FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

101 ani cu suflet alb-albastru » Cel mai înfocat suporter al Craiovei a dat lovitura de start la ultimul meci al oltenilor

FOTO: csuc.ro
FOTO: csuc.ro

Articol de - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 17:58

Mimi Dumitrescu este cel mai înfocat suporter al Craiovei în vîrstă de 101 ani şi ţine cu toate echipele Craiovei, iar după un secol de viaţă încă poate fi văzut la meciurile care se ţin pe "Ion Oblemenco".

Dacă Cruela şi-a dorit 101 dalmaţieni, Mimi Dumitrescu a obţinut 101 ani de iubire alb-albastră. În deschiderea meciului CSU Craiova - ASA Tîrgu Mureş acesta a dat lovitura de start, acţiune ce le-a adus noroc oltenilor care au cîştigat cu scorul de 1-0.

La sfîrşitul meciului acesta a declarat că nu are o echipă preferată a Craiovei, dar a subliniat că au fost perioade în care Craiova reprezenta crema fotbalului românesc şi speră să se întoarcă unde îi este locul.

"Cea mai frumoasa perioadă a Craiovei a fost atunci cînd aici era pepinieră, iar toţi jucătorii buni mergeau la Bucureşti. Sunt economist de meserie, dar mereu mi-a plăcut să privesc fotbalul, nu am avut ocazia să îl şi practic. Toate echipele Craiovei mi-au plăcut, nu aş putea să aleg. Crema a fost la Craiova. Dacă va fi ajutată Craiova sigur va ajunge iar sus, trebuie doar conducerea să aducă oameni competenţi, nu ce lepăda altul să luăm noi, trebuie să luăm crema. Baieţii au muncit acum, nu sunt la nivelul extra, dar cu siguranţă au muncit pentru victoria aceasta. Arbitrul în schimb nu mi-a plăcut”, a povestit suporterul pentru csuc.ro

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
forza.stiinta
forza.stiinta  •  30 Septembrie 2014, 13:36
Postat de titiduru22 pe 30 Septembrie 2014, 04:56

Sunt curios daca i-a spus cineva ca echipa asta este o clona a Craiovei Maxima ???

ramai curios si prost asta e clubul mama!

titiduru22
titiduru22  •  30 Septembrie 2014, 04:56

Sunt curios daca i-a spus cineva ca echipa asta este o clona a Craiovei Maxima ???

craioveanu91
craioveanu91  •  29 Septembrie 2014, 20:26

Craiova o stare de spirit. templul fotbalului romanesc. Europa '82 , Ilie Balaci, Craioveanu ...etc

Vezi toate comentariile (7)
Comentează