SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Stăpînii

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

CVM Tomis Constanţa a reuşit eventul pentru al doilea an la rînd.

După ce îşi asigurase titlul de cam­pioană la sfîrşitul săptămînii tre­cute, Tomis şi-a adjudecat joi şi Cupa României: 3-0 în faţa celor de la VCM Piatra-Neamţ. Învingătorii (foto) au sărbătorit eventul întîi a­lă­­turi de fani, apoi într-un res­ta­u­rant din centrul oraşului. Nu au lip­sit surprizele, şampania, tortul şi mu­­­zica fiind însoţite de artificii şi de un spectacol oferit de o trupă de b­a­­let.

Anunţul serii a venit din partea preşedintelui CVM, Sorin Stru­tin­sky, care a finalizat negocierile pen­tru prelungirea contractului teh­nicianului canadian Stelio De Rocco: “Va rămîne încă doi ani. Avem planuri mari pentru cupele europene”. “Sînt fericit că pot con­ti­nua munca începută la Cons­tan­ţa”, a spus antrenorul. Cel mai bun ju­­cător al campionatului, brazi­li­a­nul Ashlei Nemer, a confirmat faptul că va rămîne încă un sezon la CVM Tomis.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
 •  30 Aprilie 2008, 00:15

Meritul principal e al nemtenilor, care nu al 9-lea buget din liga 1 a ajuns in ambele finale...numai cu jucatori romani+1 moldovean! Oricine ar fi avut bugetul CONSTANTEI ar fi realizat eventul in ROMANIA, fii realist nivelul voleiului romanesc, atat la feminin cat si la masculin este unul modest. Exemplu CONSTANTA unde 80-85% din jucatori sunt straini, la fel la feminin exemplul GALATI.

 •  26 Aprilie 2008, 16:19

Doua finale Constanta-Piatra Neamt...dar Constanta a fost clar mai buna.Felicitari.

 •  26 Aprilie 2008, 09:47

Tomis, tomis tu esti echipa ce ne-am dorit!! cei mai tari din Constanta! CAMPIONII NOSTRII

Vezi toate comentariile (4)
Comentează