FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-3

video 5 detalii de la Dinamo - Sepsi 0-3 » Mesaj clar al galeriei pentru jucători, cum a trăit Ghezali meciul + ironia de la început

5 detalii de la Dinamo - Sepsi 0-3 »  Ghezali, stânga, s-a agitat în tribună
5 detalii de la Dinamo - Sepsi 0-3 » Ghezali, stânga, s-a agitat în tribună

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 01:02 / Actualizat marti, 01 august 2023 07:18

Dinamo - Sepsi s-a încheiat 0-3, un scor ce poate fi considerat nedrept de „câini” având în vedere ocaziile avute, două dintre ele chiar spectaculoase: bara lui Gorka Larrucea și „foarfeca” lui Neluț Roșu.

Iată câteva detalii de la partida disputată luni seară pe stadionul „Arcul de Triumf”:

1. Înainte de meci, la stație a fost pusă melodia „Faceți loc vin câinii roșii”, pe care crainicul Nicu Grameni a prezentat-o ironic ca pe una „care se aude pe mai multe stadioane din țară”, făcând aluzie la meciul Oțelul - FCSB, în care s-a auzit la boxe acest imn al lui Dinamo.

2. Lamine Ghezali și Costin Amzăr au lipsit din cauza unor accidentări. Fundașul stânga a luat loc în tribună, alături de Geani Crețu, care n-a prins lotul lui Dinamo de când s-a întors, iar mijlocașul ofensiv a stat în zona media, alături de Ionescu, Pop, Homawoo și Ilic. 

5 detalii de la Dinamo - Sepsi 0-3 » Mesaj clar al galeriei pentru jucători, cum a trăit Ghezali meciul + ironia de la început

Ghezali a făcut poze cu suporterii și a trăit la intensitate maximă partida, ca și colegii săi. Fanii l-au întrebat ce a pățit, iar fotbalistul le-a arătat că are probleme la picior. De altfel, dinamoviștii au împânzit rețelele de socializare cu comentarii despre Ghezali în momentul în care nu l-au regăsit pe foaia de joc înainte de meci, fiind extrem de preocupați de absența francezului.

3. Numele tehnicianului oaspeților, Liviu Ciobotariu, a fost citit de crainicul arenei la începutul meciului, după primul „11” al lui Sepsi, iar fostul fundaș și ex-antrenor dinamovist a fost aplaudat de tot stadionul. 

El are un titlu și 2 Cupe ca jucător, iar ca antrenor a fost lider cu Dinamo în turul sezonului 2011-2012, dar a plecat în primăvară, fiind înlocuit de Dario Bonetti.

„Suntem cu voi mereu, nu vă vom lăsa la greu”

4. La finalul meciului a fost momentul suporterilor. Jucătorii au mers spre galerie pentru a-i saluta și au fost aplaudați și încurajați de fanii din PCH. Aceștia au cântat cu ei și le-au scandat „Suntem cu voi mereu ,nu vă vom lăsa la greu!”.

5. Partida a fost lipsită de scandări xenofobe, de care se temeau oficialii înainte de meci. La final, jucătorii lui Dinamo au strigat „România, România” alături de PCH, iar Neluț Roșu a fluturat tricolorul în fața galeriei.

„Suntem aici și vom mai fi” » Scenografie spectaculoasă în Dinamo - Sepsi
DINAMO - SEPSI
„Suntem aici și vom mai fi” » Scenografie spectaculoasă în Dinamo - Sepsi
„Total nedrept, injust!” » Ovidiu Burcă a analizat ce îi lipsește lui Dinamo în startul de sezon: „Nu vreau să mă plâng, dar...”
DINAMO - SEPSI
„Total nedrept, injust!” » Ovidiu Burcă a analizat ce îi lipsește lui Dinamo în startul de sezon: „Nu vreau să mă plâng, dar...”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  01 August 2023, 11:21

Burcă mereu drumul spre iad a fost pavat cu bune intenții!.... Dacă continui sa pasezi in careul tău în mod inutil o repriză întreagă, refuzând atacul, ci doar pasa de dragul jocului de-a latul sau înapoi, dacă veți pierde aproape toate duelurile indirecte, și dacă nu vei antrena rezolvările curajoase, individuale in careul adversarului, nu veți putea marca goluri!.... Și dacă nu înscrii, nu poți emite pretenții! Degeaba joci o repriză cu fundașii la centru, daca in atac nu reușești nicio combinație rapidă iar jucătorii ajung mereu ultimii la minge! ..... Lucrurile astea trebuiesc antrenate!.... Forța ți-o dă sala de forță! Viteza ți-o dă pregătirea permanentă în acest scop!... Altfel venim cu lamentări umede după fiecare meci, justificând înfrângeri rușinoase! .... Eu zic că dinamoviștii nu sunt antrenați să facă ce trebuie!.... Păcat! Pentru că așa suporteri nu găsești în altă parte in Romania! Poate doar la Rapid, mai puțin susținerea financiară că ei sunt băieți săraci.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează