FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV „Bomba” iernii în Superligă! » Șefii clubului din Serie A anunță în GSP că vor să investească la Farul: „Vrem în acționariat! Hagi face o treabă extraordinară”

Andres Blazquez (53 de ani), directorul general al italienilor de la Genoa, a dezvăluit pentru GSP.ro că dorește să intre în acționariatul campioanei Farul.
Andres Blazquez (53 de ani), directorul general al italienilor de la Genoa, a dezvăluit pentru GSP.ro că dorește să intre în acționariatul campioanei Farul.

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 17:19 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 17:19

Andres Blazquez (53 de ani), directorul general al italienilor de la Genoa, a dezvăluit pentru GSP.ro că dorește să intre în acționariatul campioanei Farul

Gică Hagi a transmis în mai multe rânduri că are nevoie de ajutor financiar extern pentru a o duce pe Farul la următorul nivel. „Regele” a cerut ajutorul multinaționalelor, a vrut și schimbări în legislație, dar nimic nu s-a concretizat. Lucrurile ar putea intra pe un făgaș fericit pentru campioană.

Gruparea din Constanța ar putea primi sprijin internațional, de la 777 Partners, fondul de investiții american care deține și clubul Genoa. 

Hagi și-a vândut titularul cotat la 1,2 milioane pentru numai 50.000 de euro!
MERCATO
Hagi și-a vândut titularul cotat la 1,2 milioane pentru numai 50.000 de euro!

Șefii de la Genoa vor să investească la Farul: „Raț ne-a pus în legătură cu Hagi”

Într-un dialog cu GSP.ro, Andres Blazquez a dezvăluit că ar vrea să colaboreze cu echipa lui Gheorghe Hagi.

„De doi ani am stabilit contacte, am primit referințe bune de la Răzvan Raț, cu care sunt prieten de zece ani. Și cu el m-am consultat când am decis să-l transferăm definitiv de la Juventus pe Drăgușin. El ne-a pus și în legătură cu Hagi.

Face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui. Ne-ar interesa să intrăm în acționariatul Farului, așa am mai făcut și în alte țări, avem un portofoliu important. 

La un club din București e mai greu să ajungem, dar suntem deschiși la colaborări", a spus Andres Blazquez pentru GSP.ro. 

Portofoliu important pentru 777 Partners

777 Partners, proprietarul lui Genoa, este un fond american de investiții cu sediul în Miami. Fondat în 2015, are deja controlul asupra mai multor cluburi din întreaga lume: Standard Liege (Belgia), FC Red Star (Franța), Vasco da Gama (Brazilia) și Hertha Berlin (Germania)

„Bomba” iernii în Superligă! » Șefii clubului din Serie A anunță în GSP că vor să investească la Farul: „Vrem în acționariat! Hagi face o treabă extraordinară”
Andres Blazquez

Fondul de investiții tocmai a dat o lovitură financiară cu transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Fundașul central de 21 de ani a fost vândut cu 25 de milioane de euro. Clubul din Serie A va mai încasa 6 milioane de euro din diferite bonusuri.

110 milioane de euroa investit fondul de investiții 777 Partners la Genoa, din septembrie 2021, momentul venirii în Serie A

Ciprian Marica: „L-am văzut pe Hagi că vrea să facă un pas în spate”

În urmă cu o săptămână, Ciprian Marica, unul dintre acționarii minoritari de la Farul, spunea că Gică Hagi se gândește să facă un pas în spate.

Aspiră la mult mai mult. Da, cupele europene. Şi-ar fi dorit, cumva, să-şi poată ţine jucătorii, să facă performanţă internaţională, nu doar naţională. Gică respiră fotbal. Dimineaţă, de la primele ore, e la Academie şi pleacă ultimul. Nu întâmplător apar aceste talente. Lucrează după o filozofie clară. Gică, sigur, e dedicat 100%. E un profesionist şi e greu de înlocuit. Nu de alta, dar l-am văzut obosit şi reacţionând, că vrea să plece (n.r. - de la Farul), să facă un pas în spate
- Ciprian Marica

Rivaldo a venit deja lângă Hagi 

În luna septembrie a anului trecut, Gigă Hagi a anunțat că brazilianul Rivaldo a cumpărat 10% din acțiunile Farului.

Clubul fanion al Dobrogei a reușit cel mai răsunător „transfer” din istorie. Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din toate timpurile, brazilianul Rivaldo Vitor Borba Ferreira, a fost convins de proiectul existent la Farul Constanța și a devenit noul acționar al clubului. Astăzi a fost semnat contractul prin care Rivaldo Vitor Borba Ferreira a preluat 10% din acțiunile clubului Farul Constanța.

În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România. Titlul mondial câștigat cu Brazilia în 2002, medalia de vicecampion mondial din 1998, Balonul de Aur în 1999, când și FIFA l-a desemnat și cel mai bun fotbalist al anului, Copa America cu Brazilia în 1999, Champions League cu AC Milan în 2003, golgheterul Champions League în 2000, sunt numai câteva dintre trofeele obținute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase
- Comunicat Farul

VIDEO. Gică Hagi e în căutare de investitori: „Nu vreau să mai fiu acționar majoritar”

Citește și alte știri din Superligă: 

Vrea să schimbe urgent echipa ca să prindă Euro: „Dar sub nicio formă la Dinamo”

Gary Lineker, la mijloc într-un scandal legat de războiul din Orientul Mijlociu » Starul BBC a susținut excluderea Israelului din fotbal!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
Paksi
Paksi  •  17 Ianuarie 2024, 08:35

Ar fi timpul că cineva să-l pună la punct pe cei doi Gică! Trebuie să facă un pas în spate,Sint dăunători fotbalului românesc. Mulțumim ce au făcut că jucători,in rest.......

Aciduzzu
Aciduzzu  •  17 Ianuarie 2024, 03:11

Daaaaaa ! Și-l aduce înapoi pe veșnicul Căpitan-Prințișor , iar *** Nicholas va fi titular indiscutabil chiar dacă trebuie să-și bage pietre de moară în suspensor să nu-l ia briza mării ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

camcam
camcam  •  16 Ianuarie 2024, 21:27

oh daaa .... precum dedemanul ,adica deloc

Vezi toate comentariile (8)
Comentează