FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

VIDEO + FOTO La precedentul titlu ținea cu rivala directă, acum așteaptă să sărbătorească alături de Becali

Șut a prefațat duelul de sâmbătă cu Rapid, în urma căruia FCSB poate câștiga primul titlu după o pauză de 9 ani. +20   FOTO
Șut a prefațat duelul de sâmbătă cu Rapid, în urma căruia FCSB poate câștiga primul titlu după o pauză de 9 ani.

Articol de , , - Publicat joi, 18 aprilie 2024 19:19 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 19:38

Adrian Șut (24 de ani), mijlocașul lui FCSB, a asistat la redeschiderea magazinului Nike, acolo unde au fost prezenți și suporterii roș-albaștrilor pentru a face poze sau a lua autografie din partea fotbaliștilor. Șut a prefațat duelul de sâmbătă cu Rapid, în urma căruia FCSB poate câștiga primul titlu după o pauză de 9 ani.

Șut, om de bază în acest sezon pentru FCSB, a dezvăluit faptul că era copil de mingi la ASA Târgu Mureș în momentul în care roș-albaștrii au câștigat ultimul titlu, în 2015. În acel moment, chiar ASA Târgu Mureș era principala contracandidată la titlu.

Pisica prinde șoareci?
editorial
Pisica prinde șoareci?

Mijlocașul roș-albaștrilor nu o menajează pe Rapid și a anunțat faptul că FCSB nu are nicio revanșă de luat, după acel 0-4 din sezonul regulat și va încerca să se impună pentru a câștiga cât mai repede titlul.

VIDEO. Adrian Șut îl așteaptă pe Gigi Becali după ce FCSB va câștiga titlul: „Ne-am bucura”

„Copiii ne-au felicitat, erau bucuroși, ziceau că majoritatea și-a luat bilet pentru meci. Mai avem încă puțin de jucat și trebuie să câștigăm și meciul următor ca să fim cu adevărat campioni.

Eram copil de mingi la ASA Târgu Mureș (n.r. 2015, la ultimul titlu câștigat de FCSB). Țineam cu ei de mic, dar fiind acolo, susțineam ASA Târgu Mureș. Cred că o să fie o bucurie foarte frumoasă, așa cum trebuie. Cred că într-un derby nu mai contează nimic, forțele sunt egale și nu cred că mai contează forma pe care o ai înainte de acel meci.

+16 FOTO

O să fie o partidă dificilă, cu un adversar bun și trebuie să câștigăm. N-avem nicio revanșă de luat, suntem pe primul loc și asta e cel mai important, nu mai contează altceva. Dacă dânsul (n.r. Gigi Becali) o să considere că trebuie să fie alături de noi, cu siguranță o să-l așteptăm și ne-am bucura. Avem meciuri de jucat și după aceea vom vedea.

Sperăm cât mai repede să devenim matematic campioni”, a explicat Adrian Șut, la evenimentul redeschiderii magazinului sponsorului FCSB.

La precedentul titlu ținea cu rivala directă, acum așteaptă să sărbătorească alături de Becali
Adrian Șut, în stânga, copil de mingi la Târgu Mureș

Ne gândim la derby și la titlu. Le-am promis copiilor că vom încerca să facem tot ce ține de noi ca să batem, să fim cu un pas mai aproape de câștigarea titlului, visul nostru mult dorit. Mai avem câțiva pași de făcut.
Acesta este anul nostru, în scurt timp se va dovedi asta. Într-un derby nu există favorită, nu contează forma, sunt alte lucruri, dar cred că plecăm cu prima șansă.
Sunt o persoană foarte optimistă, speram și anul trecut, n-a fost să fie. eram copil de mingi la ei (n.r. 2015, anul ultimului titlu cucerit de FCSB), am și sărbătorit. Coman e un jucător foarte important, dar n-am stat niciodată într-un singur jucător. Sper să-mi fac bagajul pentru Euro, după vom vedea.

- Ștefan Târnovanu, portarul FCSB-ului

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Ștefan Târnovanu: "Cred că acesta este anul nostru. Într-un derby nu sunt favorite. Cred că plecăm cu prima șansă"

Citește și alte știri:

Daniel Pancu, îngrijorat de situația fostului său club: „A fost cea mai neagră zi din istoria echipei!”
GSP LIVE
Daniel Pancu, îngrijorat de situația fostului său club: „A fost cea mai neagră zi din istoria echipei!”
Lovitură majoră în lupta pentru salvarea de la retrogradare » Au lotul decimat înaintea meciului din week-end
PLAY-OUT
Lovitură majoră în lupta pentru salvarea de la retrogradare » Au lotul decimat înaintea meciului din week-end

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează