FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1 // Dan Petrescu se revoltă: „De ce în Ligă n-am probleme? Să mă ierte arbitrul, n-am știut că e regele României”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 23:31

Dan Petrescu, tehnicianul campioanei CFR Cluj, crede că scorul din meciul cu FC Botoșani, 4-1, e nemeritat. „Trebuia să marcăm 7-8 goluri”, spune „Bursucul”. 

„Botoșaniul a dominat toate meciurile până acum, a jucat foarte bine în toate partidele, începuse bine chiar și astăzi. Dacă rămân cu acest lot, cei de la Botoșani prind sigur play-off-ul. 

Totuși, scorul e mincinos: azi trebuia să dăm cel puțin 8 goluri, de mult timp n-am mai avut atâtea ocazii. Îmi pare rău de golul primit. Dacă nu iei goluri, poți să iei campionate, asta e filosofia mea. M-a enervat golul primit, am câștigat 3 meciuri cu 4-1, dar aș fi preferat să câștigăm cu 4-0”, a spus Dan Petrescu, la Look Sport.

„De ce în Ligă n-am probleme?”

Protagonistul unei noi crize de nervi, Petrescu a mai spus că e nemulțumit de modul în care îl tratează arbitrii de rezervă. 

În România, arbitrii vorbesc arogant cu mine. În străinătate, mi se zice «Sir, calm down!» N-am avut niciodată probleme în Champions League cu al patrulea arbitru. Ei știu cum să mă ia, dar în România nu e așa! Azi a stat numai lângă mine. Vezi că sunt două bănci de rezerve la fotbal! Sunt nervos, dar mai e un antrenor la fel de nervos ca mine. 

Nu înțeleg de ce mi se întâmplă asta în România. Al patrulea arbitru (n.r. - Andrei Antonie) a țipat azi la mine: «Alo, alo, vezi că eu nu sunt oricine!». Să mă scuzi, n-am știut că ești regele României!”, a mai declarat antrenorul campioanei. 

„Slavia are o forță incredibilă. Avem nevoie de o minune, sper să-i am la dispoziție pe Cestor și pe Țucudean. E o echipă extrem de puternică, cu o forță fantastică. Trebuie să mergem în presing din primul minut și să încercăm să marcăm. Țucudean a fost odihnit, am vrut să fie fresh. Mi-a zis că vrea să joace la Praga, dar eu decid cu cine încep la Praga”  -  Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vezi AICI toate detaliile de la CFR Cluj - FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  25 August 2019, 14:32

Ba SuperDane. Ai dat 4 Botosaniului, ce vrei mai mult? Nu e vina noastra ca te crizezi mai rau ca *** la meciuri. Si de asemenea, ar trebui sa stii foarte bine atitudinea majoritatii romanilor - pe care si arbitrul putea s-o aiba linistit, nu e obligat sa-ti suporte toanele. Sper doar sa intri in UCL, ca echipa ta merita, poate asa te mai calmezi si tu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  25 August 2019, 11:01
Postat de andrei.f pe 25 August 2019, 04:53

Obraznic si tupeist ca de obicei. In fond, CE a realizat deosebit asta in fotbal ?

E un nimeni in fotbal, a jucat doar la echipe anonime(asa ca Chelsea de ex.), iar la echipa nationala abia a prins 2-3 meciuri ca titular, ca antrenor are 3 titluri, unul cu Urziceni si 2 cu CFR, dar astea sunt maruntisuri. Cum sa-l compari cu alti mari sportivi romani ca Ilie Stan, MM Stoica, GigiBecali, Mache, Androlache, Take, Fake... Gigist oparit ce esti!

ray51
ray51  •  25 August 2019, 09:06

Eu stiam de Gigi/Gica duru dar vad c-apare si un Dan duru! Sa lasam pe fiecare sa-si faca meseria. Asa-i Dane? Dinspre tine vine un iz de insula britanica...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează