FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Panduru a început să râdă când a văzut prezentarea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 09:47 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 10:57

Basarab Panduru a analizat revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj și s-a amuzat când a văzut clipul în care echipa ardeleană anunța întoarcerea „Bursucului”.

Formația din Gruia a anunțat marți seară, printr-un videoclip, că Dan Petrescu revine pe banca clujenilor. Prezentarea a fost una specială.

Destinația de lux unde vor locui Arpad Paszkany și noua lui iubită: „Îmbinăm utilul cu plăcutul. Deocamdată, e bine. Mai vedem”
MONDEN
Destinația de lux unde vor locui Arpad Paszkany și noua lui iubită: „Îmbinăm utilul cu plăcutul. Deocamdată, e bine. Mai vedem”

Gruparea din Gruia a postat pe rețelele de socializare un clip în care o fană a clubului pătrunde în stadion și poartă mesajul: „Dane, mai fă o minune!”. Câteva secunde mai târziu, antrenorul își face apariția: „M-am întors acasă. Gata cu vorba, acum la treabă!”

VIDEO. Basarab Panduru s-a amuzat de prezentarea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

După ce a văzut în direct clipul, Panduru s-a amuzat și a început să râdă. Apoi spune că nu ar fi fost de acord să ia parte la o astfel de prezentare.

„Asta e. Ce se faci? Trebuie să ne pregătim pentru vremurile astea: «Gata cu vorba! Hai la treabă!».

Nici nu ştiu care parte m-a amuzat mai tare, au fost câteva. Nu mai vreau… Accept că asta e, că asta trebuie să fie. Dar cei care sunt în umbră te pun pe tine într-o situație din asta. Mie nu mi se pare…

Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva. Ce-i asta? «Gata cu vorba! Hai la treabă!» Păi dacă mâine nu iese ce trebuie, atunci ce faci? Înseamnă că a ieşit doar cu vorba, fără muncă? Sau cum? În fine, fiecare face cum vrea. Aşa e el, cu pantalonii de trening. Aia nu comentez”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Apoi, fostul internațional a analizat ce înseamnă pentru Dan Petrescu revenirea de acum la CFR Cluj, când mai sunt trei etape din play-off.

„Tu vii la CFR Cluj, iar lumea aşteaptă foarte multe de la tine. Dacă pierzi meciurile, lumea se va îndoi de tine. Dacă vei câştiga, toată lumea pleacă cu entuziasm în sezonul nou. Dar e cu dus şi întors. Dacă nu califică echipa în Europa, atunci o să se spună că el e de vină.

Totuşi, te ajută să vii acum la echipă. Vezi şi tu cu ce jucători mergi mai departe în cantonament. E un mare avantaj, trebuie să profiţi de asta”, a mai spus Panduru.

VIDEO. Dan Petrescu, primul interviu la revenirea la CFR Cluj

Citește și:

Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”
DINAMO
Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”
Mihai Rotaru se aliază cu Becali și Varga! Vrea să schimbe o regulă de impact în Superligă: „Vom face adresă oficială”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru se aliază cu Becali și Varga! Vrea să schimbe o regulă de impact în Superligă: „Vom face adresă oficială”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
daniaania
daniaania  •  02 Mai 2024, 08:18

Unii vorbesc la frustrare și invidie ca și acest domn. Clipurile cu DP sunt motivante și frumoase, despre ce vorbește Panduru? CFR- istii l-au așteptat cu drag pe DP la Cluj.

zeidas
zeidas  •  01 Mai 2024, 17:43

Ha, ha, ha... ce-i asta "hai la treaba" la o persoana vesnic nemultumita, frustrata si complexata de realizarile unor adevarati antrenori,persoane la care rezultatele in antrenorat pot provoca doar hohote de ras si rusine ?

viola_sempre
viola_sempre  •  01 Mai 2024, 17:24

Si cum sa-i fi prezentat pe arbitrii? Ar fi trebuit sa mearga pe mosia lui Gigi, ca acolo se retrag toti ”fluierasii” dupa o cariera in slujba ciobanului si a clonei 10 10sb

Vezi toate comentariile (15)
Comentează