Comentarii (17)

ray51  •  14 Noiembrie 2018, 14:15

Daca ș-o femeie e in stare sa jongleze cu legislatiile, cu intimidarile, cu televiziunile, cu patronii, cu presa... Da' eu cred ca articolul e facut pentru accesul din 'sala oglinzilor' unde pe un perete cat casa troneaza Ana cu mana ***.. Nu-i asa maitre?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis  •  13 Noiembrie 2018, 21:50
Postat de costin_stucan pe 12 Noiembrie 2018, 19:49

@ticbis Îți respect părerea, dar aici nu este niciun eșafodaj. Este un material de informare, de introducere a cititorului neavizat în culisele lumii impresarilor. În niciun moment, în articol nu se scrie că agenta a făcut ceva ilegal. Sunt prezentate niște documente de care media și publicul nu știau, nu niște bârfe așa cum spui tu. Dacă este legal sau nu ce a făcut impresara, nu e treaba noastră să demonstrăm. Noi nu facem anchete penale, ci informăm publicul. Eventual, ridicăm semne de întrebare. Agenta a fost întrebată despre toate datele din articol și a spus, citez, "nu voi răspunde".

Domnule Stucan, potrivit explicatiilor dvs, articolul pe care l-ati scris este doar un can-can, nimic altceva. Ca sa rezum, este un articol de informare pentru neavizati, ce nu acuza pe nimeni de nimic si nici nu incrimineaza pe cineva de acte sau practici ilegale. Va multumim frumos pentru informare; chiar nu puteam dormi noaptea de grija vietii personale a impresarei Anamaria Prodan. Dupa parerea mea, articolul si informarile dvs despre persoana in cauza ne starnesc interesul in aceeasi masura si au aceeasi valoare instructiva si de interes public ca si stirile zilnice despre ce chiloti a purtat sau nu Daniela Crudu ieri seara. Va multumim ca ne tineti la curent cu astfel de informatii vitale; va rugam insa sa nu ne mai deranjati cu subiectul Anamaria Prodan decat doar in momentul in care veti afla cate zile de rezidenta pe pamant american a avut aceasta in 2015 si daca a incalcat sau nu vreo lege din lume. Altfel, va rog sa va rezumati doar la a ne posta fotografii cu chilotii doamnei, ca sa ne informam cum trebuie. Va multumim!

costin_stucan  •  12 Noiembrie 2018, 19:49

@ticbis Îți respect părerea, dar aici nu este niciun eșafodaj. Este un material de informare, de introducere a cititorului neavizat în culisele lumii impresarilor. În niciun moment, în articol nu se scrie că agenta a făcut ceva ilegal. Sunt prezentate niște documente de care media și publicul nu știau, nu niște bârfe așa cum spui tu. Dacă este legal sau nu ce a făcut impresara, nu e treaba noastră să demonstrăm. Noi nu facem anchete penale, ci informăm publicul. Eventual, ridicăm semne de întrebare. Agenta a fost întrebată despre toate datele din articol și a spus, citez, "nu voi răspunde".

omidiu  •  12 Noiembrie 2018, 19:01
Postat de costin_stucan pe 12 Noiembrie 2018, 08:18

@omidiu În momentul în care accepți să primești un comision în Las Vegas pe persoană fizică știi că nu vei plăti taxa pe venit. În statul Nevada nu există această taxă, iar banii au intrat în contul impresarei. Faptul că a fost sau nu rezident fiscal în America e altă discuție. Aici prezentăm o situație și am cerut reacții. Ele nu au venit.

Presupun ca din/in SUA nu iesi/intri cum vrei si atunci banuiesc ca exista o evidenta a zilelor in care impresara a locuit in SUA. Mai presupun ca fiscul din SUA e ceva mai vigilent decat fiscul nostru. Sa lasam fiscul american sa isi faca treaba si apoi sa facem articole.

ticbis  •  12 Noiembrie 2018, 15:25

Nu, domnule Stucan, nu lucrez la fiscul american si nici n-am alte informatii in plus fata de cele pe care le-ati dezvaluit in articol. Va citez: "A locuit ea în jumătate plus una dintre zilele lui 2015 peste ocean, o condiție esențială pentru a nu plăti taxele pe comisionul de la Al Hilal?" Avand in vedere ca la aceasta intrebare NU aveti raspuns si nicio proba contrara, rezulta clar ca intreg esafodajul asa-zisului caz este un fake insailat din presupuneri si barfe, deci este ZERO ca valoare de investigatie jurnalistica. Asa cum dvs nu credeti ca respectiva impresara a locuit o jumatate de an plus o zi in Nevada, asa si eu cred ca a locuit acolo unde spuneti o jumatate de an plus doua zile!!!:) Problema e ca eu pot sa cred ce vreau, ca nu sunt jurnalist si nu scriu articole in ziare, dvs n-aveti voie! Cand scrii un articol bazandu-te pe ce crezi tu, fara nicio dovada concreta, te faci de ras si faci de ras intreaga breasla media. Comentariul meu anterior s-a bazat strict pe afirmatiile din articolul publicat de tine; nimic concret din ce ai scris tu aici NU reprezinta o infractiune sau vreo incalcare a legilor din Romania sau America. Cel mult, toate teoriile prezentate de tine pot fi incadrate ca "suspiciuni", insa trebuia sa mentionezi din capul locului acest statut al articolului. Mai mult, nicaieri in lume, in nicio presa de pe glob, "suspiciunile" nu sunt pretinse ca articol cu valoare de investigatie jurnalistica. Au statutul de "

samertx  •  12 Noiembrie 2018, 15:18

Ticule, ce te faci când faci dovada plaților 12 luni în Europa și 6 luni plus o zi în statul Nevada?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel  •  12 Noiembrie 2018, 12:50
Postat de Panda Sorin pe 12 Noiembrie 2018, 07:58

Foarte bine a facut! De ce sa plateasca impozite si taxe statului mafiot care isi bate joc de noi de 30 de ani? Statul a vandut sau a distrus tot din tarisoara asta. De ce n-avem sosele, scoli spitale?

A venit statul si a vandut, tu ai minte, statul e o persoana? Au vandut locuitorii tarii pe cativa bani acuma urla ca i-au furat rusii, ungurii si mai stiu eu ce natie. Singurul lucru pe care stiu sa-l faca bine

costin_stucan  •  12 Noiembrie 2018, 12:21

@ticbis Lucrezi la Fiscul american? Noi nu avem informațiile astea și tu le ai deja.

ticbis  •  12 Noiembrie 2018, 12:13

Un articol fara rost, penibil, ce nu dovedeste vreo ilegalitate! Pintilii a fost transferat la arabi, in baza unui contract clar care stabilea atat drepturile salariale, prima de instalare, cat si comisionul impresarului. Pentru ca arabii nu si-au onorat angajamentele contractuale, nici fata de jucator si nici fata de impresar, a urmat sesizarea la UEFA si FIFA si decizia acestora: obligarea clubului arab sa-si achite restantele si declararea lui Pintilii ca jucator liber de contract. Obligati de decizia FIFA, arabii si-au achitat in final datoriile. Absolut firesc, normal si legal! Case closed!!! Mai departe, impresara Anamaria Prodan are dubla cetatenie, romana si americana; are afaceri, firme si conturi atat in Romania cat si in America. Conform legii fiscale din statul Nevada, facand dovada ca in 2015 a locuit o jumatate de an plus o zi acolo, era indreptatita legal sa-si declare rezidenta fiscala acolo, orice plata sau comision incasat in Las Vegas fiind supuse legilor de taxare si impozitare respective. Un PFA cu mai multe conturi bancare notifica platitorului in care dintre acestea doreste sa i se faca plata. In cazul asta, Prodanca a indicat plata in contul ei dintr-o banca din Nevada! Perfect legal; case closed!!! Cat priveste corespondenta pe mail in care Prodanca invoca fals doi asociati, e apa de ploaie; putea sa afirme ca are 100 de asociati; nu vad ce relevanta ar fi avut numarul real al asociatiatilor ei pentru clubul arab in speta in cauza!

romeverest  •  12 Noiembrie 2018, 10:57

Este simplu !! In baza acestor documente, organele in drept din Romania ar trebui sa se autosesizeze si sa inceapa desfasurarea unei anchete !!

  • 1
  • 2

Comentează