FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj fierbe, președintele e-n Zanzibar! Balaj și-a luat vacanță într-un moment-cheie pentru club

CFR Cluj fierbe, președintele e în vacanță!
CFR Cluj fierbe, președintele e în vacanță!

Articol de - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 19:49 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 19:58

Campioana CFR Cluj negociază achiziții, rezilierea unor contracte și alte plecări. Balaj și-a luat concediu și a plecat în Zanzibar

CFR nu-l are pe Omrani, care nu s-a prezentat la reluarea pregătirii și refuză să semneze prelungirea angajamentului, și nu-l are nici pe Cristi Balaj, președintele clubului, aflat în Zanzibar în perioada aceasta.

Dan Petrescu a vorbit deschis despre oferta FRF: „Trebuia să dau 100.000€ de la mine. Voi vă duceți gratis la serviciu?” » Câți bani îi oferise Burleanu
SELECȚIONER
Dan Petrescu a vorbit deschis despre oferta FRF: „Trebuia să dau 100.000€ de la mine. Voi vă duceți gratis la serviciu?” » Câți bani îi oferise Burleanu

Salarii, nu. Achiziții, da

Fostul arbitru și-a luat o vacanță într-un moment în care campioana negociază rezilieri, prelungiri ale unor contracte. Omrani nu s-a prezentat la programul stabilit, dar mai sunt și alții ale căror contracte vor expira în curând. Susici, Cestor au primit și ei oferte de extindere a acordurilor cu salarii mai mici, lui Sigurjonsson i s-a transmis că va continua la CFR doar dacă va accepta bani mai puțini.

La Cluj încă mai există salarii restante pentru trei luni și jucătorii aflați sub contract sunt enervați de faptul că societatea pare să aibă bani pentru achiziții, dar nu pentru salarii. Vișiniii l-au adus pe Sergiu Buș, l-au adus și pe Dugandzici, de la Soci, din Rusia. Bani ar exista, așadar, nu și pentru fotbaliștii vechi.

CFR Cluj fierbe, președintele e-n Zanzibar! Balaj și-a luat vacanță într-un moment-cheie pentru club
Balaj postează des pe contul personal de Facebook, inclusiv fotografii din vacanțele în care merge. Aici e într-un instantaneu la Odesa FOTO Facebook

Billel forțează

Balaj a promis că va optimiza datele economice ale clubului atunci când a fost angajat. Sigurjonsson câștigă enorm față de nivelul obișnuit din Liga 1, 35.000 de euro lunar, cu tot cu bonusuri, și societatea nu e de acord să-i mai achite atât de mult. Președintele lipsește însă de la negocierile acestea. El va reveni în curând, direct în cantonamentul din Spania al vișiniilor, după vacanță.

În Spania e așteptat și Omrani, pe care conducerea nu îl lasă să plece liber în iarna aceasta. Francezul mai are un contract valabil până în vara anului viitor și speră ca astfel să preseze clubul să-i ofere condiții convenabile pentru o prelungire.

CFR nu-l va lăsa liber acum, așa că Billel e obligat să se prezinte la antrenamente și are dreptul să negocieze un contract viitor încă de acum, din moment ce acordul lui cu clubul e în ultimele șase luni.

Letica pleacă, pleacă și Culio

Clujul a făcut câteva încercări în perioada recentă și nu a nimerit achizițiile. L-a readus pe Culio și argentinianul în vârstă de 38 de ani a revenit în Argentina după șase meciuri ca titular în prima ligă românească. Juan a invocat probleme de familie pentru întoarcerea în America de Sud, însă el nu a arătat că ar mai fi capabil să joace la un nivel foarte bun. "Probabil că va mai juca în ligile mici din Argentina", a zis Petrescu

CFR a renunțat și la Karlo Letica, portarul croat fost la Bruges pe care îl adusese. Letica nu a apucat nici măcar să debuteze pentru vișinii înainte să fie dat afară. Campioana a mai scăpat de Ciobotariu, împrumutat la Voluntari pentru următoarele șase luni.

Cestor, la FCSB sau la Craiova

Unul dintre jucătorii cu care CFR nu ajunge la un acord e urmărit de rivalele din campionat. Mike Cestor, 29 de ani, ar putea ajunge la FCSB sau la Universitatea Craiova dacă nu va semna prelungirea contractului cu Clujul. Pericolul pentru campioană: francezul să semneze încă de acum cu un adversar, un caz în care el nu ar mai putea să fie folosit în meciurile decisive pentru titlu, în play-off. 

Cestor a jucat în zece partide din sezonul acesta. El a revenit după o accidentare gravă, o ruptură de tendon ahilean care l-a ținut pe margine opt luni. A fost adus în Gruia gratuit de la Astra. 

Dinamo vrea să împrumute un fotbalist de la CFR Cluj, dar jucătorul refuză! GSP a aflat motivul
DINAMO
Dinamo vrea să împrumute un fotbalist de la CFR Cluj, dar jucătorul refuză! GSP a aflat motivul
Lovitură grea pentru Dan Petrescu: „Îmi pare rău, nu mă mai întorc la CFR Cluj!”
CFR Cluj
Lovitură grea pentru Dan Petrescu: „Îmi pare rău, nu mă mai întorc la CFR Cluj!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
misterverde
misterverde  •  07 Ianuarie 2022, 13:46
Postat de c23665 pe 06 Ianuarie 2022, 21:04

Degeaba inventati "fierberi" la CFR, că tot 13 puncte e diferența față de echipa voastră d suflet!

Hehehe .. ce îți place. Non fotbalul de la Cluj ... Așa hateri sunteți .. CFR = Dinamo anilor 2000 .. rup tot în campionat cu arbitrii .. și afara sunt o rușine ..... Cu FCSB aveam 4 echipe în Europa .. și 2 in cl .. acum cu CFR avem cupa confederațiilor ... Felicitări ... Anii trec .. CFR. Câștigă trofee interne din pix .. și în Europa ne ducem la ga insulele Feroe .. albanezi . Etc ...

bombon
bombon  •  07 Ianuarie 2022, 08:13

Câinii latră, caravana trece (și mai ia un titlu)...

legio.sud
legio.sud  •  06 Ianuarie 2022, 21:41
Postat de stefan.. pe 06 Ianuarie 2022, 20:13

Cu sau fara "fierbere", CFR-ul iar îi da cu ***-n cap presei gigiste. :)))

Stefanica purceaua e moarta-n coteț …

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close