FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Ce coşmar: Rădoi şi Ghionea s-au accidentat din nou

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2008 00:00

Abia reveniţi pe gazon după grave probleme medicale, Rădoi şi Ghionea au ieşit ieri din antrenament din cauza unor noi accidentări

Alarmă de gradul zero, ieri, în Ghencea. Rădoi şi Ghionea au fost nevoiţi să iasă din antrenament din cauza unor accidentări. Cei doi au revenit în acest an pe teren după multe luni de pauză din cauza unor intervenţii chirurgicale complicate suferite la genunchi în 2007.

Rădoi şi Ghionea au început normal şedinţa de pregătire de ieri, însă la un moment dat s-au resimţit. Rădoi s-a întins imediat pe gazon şi după cîteva minute a ieşit definitiv din antrenament. Staff-ul medical din Ghencea se teme să nu fie vorba chiar despre o ruptură musculară! Acelaşi lucru s-a petrecut şi cu Ghionea, care a plecat şi el mai repede la vestiare, după ce a acuzat dureri la genunchi. Cei doi vor efectua azi teste complexe, care să arate cît de serioase sînt accidentările.

9 luni din ultimele 18 a stat Rădoi pe tuşă din cauza accidentărilor

Andrey a păţit la fel
Cu exact un an în urmă şi brazilianul Andrey Nazario s-a accidentat la chiar primul antrenament efectuat în România, suferind o ruptură de menisc. El venise la Bucureşti în plină iarnă dintr-o ţară cu climă caldă, aşa cum s-a întîmplat şi cu jucătorii Stelei de acum, care sîmbătă seara au revenit din cantonamentul din Spania, unde au avut parte de temperaturi şi de peste 20 de grade. Rădoi, Ghionea şi ceilalţi stelişti s-au pregătit ieri pentru prima oară după efectuarea stagiului spaniol, antrenamentul avînd loc pe terenul sintetic, inaugurat de curînd în Complexul din Ghencea.

ALTE TRANSFERURI LA STEAUA
Neaga rămîne

Gigi Becali a spus ieri că Rică Neaga va fi păstrat în lot. "Lăcătuş a insistat, mi-a spus că s-a pregătit foarte bine în cantonamentul din Spania şi că mai merită o şansă. Eu nu i-aş mai da nici o şansă lui Neaga. Rămîne în lot, dar îl vînd la prima ofertă. Costă 500.000 de euro. La Rapid l-aş da cu 400.000".

Iacob la Kaiserslautern?
Pus pe liber de Steaua, Victoraş Iacob e foarte aproape de un acord cu Kaiserslautern. Echipa aflată pe locul 16 în liga secundă din Germania ar urma să plătească aproape un milion de euro în schimbul atacantului de 27 de ani. Şi pentru Marius Croitoru a apărut o ofertă concretă, de la o grupare din Israel.

Rada între Ramenskoe şi Betis Sevilla
Ruşii de la Saturn Ramenskoe sînt gata să plătească un milion de euro pentru a-l transfera pe Ionuţ Rada. Steaua e dispusă să-l dea, însă analizează contraofertele făcute de Le Mans (locul 9 în Franţa) şi Betis (locul 16 în Spania), şi ele interesate de fundaşul de 25 de ani. Şi pentru Neşu ar putea veni o propunere din Anglia.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (298)
sopr__er
sopr__er  •  14 Iulie 2012, 06:37

e rau

sopr__er
sopr__er  •  14 Iulie 2012, 06:37

e rau

sopr__er
sopr__er  •  14 Iulie 2012, 06:37

e rau

Vezi toate comentariile (298)
Comentează