ala cu bet-istii dar...nu pot refuza chiar tot...

laurkro
laurkro  •  27 Noiembrie 2023, 14:07

Șumudică nu trebuie lucrat. El se lucrează singur. Inventați povești în lipsă de altceva.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează