FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Ce a remarcat Liviu Ciobotariu după victoria cu FCU Craiova: „Am trecut prin toate stările”

Liviu Ciobotariu / foto: Bogdan Bălaș +49   FOTO
Liviu Ciobotariu / foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 21:11 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 21:17

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la Sepsi, a vorbit despre victoria reușită de covăsneni în fața lui FCU Craiova, scor 1-0, în a doua etapă din Superligă. Covăsnenii rămân neînvinși în noul sezon, aspect care-l mulțumește pe antrenorul instalat vara aceasta la Sfântu Gheorghe. 

Ciobotariu e unul dintre antrenorii momentului: e neînvins în ultimele 17 meciuri oficiale (14 la Voluntari, inclusiv meciul de baraj cu FCU Craiova, 3-3 în timp regulamentar) și alte trei partide la Sepsi, Supercupa și două meciuri de campionat. 

„Am avut trei meciuri foarte grele, cu Farul, Rapid și Craiova. Foarte greu a fost meciul de astăzi, am întâlnit o echipă foarte bună. A fost o primă repriză echilibrată, cu două situații bune de a marca de fiecare tabără. Apoi s-a rupt echilibrul, am schimbat și sistemul la pauză și am jucat cu doi atacanți. Din păcate, nu am fost lucizi în ultimii 30 de metri. Craiova 1948 mi s-a părut o echipă foarte puternică. 

Una peste alta, îmi felicit jucătorii. În primul rând, pentru că au crezut în rezultat și am reușit să câștigăm. E o victorie importantă, ne ajută la moral, fiindcă ne așteaptă un meci foarte greu în Conference League, cu CSKA Sofia. 

Am avut un început foarte greu de campionat. Am întâlnit campioana, apoi am jucat în infernul din Giulești, acum am dat peste o echipă foarte, foarte tehnică (n.r. - FCU). Puteam pierde meciul, am trecut prin toate stările”, a spus Liviu Ciobotariu, la microfonul Prima Sport. 

„Killer-ul” Rondon i-a stricat debutul lui Dică pe banca lui FCU Craiova » Sepsi a dat lovitura în minutul 89
Sepsi - FCU Craiova 1-0
„Killer-ul” Rondon i-a stricat debutul lui Dică pe banca lui FCU Craiova » Sepsi a dat lovitura în minutul 89

Liviu Ciobotariu, despre...

...accidentarea lui Jonathan Rodriguez și scena cu ambulanța: „Rodriguez e la spital, are o rană destul de adâncă, trebuie să fie cusut. O să-l sun acum pe doctor să întreb ce se mai întâmplă cu el. N-ar fi trebuit să se întâmple așa ceva (n.r. - face referire la scena cu Rodriguez pe targă, în care medicii nu puteau să-l urce în Ambulanță)

...problemele de efectiv: „Defensiva e o mare problemă, am doar doi apărători centrali, pe Denis și pe Mihai Bălașa. Ninaj e accidentat, nu știu dacă-l putem reface până la meciul de la Sofia. Va trebui să găsim cât mai repede o soluție”. 

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din partida Sepsi - FCU Craiova 1-0

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Scene uluitoare la Sepsi - FCU, primul meci al zilei din Superligă! Aproape să leșine de durere, fotbalistul n-a putut fi urcat în ambulanță dintr-un motiv incredibil

Dică, după debutul la FCU Craiova: „Nu e OK ce s-a întâmplat pe final”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează