FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL GALAȚI - U CLUJ 2-1

VIDEO Dorinel Munteanu, anunț de impact după calificarea Oțelului în finala Cupei României Betano: „Suntem pregătiți!”

Dorinel Munteanu, foto: captură de ecran Prima Sport
Dorinel Munteanu, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 23:36 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 23:43

Oțelul Galați - U Cluj 2-1. Dorinel Munteanu (55 de ani), tehnicianul gazdelor, a oferit prima reacție după calificarea echipei sale în finala Cupei României Betano. Această performanță a fost realizată ultima oară în urmă cu 20 de ani.

Dorinel este un antrenor fericit în acest moment. I-a promovat pe gălățeni în Superliga în acest sezon și i-a calificat în finala Cupei României, acolo unde o vor întâlni pe Corvinul Hunedoara, pe 15 mai.

Alexandru Chipciu, discurs în stilu-i caracteristic, după eliminarea din Cupa României: „La Galați se mai permite!”
OȚELUL GALAȚI - U CLUJ 2-1
Alexandru Chipciu, discurs în stilu-i caracteristic, după eliminarea din Cupa României: „La Galați se mai permite!”

Antrenorul a vorbit despre importanța acestei calificări și a explicat faptul că așteaptă mai mulți investitori la Galați. A subliniat faptul că echipa este pregătită din punct de vedere sportiv de participarea în preliminariile Europa League, în cazul în care va câștiga această competiție.

Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: „De 3 ani încercăm să ne autodepășim”

„Sunt bucuros pentru că am reușit să ajungem aici, după un parcurs destul de dificil atât în campionat cât și în Cupa României. Am câștigat pe merit. Mă bucur pentru tot Galațiul, pentru toți oamenii care iubesc această echipă. Acești jucători merită mai mult sprijin din toate punctele de vedere. Le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine.

De 3 ani de zile încercăm să ne autodepășim și să obținem performanțe pentru Galați. Am avut o discuție mai bărbătească cu echipa la pauză, nu puteam să sperăm la mai mult dacă noi continuam să jucăm așa. Băieții se vor bucura în seara asta, dar de mâine începe pregătirea jocului de duminică (n.r. tot cu U Cluj, pe teren propriu).

În campionat ne mai trebuie maxim 6 puncte și suntem în grafic. Jucătorii au înțeles mesajele mele, le-am transmis în fiecare zi să nu cedeze, să aibă încredere în ei ca grup, în pregătirea lor fizică. Sper să nu ne oprim aici, îmi doresc ca la anul să fie puțin mai bine din punct de vedere financiar.

Va fi un meci extrem de greu cu Corvinul, mai avem timp până pe 15 mai. Din punct de vedere sportiv suntem pregătiți de Europa, avem condiții, ne lipsește partea financiară, în fiecare dimineață mă trezesc cu speranța că vor veni oameni care să fie alături de echipă în afară de actualii finanțatori.

Avem nevoie de un suport mult mai mare pentru a merge în Europa. Avem cel mai mic buget din Superliga, jucătorii noștri trebuie respectați și mai mult”, a explicat Dorinel Munteanu, la Orange Sport.

O seară neagră pentru noi, ne doream foarte mult să ne calificăm, nu meritam această înfrângere, au avut două faze fixe și două goluri, așa ne-au bătut.
Am avut o ocazie incredibilă după, puteam să mergem și la penalty-uri, trebuie să uităm cât mai repede acest eșec. Duminică e un meci capital pentru noi, dacă pierdem iar cu Oțelul ne înscriem pentru lupta la retrogradare. Ne mai rămâne doar locul 7, e foarte mare suferința, foarte mulți dintre noi nu vor dormi, pentru unii dintre ei e prima semifinală din carieră. Am greșit mult, sperăm ca la anul să fim mai capacitați.

- Dan Nistor, mijlocașul Universității Cluj

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Dorinel Munteanu a desfăcut șampania după calificarea Oțelului în finala Cupei României

Citește și alte știri:

Nicolae Dică a ales » Patronul din România care i-a dat cele mai mari bătăi de cap: „Trebuie să-i explici mereu”
FCSB
Nicolae Dică a ales » Patronul din România care i-a dat cele mai mari bătăi de cap: „Trebuie să-i explici mereu”
Săpunaru, detalii din vestiarul Rapidului: „Bergodi n-a venit să-și ia rămas bun”
RAPID
Săpunaru, detalii din vestiarul Rapidului: „Bergodi n-a venit să-și ia rămas bun”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
traian_v
traian_v  •  22 Aprilie 2024, 14:01
Postat de mehigh_ms pe 20 Aprilie 2024, 03:32

tu ai licenta in meseria ta?

Da, am.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  20 Aprilie 2024, 03:32
Postat de traian_v pe 18 Aprilie 2024, 23:54

Macar Otelul are antrenor ca lumea. Nu ca sabou care nici macar nu are licenta

tu ai licenta in meseria ta?

traian_v
traian_v  •  19 Aprilie 2024, 19:23
Postat de golgol pe 19 Aprilie 2024, 08:18

Dorinel e antrenor și zic asta pt că de fiecare data a demonstrat .Când a câștigat campionatul cu o echipă fara vedete și acum ajunge in finala cupei și se salvează de la retrogradare tot cu o echipă de Noname.Dorinel dacă ar avea pe mana o echipă că FCSB sau CFR ar defila în campionat .

Absolut de acord! Doar ca nu i s-ar da mana libera asa cum are de cativa ani la Galati. Nici Jiji, nici Nelutu, nici Rotaru nu ar pasa controlul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează