FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Andrey s-a răzbunat"

Articol de , - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Dezvăluire-şoc făcută ieri de patronul Stelei. "Campania de transferuri putea să fie şi mai bună dacă unele persoane care au fost în curtea noastră n-ar fi vorbit urît de Steaua", a spus Becali. La cine s-a referit?

"L-am fi dorit la echipă şi pe brazilianul William, un superatacant, dar n-a mai ajuns aici deoarece a vorbit între timp cu Andrey, fostul nostru portar. Ăsta i-a zis: Să nu te duci acolo pentru că o să ai mari probleme. N-o să-ţi primeşti banii la timp!. Probabil a vrut să se răzbune că nu l-am mai ţinut la echipă", a spus Becali. William (24 de ani) a jucat pînă de curînd în liga a doua japoneză, iar în această iarnă s-a transferat în divizia secundă din Franţa.

A fost în război cu Gigi
Andrey Nazario a venit la Steaua în ianuarie 2007. Suma de transfer: 300.000 de dolari. Salariu anual: 250.000 de dolari. După plecarea din Ghencea a lui MM Stoica, omul care l-a adus, portarul a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, care a dorit să-l îndepărteze din lot, însă Andrey n-a vrut să rupă contractul. A fost trimis la Steaua II, în Liga a III-a, dar el a acceptat şi această măsură tocmai pentru că avea un salariu foarte mare.

În cele din urmă, ameninţat că va fi mutat într-o garsonieră în Ferentari şi că va primi ca maşină de serviciu o Dacie veche, Andrey renunţat la restul de bani din contract, plecînd, în schimb, fără nici o pretenţie din partea Stelei.

Ameninţarea lui Andrey
Înainte de a părăsi Steaua, brazilianul Andrey Nazario a trimis o ameninţare directă în direcţia lui Gigi Becali şi a echipei pe care el o patronează. "Din cauza a ceea ce mi s-a întîmplat aici, Steaua şi fotbalul românesc vor avea o imagine foarte urîtă în ţara mea. Niciodată nu va mai veni vreun alt fotbalist brazilian să evolueze aici", a declarat Andrey la vremea respectivă într-un interviu exclusiv pentru Ştirile sportive ale Antenei 1.

Contraexemplul Zapata
Dacă Gigi Becali l-a acuzat pe Andrey Nazario de faptul că a pus beţe în roate transferurilor Stelei, patronul din Ghencea l-a lăudat pe actualul portar al echipei, columbianul Robinson Zapata. "El a contat foarte mult în campania de achiziţii, pentru că a pus o vorbă bună pe lîngă aproape toţi jucătorii pe care i-am luat. A vorbit frumos despre Steaua", a spus Becali .

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
 •  29 Ianuarie 2008, 17:49

test

 •  29 Ianuarie 2008, 17:49

test

 •  29 Ianuarie 2008, 17:49

test

Vezi toate comentariile (3)
Comentează