FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, MÎINE, ORA 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Relaxare înainte de derby » Vezi ce au făcut dinamoviştii în preziua partidei cu Steaua

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 17:59

Cu o zi înainte de partida cu Steaua (mîine, ora 21:30, DigiSport1 şi liveTEXT pe gsp.ro), dinamoviştii s-au trezit cu noaptea în cap pentru a vedea la lucru echipa a doua a clubului, victorioasă în deplasarea de la Buftea, scor 2-4.

Obişnuiţi cu ajutoarele primite de la echipa mare, fotbaliştii de la Dinamo II au beneficiat în partida de la Buftea, pe lîngă aportul lui Sorin Strătilă şi Mircea Axente, trimişi în teren din primul minut, şi de susţinerea întregului nucleu de jucători conduşi de Dario Bonetti. Vestea că Dinamo vizitează micuţul stadion al oraşului Buftea s-a răspîndit rapid printre localnici, astfel că jucătorii alb-roşii au fost asaltaţi pentru poze şi autografe.

Motivaţi de prezenţa lui Bonetti, puştii trimişi în teren de Cornel Tălnar s-au autodepăşit, reuşind a doua victorie în campionat în faţa unei echipe experimentate, cu jucători ca Giani Kiriţă, Hăisan sau fraţii Karamyan în garnitura de start. Proaspăt sosit în Ştefan cel Mare, Dorin Rotariu a deschis scorul la jumătatea primei reprize, pentru ca Albert Alexandru să majoreze diferenţa la cîteva minute după pauză. Buia a reuşit golul meciului, trimiţînd un şut năprasnic de la 25 m, ce l-a surprins pe Hăisan, iar Lemac şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor chiar înainte de fluierul de final al lui Cătălin Pană. Pentru ilfoveni au punctat Arman Karamyan şi Gafiţa.

Veteranul Ionel Dănciulescu l-a remarcat pe mijlocaşul central, Alin Roman, considerînd că: “are calităţile necesare pentru a se impune în fotbalul mare, dacă renunţa la jocul individual în favoarea celui colectiv”.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează