FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îi cere lui Tătăruşanu să-l ia în serios pe Duckadam: "Mai învaţă de la Helmuth!"

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 21:46

Criticile lui Duckadam la adresa portarului din Ghencea îl băgaseră pe eroul de la Sevilla în gura lui Mihai Stoica

Steaua a ajuns la concluzia că Helmuth Duckadam avea dreptate să-l critice pe Ciprian Tătăruşanu. Contra lui Dinamo, portarul a greşit din nou, a încasat un gol parabil şi nemulţumirea faţă de prestaţiile pe care le-a avut în sezonul ăsta s-a extins printre conducători.

Gigi Becali l-a susţinut constant în trecut, dar nici el nu mai e încîntat: "Tătăruşanu putea să scoată foarte uşor mingea trimisă de Torje cu capul, era suficient să întindă o mînă şi apăra, dar n-a schiţat nici un gest. Şi nu e prima oară cînd procedează aşa! Ar trebui să mai înveţe şi el de la Duckadam, să-i asculte sfaturile şi să bage la cap!".

Preşedintele Helmut Duckadam l-a criticat în cîteva rînduri pe căpitanul echipei, reproşîndu-i tocmai lipsa de reacţie la unele faze. I-a atras atenţia că a rămas spectator la golul dat de Adailton pe Ghencea, în Steaua-Vaslui (1-1), şi din cauza asta şi l-a făcut duşman pe Mihai Stoica, managerul sărind în sprijinul goalkeeperului şi jignindu-l pe Duckadam.

Nu apără nimic!
Gazeta a analizat prestaţia lui Tătăruşanu din acest sezon, luînd în calcul şi randamentul defensivei. Concluzia? Roş-albaştrii se apără foarte bine, dar portarul lor nu-i salvează aproape niciodată! Adversarele Stelei au, în medie, 2,4 ocazii pe meci şi trimit balonul pe poarta lui Ciprian doar de 2,9 ori la fiecare 90 de minute.


2 mingi au trimis dinamoviştii pe poarta Stelei în derby, dintre care una a fost gol

Jandarmii au simulat aruncatul fularelor!:)
Scenele cu fotbaliştii lui Dinamo aruncîndu-le mingi şi fulare propriilor suporteri au fost reconstituite ieri după-amiază pe stadionul Steaua. De data asta, jandarmii au fost cei care au aruncat obiectele în tribună, ca să verifice cît de departe pot fi ele trimise, dacă nu conţin torţe ascunse. Concluzia Jandarmeriei? "Mai departe de rîndul al treilea de scaune nu poţi să arunci un fular! Şi dinamoviştii le-au trimis mult mai sus luni seară!".

Concurează cu Juve pentru un atacant!
Steaua are ghinion. A pus ochii pe un atacant, doar că fotbalistul mai e dorit şi de Juventus Torino. Sebastian Ribas, 24 de ani, de la Dijon, e vîrful pe care Narcis Răducan l-a văzut în Franţa, dar el are şanse mai mari să joace în Serie A de la vară decît în Liga 1. Ribas, fost şi la Inter Milano, e dorit în Italia şi de Chievo Verona. El are 20 de goluri în acest sezon din eşalonul secund francez.

Şi oltenii ţin cu Steaua!
Clubul Pandurii a vîndut deja 8.000 de bilete din totalul de 15.000 tipărite pentru meciul cu Steaua. Partida se va disputa azi, la Severin, de la ora 20:30. Va fi transmisă în direct pe DigiSport şi livetext pe www.gsp.ro. Petre Grigoraş, tehnicianul gorjenilor, e conştient că "75 la sută dintre spectatori vor ţine cu Steaua!".

inbox
- Gabi Matei, deja cumpărat de Steaua, nu e sigur că va juca azi contra roş-albaştrilor. Lui Grigoraş îi e frică să-l folosească: "Dacă va juca prost, se va spune că a evoluat pentru viitoarea lui formaţie".
- Brandan s-a lovit la piciorul drept şi nu a făcut deplasarea la Severin pentru partida cu Pandurii. Argentinianul a fost folosit ca titular în ultima vreme, pe postul de mijlocaş central.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
medichit
medichit  •  28 Aprilie 2011, 13:12

Ciprian este un portar bun, dar nu va fi peste ce-am pierdut si ma refer la Zapata. Faptul ca nu-l asculta pe Dukadam arata indolenta si tupeu pentru ca a ramas prima optiune pentru portari. Are multe de invatat, vom mai lua multe goluri simple pe mana lui. E drept ca si Zapata a gafat, dar Cipi nu-l va depasi niciodata cu acest mod al lui de a se implica si de a-si indeplini sarcinile ce-i revin. Nu mai vorbim de atac si de aparare si de mijloc si de multe altele... . Asta este momentul prin care trece echipa noastra iubita, de care ne este dor inca ... si pe care e bine s-o sustinem.

calinrati19
calinrati19  •  28 Aprilie 2011, 12:21

Sunt curios cat timp ramane dupa antrenament sa exerseze centrarile,plonjoanele unde este deficitar??? Cu manusile profesionale cu care apara nu se poate sa nu incerci sa retii si nu sa boxezi centrarea care a dus la golul primit in meciul cu Astra deoarece pe o raza de 3 metri nu se afla nici un adversar . Multe faze il prinde pe calcaie si nu pe varfuri cum trebuie sa fie un portar adevarat!!! Eu cred ca mai trebuie adus un portar de valoare pentru a fi concurenta!!!!! Daca nu asculta sfaturile lui Dukadam face o mare,mare gresala!!!!!! Fortza Steaua si la bine si la rau!!! Trup si suflet pentru culori!

puiulamiba
puiulamiba  •  28 Aprilie 2011, 10:57

:)) auzi ca nu apara... poi a aparat pentru tot sezonul in meciul cu Rapid din cupa...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close